Алибегов: Филмът за доброто и лошото ченге вече сме го гледали

Ще блокираме ключови кръстовища в големите градове, закани се той
11 авг 2021 10:08, Ния Христова
113
Алибегов: Филмът за доброто и лошото ченге вече сме го гледали
Снимка: БГНЕС

"Протестите срещу затваряне на бизнеси започват в 16 ч. с блокиране на ключови кръстовища в големите градове София, Пловдив и Варна". Това заяви в ефира на bTV председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов, след като вчера беше обявено, че нови мерки ще бъдат въведени в София. По-късно тази информация беше опровергана от Министерството на здравеопазването.

Още по темата
"Този филм сме го гледали за доброто и лошото ченге година и половина, сега сме горе-долу в същата ситуация. Дори да е отложено, очакваме до дни да се случи затварянето на бизнеси, ако се следва плана на МЗ", каза още той.
 
Алибегов допълни, че планът за справяне с кризата не включва ваксинационна стратегия, а представлява план за затваряне на бизнеси.
 
"Там е написано, че ако влезем в хипотезата на оранжева или червена зона, автоматично се включват социално-икономически мерки. Това е лъжа, нищо не е договорено с нас, така че хората ще бъдат без пукнат лев при затягане на мерките", каза още той.
 
Алибегов изтъкна, че оставката на служебния здравен министър Стойчо Кацаров се иска още откакто е на този пост.
 
Алибегов е на мнение, че вечерният час и затварянето на заведенията няма да помогнат в борбата с вируса, а само ще отложат неизбежното. Според него трябва да има ваксинационна кампания.
 
"Ние в най-големия пик не протестирахме, а затворихме, но трябват обезщетения", заяви Алибегов и каза, че българите вече не се страхуват от вируса, както преди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
М.ръсникът го каза преди 2 години
Желаят ваксинационен план. Да направят ваксината на хората задължителна за да му осигурят бизнеса.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека си протестират, тяхно право е. Преди да поставят искания, първо да си плащат осигуровките на персонала на реални заплати. Цените по заведенията са 30% нагоре спрямо 2019г. , намалиха им ДДЦ и пак не са доволни.
87
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Нали сам викаше на бокича "шефе", явно го е активирал да прави мизерии, ама без да се бръкне не вярвам да стане, а бокича не обича да дава, а и сега схемите му се поспряха
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Витошка с тези "аквариуми" наречени още тераси, зимни градини е по балкански пидурска грешка. Все едно съм в лабиринт.
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стара индиянска поговорка:"Първо си плщаш данъци и осигуровки на 100%, после ревеш за помощи."
84
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех АлиБаба, АлиБаба.... Толкова си предвидим, не е истина. Само в Бг вирус няма и само ощетени са вашите хора. Това болници, лекари, че работят 24/7,не ви пречи да ревете, че вирус нямало...Всеки отворко от бандата ви да даде по едно-две 24 часови дежурства в Ковид болнично отделение и пак да реве де.
83
4
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Ами да протестират. България е свободна държава, всеки има право да протестира колкото си иска и където си иска. Да видим правителството на зеления чорап какво ще прави.
82
1
 
7
 
! Отговори
епичовец преди 2 години
Хвани си затвори развъдника на болести първо. За зверилника на ''Витошка'' говоря.
81
0
 
9
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Тарзан, храненикът на маймуните също сме го гледали.
80
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БАЗ не усещат ли,че Алито е против тях? Тоя говори за ваксинация! Не заслужава никаква подкрепа!
79
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май Бабекян е развързвал кесията - всичкото *** на амбразурата плюе Слави. Ще ви се сцепят езиците- Слави ли да плюете, ГЕРБ ли?! Накрая Майчето, Хаджигейков- и сие като не влязат в следващия парламент ще се смеем ние:))))))))))))))))
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нечистоплътният (външни и вътрешно) гербав лакей е получил задача да саботира Служебното правителство.
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И твоя филм вече сме го гледали! Взимай си парите от Бойко и се прибирай! Твоята работа е свършена. Направи паниката. Другите от работа, нямат време да реват.
76
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е един от най гнусните *** на простата Тиква. Миналата година, кога месеци наред ги затвориха, не смееше да се обади, вероятно му запушиха устата с някой суджук. Сега е тръгнал да плаши и да иска държавна помощ.. Сещаме се кой го е активирал да лае. Айде у лево. Не представлява никой освен себе си
75
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кръчмите не са жизненоважни. Не може и икономиката да разчита на кръчми. Абсолютна всяка една криза ги повлиява. Вместо да наливате пари в кръчми, инвестирайте в промишленост и в производство с добавена стойност. Инвестирайте в образование и повишаване на квалификацията. Кръчмите не са важни за никой нормален човек.
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Обявиха сутринта по нова, че пари за пенсии нямало да има след 2 месеца, което е страшно, но ще видите, как тия *** със заведенията ще продължават да си получават измислените помощи, а вашите родители ще мизерстват, гладуват и ще умират от студ."===============Да ви имам "логиката"! Ами нали като не работят бизнеси и цели отрасли в икономиката (вкл.ресторантьорския) няма откъде да дойдат парите за пенсиите. А след някой и друг месец - и за чиновниците и тия на държавна хранилка няма да има пари
73
0
 
7
 
! Отговори
Знаещ преди 2 години
Само непоказвайте този,моля ви
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми вземи си обръсни главата в знак на протест и без това тези въшки в главати пречат
71
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като сложиш антиваксър за здравен министър- така се получава. Ще ревете за Бойко!!!!!!
70
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво злобеете всички.Сега е за ресторантьорите,утре ще е и на вашата глава.На никой няма да му се разминат корона-гаврите. Вижте какво става по света.Някой чете ли за вчерашните протести в Литва и защо са?Защото на неваксинирани освен всичко друго няма да се позволява да посещават и здравни заведения.Някой мисли ли си, че тук ще ни пропусне или поне в някаква степен това което се случва в Европа.Всички протести срещу т.нар"мерки"са важни и справедливи!Сетете се за Нимьолер и "Когато те дойдоха"