От мъж в жена: Болка и шок след операцията

20-годишен канадец се изненада от резултата
Обновена: 23 дек 2016 06:42 | 22 дек 2016 22:40, Петя Славова
28
От мъж в жена: Болка и шок след операцията
Снимка: Instagram

Блогър от канадския град Торонто, намиращ се в процес на смяна на пола си от мъжки в женски, се прочу в социалните мрежи след като публикува в YouTube видео със своята пластична операция, пише Daily Mail.

Както отбелязва изданието, след лекарската намеса 20-годишният Стеф Санджати се показал с бинтована глава и покрити рани по лицето.

Новата представителка на нежния пол споделила, че недооценила травмите от хирургическата операция и не очаквала, че лицето ѝ ще изглежда толкова зле.

Все пак Санджати изразила увереност, че промяната на външния вид ще е в полза на цялостното ѝ възприятие.
Отбелязва се, че превръщането й от мъж в жена е струвало около 33 000 долара. На по-късен етап следва и операция по смяна на пола.

Вижте Санджати в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имах 33 000 долара щях да ги похарча по по - добър начин! Но това са евроатлантическите ценности парите си да се направиш на ***! Статията определено ме разсмя. Винаги ще се намери някой който да докаже че за глупостта няма измерение!
4
1
 
10
 
! Отговори
До онбашията преди 7 години
Веднага ти отговарям от опит. Дъщеря ми се прибра от западна държава (беше студентка по Еразъм) и там се запознала с мъж, който си е сменил пола но живее на семейни начала с жена...с други думи някоя "обратна лезбийка " :) И друг случаи от сащ мой близък ми разказва някакъв се "оженил " и чак след време брак разбрал че жена му е бивш мъж. Гнусотия от всякъде. Имаше един смешен филм "компютържии (The IT crowd) и там епизодът "речта или служител на месеца " имаше подобна история. Направо класика :
3
10
 
38
 
! Отговори
Евротолерантен преди 7 години
Веднага му давайте Европаспорт и да си го прибираме в Брюксел!
2
2
 
21
 
! Отговори
Манафов преди 7 години
Тоя сам се е развалил, язък!
1
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като му сменят пола ще ходи да си ляга с мъже и горките мъже, които си лягат с него, ще си мислят, че спят с жена... чак да се замисли човек за следващата канадка с която си ляга на златни пясъци...