Пациентите на "Пирогов" ще могат да гласуват на местните избори

Това ще става в специално открита секция
27 окт 2023 15:50, Красимир Ангелов
4
Пациентите на "Пирогов" ще могат да гласуват на местните избори
Снимка: БГНЕС

В болница "Пирогов" е създадена възможност за гласуване по време на предстоящите местни избори, съобщиха от лечебното заведение.

Пациентите ще могат да упражнят правото си на глас в зала "Проф. Емил Таков", която ще бъде секцията за гласуване. Създадена е и необходимата организация, която позволява и на трудноподвижните пациенти да стигнат до изборната секция.

В болницата ще могат да гласуват хора, които са заявили предварително желание, тъй като и към 29 октомври ще са пациенти на "Пирогов"; хора, които не са заявили предварително желание, но в деня преди изборите са хоспитализирани по спешност и остават в болницата и в деня на изборите; хора, които постъпват за лечение в "Пирогов" в деня на изборите.

Досега в болницата, по време на местни или парламентарни избори, е била осигурявана възможност за упражняване на вот от страна на пациентите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
за какво ще гласуват болните за това че санитарките ни казват че сме дошли нахотел за хигиената за тоалетните за организацията изобщо в наи голяматаболница строена преди 60 години сега е 21 век и тази болница не отговаря наникакви критерии
3
0
 
2
 
! Отговори
456 преди 6 месеца
Абе чудя се на болните до гласуване ли им е?!Ако "да",значи не са за болница!
2
0
 
3
 
! Отговори
Баба Гицка преди 6 месеца
Г-л-у-п-о-с-т-и. За кого ще гласува в Пирогов, например, пациент от Добрич?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пациентите на Пирогов в мнозинството си берат душа, та хубаво сте се погрижили да могат да гласуват. Най-вече онези в кома. Събудете ги да датат воля на гражданските си права.