Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди

Нямаме позиции и парламент, който да защити интересите ни
21 юни 2024 10:40, Инна Ангелова
165
Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира дали има шанс за съставяне на правителство в рамките на юбилейното 50-то Народно събрание.

"Какво ще се случи и кой би бил няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да защити националния интерес”, каза Борисов.

Още по темата
Той отбеляза, че е натъжен от случващото се и е трудно да слуша какво се говори в пленарна зала. "ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ, еврофондовете за съжаление не се използват от българите и едва след май месец правителството започва да работи по тях”.

В свой стил Борисов каза, че вместо да се дискутират и решават важни въпроси, депутатите се занимават с кокошкарски обиди. И допълни, че предстои среща на върха на НАТО, а все още не е решено кой да ни представи на нея.

"По наше време, поне аз като бях премиер, аз ходех по европейските съвети, а главнокомандващият ходеше по срещите на НАТО. Трябваше вече да имаме позиция", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Избори 2024
ИТН: Експертният кабинет трябва да е с независими политически фигури
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
КАКВО,БУДА ОТКАЗАЛ ВРАТНИТЕ ПЪРЖОЛКИ АЛАНГЛЕ И МИНАЛ НА ГРИЛОСАНИ КОКОШКИ??!!!...
148
0
 
2
 
! Отговори
К.Мизински преди 5 дни
Нерез,който следва арменската си жертва в прайда и с помоща на итн кучетата,успя да я хване.А кучетата,те ще продължат да лаят,докато им хвърлят някой по тлъст кокал.
147
0
 
1
 
! Отговори
.... преди 5 дни
......
146
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян
145
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Еми кокошкарите се занимават с кокошкарски проблеми. Какво неясно има?
144
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 дни
Като не работите, за какво гласуват хората за вас? Не съм виждал по-големи негодници и мързеливци от сегашното поколение политици. Дано пукнат по-скоро и да додйе ново поколение. Докато не умрат, няма де оправят нещата. Как не го удари един инфаркт този тиквунгер. Ще ни улекне след неговата смърт.
143
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Когато не ти излезнат сметките съжаляваш за похарченото но вече е късно да се жалваш ще си понесеш бремето
142
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Когато имаш многоКеш и си купиш избори и искаш да властваш и управляваш разбираш че не може да си купиш народната любов въпреки че си пазаруваш партии и депутати Голяма катастрофа ще е за Герб правителство с ДПС и ИТн
141
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Като ви знам какви сте разбойници по-добре по-малко да работите. :-)
140
0
 
7
 
! Отговори
ДЪНО преди 6 дни
Стига се оплаква, а работи.С ДПС имате достатъчно гласове,за да може да вкарате дневен ред и да започнете работа.Нали си пръв,нали това искаше.Поне да каже,че не иска да управлява,а все търси вината в другите.Не му ли писна?
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Драматургията на Борисов ми идва в повече Всеки народ си заслужава избраниците това в Парламента е отражение в огледалото на манталитета и менталното заболяване на Българите Жалко много жалко че търпим и се радваме на простотията пробихме дъното и копаем по на дълбоко
138
0
 
5
 
! Отговори
TUXO MYTPO преди 6 дни
Тихо Баце, да не те дадем на ГД БОЕЦ, че ако знаеш какво ти мисли Жоро Боеца, ще се наCEPиш от страх. (иска да те турга в бай Ставри)
137
4
 
4
 
! Отговори
СЛУШАЙТЕ КИРО... преди 6 дни
ЕДНО НОРМАЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ - САМО ЛЪЖИ, ОБИДИ, НАПАДКИ.... ТА ЧАКАТ РАБОТА ОТ НЕГО...... СИГУРНО И ОБУВКИТЕ ОЩЕ МУ ГИ ВРЪЗВА ТАТКО МУ...
136
0
 
3
 
! Отговори
Успешен инвеститор преди 6 дни
Че кога сте работили? Само получавате над 10 бона на месец + откраднатите пари. Да бяха мен сложили за премиер, ще разпределя правилно парите, защото нямам интерес да взема нито стотинка. Но обикновените хора не влизат в парламента, явно трябва да стана още по-богат, да създам партия и да им бия шута на онези. Знам, че не съм като тях и никога няма да бъда. Пари от държавата никога не бих взел, но само от инвестиции бих печелил както и сега, но само мои пари. Чужди пари не бутам.
135
0
 
5
 
! Отговори
чудя се преди 6 дни
Кой от двама ви е Гр ух и кой К ви?!
134
0
 
10
 
! Отговори
Манхатънгейт преди 6 дни
Някой разбра ли коя е другата Мата Хари от която Боко има дете и й е купил апартамент в Манхатън. Това са твърдения на Гешев. Както и ,че Боко е изнасял чували в брой със авио-отряд 28.
133
0
 
9
 
! Отговори
Боко с дупето широко преди 6 дни
Боко явно е много миpuзлив ,че никой не иска да се доближи до него. Освен ДПС. Боко Развали предният кабинет. Сега е негова отговорността да направи нов.
132
0
 
9
 
! Отговори
Защо преди 6 дни
Съвсем тихичко пуснаха единият "контрабандит" за който 2 месеца Бойко и цялата кохорта тръбяха че е свързан с ПП-ДБ и по-конкретно с Асен Василев, Бойко Рашков и .... Е сега защо по същият начин не се обясни на обществото, че този "контробандит" всъщност не е контрабандит !
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
големият работяга в крадене на едро за чужди държави от българския бюджет -- чрез неправилно разпределение на парите за различни дейности и покупки. Искаме те скоро в затвора.
130
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
магаре да вържеш като председател на ГЕРБ повече работа ще свърши от тиквата.