Принцесите на Дисни като кариеристки

Какви биха били анимационните герои? Вижте!
31 май 2018 23:00,
8
Принцесите на Дисни като кариеристки
Снимка: burt-design.com | dribbble.com

Свикнали сме да виждаме принцесите на Дисни на морското дъно или в къщата на тиранична мащеха. Има обаче артисти, които ги виждат по съвсем различен начин.

Някои използват Фотошоп, за да сложат лицата им върху тези на известни личности например. Поредният нестандартен поглед към толкова любимите анимационни героини е на талантливия дизайнер Мар Бърд.

Наскоро той създава серия от илюстрации, които представят принцесите на Дисни като модерни жени с кариера. Самият той споделя, че желанието му е да вдъхнови младите хора в търсенето на призвание и развитие.

Бърд допълва още, че всяка професия е съобразена с характеристиките на съответната анимационна героиня.
Резултатът определено ще ви заинтригува.

Разгледайте илюстрациите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: анимацияпринцесиДисни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До OkotoПич, работила съм в Кремиковци. Нямаш представа колко много жени имаше по заводите. Така, че не ми излизай с номера, че всички жени работят в офиси на бюро. Защото има кранистки, шофьорки на ТИР и всякакви други. Просто никой не пише за тях, защото сигурно не е престижно да кажеш, че жена ти е кранистка или багеристка.
7
2
 
3
 
! Отговори
Okoto преди 5 години
Мда, кариеристки...на работи с диванчета и папки в ръка. Лицемерието е пълно.Тези, където вряскат да отидат и да поработят малко от "мръсните и тежки" работи, но за тях няма скаданли и писъци, че няма достатъчно жени, нали?Омръзнало ми е от лицемерие и гадост. Феминизмът му е време да си ходи, ако иска да се пробва при арабеските...ама се съмнявам :)
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кариеристките не са жени, те са някакви асоциални ***.
5
1
 
1
 
! Отговори
man преди 5 години
Може ли да покажетр принцесите трансджендър?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До За Дисни не знамТака е. В БАН са цели роднински кохорти. Жените в тези шуробаджанашки дружини наистина се изживяват като принцеси, дори и тогава, когато пилешкият им мозък не може да запамети таблицата за умножение.
3
3
 
10
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 5 години
Тоя художник е тежък фетишист и пИткопоклонник.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С всеки следващ филм Дисни принцесите стават все по-феминизирани и ако досега това беше симпатично, вече очаквам да се прекрачи границата. А тези т.нар. кариеристки няма какво да ги коментирам. Те са част от лицемерието.
1
0
 
24
 
! Отговори
За Дисни не знам преди 5 години
У нас принцеси са онези, които имат авторитетни близки. Повечето от тях наистина са кариеристки, защото започват работа там, където бащите им имат връзки. Така кариерата им е осигурена.Ако таткото е бизнесмен, щерката може да направи кариерка и в неговата фирма.Във висшите училища и в БАН, професори, декани, ректори, академици настаняват своите принцеси (съпруги, дъщери, внучки, племенници, снахи и любовници) под крилото си и им дават не само силен старт, но и изпреварващо кариерно развитие.