Кадиев ще води червената листа с общинари за София

При по-лош резултат от миналия вот той ще освободи мястото на съветник
Обновена: 10 авг 2011 13:52 | 25 юни 2011 18:01,
112
Кадиев ще води червената листа с общинари за София
Снимка: БТА

Кандидатът на БСП за кмет на София Георги Кадиев ще бъде и  водач на листата на партията за общински съветници. Това решиха с явно гласуване делегатите на Градската конференция на  БСП-София. С таен вот беше  подредена останалата част от листата, която ще съдържа общо 31 имена. 

Георги Кадиев препоръча 12 кандидати, които да намерят място в листата. Според него кандидатът за кмет трябва ясно да каже кои хора могат да бъдат част от неговия екип, а "не с листчета,  sms-и, не тайно по ъглите".

Затова Кадиев препоръча при тайния  вот за кандидати за общински съветници да бъдат подкрепени  Гергана Алексова, Георги Свиленски, Калоян Паргов, Жельо Бойчев, Анна Байчева, Альоша Даков, Владимир Данев, Орлин Ваташки,  Румен Георгиев, Симеон Славчев, Теодора Делисивкова и Ана  Ананиева. 

Георги Кадиев си поставя за цел на тези избори БСП да спечели 18 места в Столичния общински съвет, или с 50 процента  повече от 12-те, които има в момента. Той гарантира, че ако  постигнат по-лош резултат от този на предишните избори, ще освободи мястото на общински съветник.

Най-много гласове при тайния вот получи настоящият председател  на Групата на БСП в Столичния общински съвет Жельо Бойчев - 105  гласа, което го нареди на второ място в листата.

След него на  първите 12 места са Георги Свиленски, Альоша Даков, Борислав  Борисов, Калоян Паргов, Анна Байчева, Милка Христова, Владимир  Данев, Росен Малинов, Орлин Ваташки и Борис Цветков. 

Настоящият общински съветник Гергана Алексова е на 15-о място в листата. Извън първите 18 места остават и колегите й Таня Найденова, Бойко Маринков и Генчо Пастърмов. От 13-о до18-о място в листата са и Румен Георгиев, Панайот  Бончев, Теодора Делисивкова, Иван Таков и Николай Белалов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: БСПГеорги Кадиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кадиев се оказа единствения мъж в тази партия. За първи път някой си позволява да прави подобно нещо, да посочи свои екип, с който иска да работи. Сега със сигурност старите кримки в БСП ще го обвинят в какво ли не и ще стоварят цяла вина за загубата в София на него, защото той застрашава тяхното статукво и се обявява за пълна промяна в БСП.
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симеон Славчев е този, който плащаше с половин порасета да си вземе изпитите в техническия университет. След това мама и тате го пратиха в германия и там за 5 годии успя да вземе само два изпита. Сега пък БСП го нпарави секретар по медии, абе червена калинка е това...
107
1
 
1
 
! Отговори
HARI преди 12 години
Gласувайте за ФАНДЪКОВА ! Доказан специалист! Енергична, делова, с виждане за бъдещето на София. След още 2 год. София ще бъде градина !
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя е специалист по организиране и водене на ГЕЙ-ПАРАДИ.Лява партия -> Лява резба - какво друго да очакваш!!!
105
1
 
0
 
! Отговори
червената златка преди 12 години
до 102клуб ало, ало
104
4
 
5
 
! Отговори
Sve преди 12 години
Предполагам, че ще е поредния неуспешен опит. Нормално е хората им нямат доверие.
103
7
 
10
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Много добре си гледа! Няма ровешкият поглед на мутра или на бивш милиционер или партиец пребоядисал се на демократ! Кадиев си е Кадиев. С добро образование, със собствено мнение, с легален доход и праволинейно поведение! Радваме, че плаши десницата, значи изборът е добър и може да го видим кмет!
102
10
 
8
 
! Отговори
АМИ преди 12 години
ВИЖТЕ ТОВА ЛИЦЕ НА СНИМКАТА И ГО ЗАПОМНЕТЕ КАТО ВЕЧНАТА АМБЪР-РЕВЕ ЗА ВЛАСТ,КАКТО ВДОВИЦА РЕВЕ ЗА ***.
101
11
 
6
 
! Отговори
ТОЯ КРАДЕЦ преди 12 години
ДА ТОЗИ НА СНИМКАТА ГЛЕДА КАТО НАМАЗАН ПЕХЛИВАНИН И МИСЛИ ЗА ВЛАСТ,ДОКАТО МУТРИТЕ *** ЖЕНА МУ.
100
8
 
5
 
! Отговори
ANTI преди 12 години
bkp/bsp si imat edin inteligenten -levichar-demagog i si go butat napred!!! nyama da go bade!
99
3
 
13
 
! Отговори
Фандък да пада преди 12 години
Какво е направила Фандъкова за София? Нито един от големите столични проблеми не е решен. Тя няма собствено мнение - слуша Бойко. Вече 6 години са на власт в София и - нищо. Бойко сложи назначи любовницата на Лъчо Мозъка в общината, а Фандъкова я издигна за шеф на културата. Викат и Гаца Лудата, ако не вярвате - питайте. Пък тя - учителка по химия. Кви ми ги приказвате, бе! Пак тяхното котило ли ще ни управлява! Достатъчно се награбиха. Няма да позволим!
98
12
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Колкото и да се напъвате другари комунисти тая няма да я бъде!!!
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво се е твърдяло за съпругата на Кадиев? Че има 50 имота като А.Иванов, 6 апартамента като Цецо Крадецо( бивш замкмет),че е приятелка на бившите наркодилъри от Перник, създадени като бизнесмени от олигарха Л.Стойков -Котараците? Крадците вият ,не викат,дръжте крадеца.
96
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Данчето не е корумпирана,но не е кмет на София.
95
6
 
7
 
! Отговори
Мисля, че преди 12 години
Има един почтен, според мен поне, представител на БСП. Янаки Стоилов. За друг не се сещам!
94
13
 
7
 
! Отговори
Още джамии в София? преди 12 години
Фандъкова си е на мястото. Тъкмо защото е учителка! Направи много за София в малкото време, което имаше. Поне не се знае за нея и съпруга й да са корумпирани! А за съпругата на Кадиев се твърдеше нещо. Добре е да си спомним. Освен това Кадиев защитава идеята за втора джамия в София / Ислямски център/, не го забравяте! Привърженик е и на гей-парадите, а не всички ги одобряват. Другари от БСП, за това ли ще гласувате?
93
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да увековечим кражбите на Котараците,Сталийски,Стенли,Трейс,ГБС като изберем марионетката Фандъкова. При нея има фандък за крадците.
92
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напънете се за малко фантазия де. Много постно и импотентно го давате.Докторе ,ти да не си Лъчо Мозъка та ти е толкова *** коментарът. Ти въведе нова политическа характеристика-хроничен язваджия.
91
8
 
5
 
! Отговори
Що за демокрация? преди 12 години
Водач на листа - абсолютно недемократично!Би трябвало по азбучен ред всички и който бъде отбелязан, събира точки.Избира се събралият най-много гласове.В БГ "водачите" до един са ченгета.
90
8
 
10
 
! Отговори
realist преди 12 години
Аз ако бях от София, щях да го подкрепя. Мисля, че има топки да носи тази отговорност за разлика от Данчето или някоя друга креатура на ББ.