Johnson&Johnson започва изпитания на кандидат за COVID-ваксина

Във "Фаза 1" от изпитаниуята ще бъдат включени 1000 участници
18 юли 2020 01:00, Ния Христова
11
Johnson&Johnson започва изпитания на кандидат за COVID-ваксина
Снимка: Pixabay
Компанията Johnson&Johnson очаква следващата седмица да започне "Фаза 1" от изпитанието на нейния кандидат за ваксина срещу COVID-19, заяви пред CNBC нейния финансов директор Джоузеф Уолк, предаде БНР.
 
Уолк отбеляза, че се очаква в тази "Фаза 1" да бъдат включени повече от 1000 участници. Повечето от тях ще са на възраст между 18 и 55 години, въпреки че компанията планира да включи и група хора, които са на 65 или повече години в ранния етап на изпитание на ваксината.
 
Той също така отбеляза, че Johnson & Johnson води разговори с Националните здравни институти в САЩ за преместване на срока за очакваното изпитание на ваксината във "Фаза 3" към края на септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
0
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Комунистите пускат био оръжия, а САЩ правят ваксини... Не това е начина, а 100 тина междуконтинентални ракети по пекин, шанхай, УХАН и т.н Това е решението, защото кръвта на невинни се плаща само с кръв!
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петоколонците пак са прекалили с водката.
5
6
 
5
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
КАК ще направиш ваксина когато след 2 месеца в тялото на разболялите се няма вече антитела и те се разболяват пак???по3драви отСидней Аавстралия сред най райския край на планетата
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези ще плашат вируса с шампоани ли? Почвайте кравари да пиете Джонсън и Джонсън...
3
5
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 1Е, те ще си платят глобата, кажи сега кой ще плати за хилядите умрели пожарникари от фиброза и рак на белия дроб през соца, защото в техните униформи също имаше негорящ азбест
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли защо изпитанията на лекарствата и ваксините обикновено продължават не няколко месеца, а с години? За да са сигурни, че са безопасни.Знаете ли защо не бих си турил такава претупана ваксина?Не, не е заради чиповете, а защото не се знае доколко е безопасна.
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През декември Ройтерс публикува своето разкритие, че Johnson & Johnson е знаел от десетилетия, че причиняващият рак азбест може да бъде открит в продукти на фирмата. На 13 март съдебно жури отсъди на Johnson & Johnson да плати 29 млн. долара на жена с диагноза рак, която твърди, че азбестът в продуктите с пудра на прах на фирмата са причинили нейното заболяване.