Новият кмет на Варна: Демокрацията си каза своето

Не съм правил компромиси, за да спечеля, каза Благомир Коцев
Обновена: 5 ное 2023 22:17 | 5 ное 2023 22:17, Красимир Ангелов
29

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна - Благомир Коцев, по всяка вероятност печели изборите в морската столица, сочат данните от паралелното преброяване.

Още по темата
"Видях прогнозите резултати, видях, че ни дават първото място, но нека да изчакаме крайните резултати. Знаете, че е добре поне паралелното преброяване да е минало, за да имаме малко по-ясна информация", каза Коцев пред събралите се журналисти.

"Не знаем още за резултатите по райони, но утре ще направим брифинг. Не съм правил компромиси, за да спечеля, не съм правил компромиси с нашите избиратели и с нашия морал. Искам да благодаря на хората, които излязоха и дадоха своя вот. Варна се доказа като един истински свободен град - един от двата града, в които демокрацията каза своята дума. София и Варна спечелиха на тези местни избори. Щастлив съм", допълни новият кмет на Варна, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Преди 10 години ББ се беше зарекъл да превърне Варна в село . С неговия некадърен слуга Портних донякъде успя . Браво, Варна ! Най- после се отървахте от тази прокоба . Новият кмет изглежда амбициран и милеещ за своя РОДЕН град . Дано да работи за неговото БЛАГО .
22
4
 
2
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 6 месеца
На това глу*повато и надуто момченце, когато затъне в кметски л*ай*на, му пуснете този запис от нощта на изборите - да се види колко е смешен и жалък.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За съжаление Герберската банда ще продължи да ограбва най-красивия град в БГ.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Варна се оправя и дава знак за промяна от времето на Пл.Г..Оттогава буди други анархии и сама лъже себе си,че коиае под дъното на красивото ни море и бряг.Един или друг ултрас,докато идеалисти миришат на бензин,трийте,днешняци.И..чИститу,какту казвами, за варнъ.
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жалко за хубавия ни град
18
4
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Ще си останете само с демокрацията, варненци :) Вие грам промишленост нямате, унищожихте всичко. Ама карайте си демократично.
17
0
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 6 месеца
плюмка,бас ловиш ли че тия фирми ще се сменят?Лесно е да се пениш по форумите за 5-10 лева,но трябва да се опиташ и да мислиш,колкото и да не ти се получава.Бас слагам,че тези фирми ще останат същите-Инжстрой,Пътстрой,Хидрострой и т.н.
16
1
 
7
 
! Отговори
коментар 2 преди 6 месеца
не че очаквам нещо от този назначенец, *** се надявам на глътка свеж въздух и малка промяна в схемите за почистване и плановете за развитие на града. до това лято така и не видях нито смислен ремонт, нито смислени кръгови, нито наистина интегриран градски транспорт. най-много ме кефят закупените електробуси без зарядни станции. за трите години, в които автобусите развозваха машините за билети без да работят, и за изгнилите такива по спирките - да не говорим.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия първи предсказания са от машините ли или от ръчните преброявания как явили се като опорни предназначения за по верни за очакващите назначения.
14
2
 
6
 
! Отговори
Тео преди 6 месеца
Последното изречение казва всичко. Това е начин на мислене. Два града спечелили. А другите?!? Когато съдиш за кмета на града по политическа принадлежност, а не по качествата ... абе ... щеше ми се да кажа, че всичко различно от Портних е хубаво, ама ... Пожелавам му успех и да ме опровергае!
13
3
 
3
 
! Отговори
коментар преди 6 месеца
не познавали никой, който бил гласувал за коцев... ами нали е пълно с правилни фирми във Варна - изпълнители и подизпълнители на общински поръчки. то вие сте поне 2 цели квартала такива, и с други, дето не са от правилната партия не общувате - как да познаваш човек, негласувал за потника или неполучил пари от дънката? ако има някъде графити за кмета - за <2 часа са изчезнали, чак пожарната викате да вози вода.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С този общински съвет ще е само статист и на заплата без да е фактор в управлението.
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Баща му навремето открадна ресторант Хоризонт без пари,сега е време на синчето да краде,пфууууууу.....
10
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Странно,не познавам нито един който е гласувал за тоя крадец.Явно са работили здраво по машините.Тежко и горко на Варна и на варненци
9
12
 
5
 
! Отговори
Браво! преди 6 месеца
Браво на варненци!!!!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Просто Киро е сменил кода на машинките :)))
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Свга след официалния резултат да не стане ами сори ама приказките до тука бяха демо версия. Сега започва реалността ама няма нищо общо с обещаното. Че редовно така става. И избирателите всеки път остават леко прецакани на принципа обещаното не е като завещаното ахаха
6
3
 
20
 
! Отговори
Разбирача преди 6 месеца
Този кръчмар ще съсипе града , само като му видиш обкръжението и става ясно .
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не знам този с какъв акъл ги плещи тия, но управлението на ПП от началото на лятото насам е всичко друго но не и демокрация. Те си налагат мнението и правят каквато си искат без да ги интересува мнението на народа и са първи да слугуват на външни интереси. Честита победа, но най-вероятно за 4 години ще се превърне провал.
4
3
 
17
 
! Отговори
Варненец преди 6 месеца
Ще те видим и теб. Приказката за прасето я знаем. Да не се окаже, че Варна ще стане по-зле от сега.