Нинова: Не е приемливо да има отлагане на изборите

Съмненията на БСП, че има манипулации, се потвърдили
15
Нинова: Не е приемливо да има отлагане на изборите
Снимка: БГНЕС

Според лидера на БСП Корнелия Нинова не е приемливо да има отлагане или преместване на изборите заради скандала с машините.

Тя настоя, че ЦИК трябва да вземе решение как да се продължи в тази ситуацията.

„Докладът на ДАНС потвърждава нашите съмнения, че вотът може да се манипулира с машините. Това, което разбрахме, хвърля съмнение върху прозрачността и честността на избора, на което ние държим. Изборите трябва да се проведат честно, а съмненията остават“, коментира Нинова.

Лидерът на БСП коментира, че ако информацията в доклада на ДАНС е вярна, то заместник-министърът на електронното управление, за когото се твърди, че е снимал кодовете на машините, трябва да понесе отговорност и да бъде уволнен и разследван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдателен преди 6 месеца
Въпросът е много елементарен, но не е за дънинг-крюгеровци. А именно, какво е правил зам. министърът и защо го е правил? Защо е снимал и защо е прехврълял на флашка? По чия воля го е правил? Има ли това право? Тук не говорим за никакви технически или други подробности.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Създадената ситуация е златен шанс за опозицията която трябва да поиска незабавна оставка на продажното правителство на Зглобката.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Hиkakви избopи нe мoraт ga ce npoвegaт! Bcичko e Пogмянa Пapлaмa, Дe Бълrapизaция, aлa-бaлa, литмycи и нakpaя cъrлacyвaнe c nocoлcтвoтo...
10
5
 
14
 
! Отговори
Хелоу преди 6 месеца
ПП са най-големите измамници и съсипват и последните остатъци от суверенитет на нашата държава, под диктовка на Посолството. Събудете се хора !
9
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БСП ще се представят добре, но разни тошковци и други търсят манипулации.
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко огромно количество невежи има в България. Щял да гласува с хартия :) От хартията полза имат партиите на хартиените мутри БСП ДПС ГЕРБ. Русизмът прониква най-добре в изключително опрастачени и невежи общества. Обществото на Славчо.
7
8
 
6
 
! Отговори
Радева мутра преди 6 месеца
Моля ви уважаеми съграждани. Да направим добро! Не гласувайте за вампирската мафия на мутрите ограбили България и прогонили нашите родители и деца! За да може те да властват десетилетия наред! Не гласувайте за ГРБ, БСП, ДПС, Възраждане, ИТН, ВМРО, Атака! Не гласувайте за тази вампирска мафия. Задайте си елемтарния въпрос. В кой са парите, хотелите, яхтите, джипките и апартаментите в Дубай и Малта? И КОЙ са си набутали некадърните деца в държавните служби и общини. Това е война! Не на мафията.
6
3
 
20
 
! Отговори
Малко за политика преди 6 месеца
Бях един от твърдите привърженици на машинното гласуване, но явно процесът на неговото "побългаряване" доста е напреднал. Вече ще гласувам с бюлетина.
5
2
 
4
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 6 месеца
До Анонимен 2: И какво според теб трябва да прави БСП след като е опозиция? Да се обяви за отлагане на изборите? Това ще това ще предизвика още по-голям хаос и по-голяма възможност за манипулации.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как се развиват нещата- зам министър влиза снима кодовете и излиза и сега питам- кой го снима, или ако има камери- той не знае че има камери ли- за мен това е подготвен номер за да се извадя машините без разисквания...
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Може ли такова изказване. Ами че то е все едно че подкрепя Зглобката.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Добре бе Нинова ти опозиция ли си или не ?!? Няма да ви подкрепя пък аз.
1
7
 
7
 
! Отговори
ъ преди 6 месеца
Все пак някой от умно-красивите наглеци може и да го отнесе. Макар и относително дребна риба. Чак не вярвам след последните 3 години, пълни с безнаказани простотии и слугинаж към Посолство.