Проф. Витанов: Очаква ни "долината на плача" следващите 10 дни

Смъртността в момента е около 120 души на ден, обясни математикът
29 окт 2021 11:18, Ния Христова
381
Проф. Витанов: Очаква ни "долината на плача" следващите 10 дни
Снимка: БГНЕС
"Очаква ни "долината на плача" - период от време на високи стойности на новите случаи и на смъртността от COVID-19. Това ни чака следващите 10 дни". 
 
Това коментира пред bTV математикът проф. Николай Витанов.
 
"Смъртността в момента е около 120 души на ден и тенденцията е нагоре", прогнозира още математикът.
Още по темата
 
Той е на мнение, че ефектът от зеления сертификат ще се усети най-рано след 5-6 дни.
 
"Ако обаче наложените мерки не действат, следващата седмица ще стигнем на национално ниво над 1000 на 100 000 души население заболеваемост", каза още математикът.
 
Той изрази съмнение, че служебното правителство ще наложи пълен локдаун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
3
 
3
 
! Отговори
сгласна с теб преди 2 години
До ПроСоТо: Напълно съм съгласна. Но, ако в дивата природа законът за оцеляване е такъв, то значи ли, че и ние следва да приемаме такива ***, разбирай витанов, които определено вредят и на децата ни-невръстни и на родителите ни и - възрастни и доверчиви?
220
5
 
4
 
! Отговори
доко преди 2 години
До АдиПлачете, българе - свършва се вашто племе...
219
8
 
22
 
! Отговори
Ади преди 2 години
Плачи за себе си нещастнико, Витанов - *** и намери поп и черква, ако има кой да ти прости. А , може би и за съд плачеш, колко хора разстрои, напрегна и вкара в хаос-само да си начешеш миризливото его.
218
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Кърт Вонегът...ама той битува СЕГА в "кукувиче гнездо"!..Сигурен съм че си наясно,че кукувицата НЕ строи СВОЕ гнездо,тя снася яйцата си в гнездата на ДРУГИ птици и кукувичето,като се излюпи и понеже обикновено е по-силно от "приемното",просто ИЗБУТВА извън гнездото "законния му наследник"....Нещо такова става и с наш Витанка..:-Някой го е набутал в гнездото НА МЕДИЦИТЕ ,но понеже е нагъл и упорит,ги е ИЗМЕСТИЛ ,а той самия се е набутал "под светлините на прожектора"..ТИПИЧНА КУКУИСТОРИЯ..
217
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До отговор Чети повечко ;)
216
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До кога ще ни показвате това грозно платено плашило?
215
5
 
1
 
! Отговори
доко преди 2 години
До отговорПОВОЛЖИЕТО, АЛТАЙ, МОНГОЛСКИТЕ СТЕПИ - АЙДЕ БРАТЯ, БЪЛГАРИ, ОДЕТЕ СИ...
214
5
 
4
 
! Отговори
отговор преди 2 години
До Кърт Вонегът: Не обиждай животинките - кукувици. И те са божии твари и не са лоши. *** е този Витанов - то и по фзиономиятя му личи, нека се произнесат професионални психиатри и лекари. Ако ние не го намерим - то жалкия сам няма да се покаже. Какаво ти кукувиче гнездо - те и там няма да го вземат.
213
4
 
15
 
! Отговори
ИванчУ преди 2 години
Правя една аналогия с време от преди година и половина, когато една фармацефтка изрази опасения, че ако се създаде паника сред населението, може да се стигне до презапасяване с лекарства и в момент, в който наистина има нужда, няма да са налични в търговската мрежа. На тази фармацефтка ѝ повдигнаха обвинения, че всява паника и едва ли не застрашава националната сигурност. Някой ще потърси ли отговорност на този професор, който не е престанал да обяснява как "до 10 дни" ни очаква апокалипсис?
212
7
 
16
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
А професоро, дали знаете каква, долина" го очаква ако го срещнем един ден....?!?
211
4
 
10
 
! Отговори
съгласна преди 2 години
До Хичо : ами да вземе да се обърсне и изкъпе поне толкова мазен - нараво срамота в 20 век- ех все пак като се явява тук-там - поне да спазва хигиенична визия, че и децата почнаха да пищят като говидят. Ние,които сме на долу-горе на подобна на неговата взраст го игнорираме тотално, но има и взрастни хора, които също се плашат от неговите апокалипстини прогнози. Е, ние не сме психиатри - кого по-напред да успокояваме? Махнете го този извратеняк - Да ходи да дудне на най-близките си...
210
5
 
20
 
! Отговори
Кърт Вонегът преди 2 години
Витанов го очаква пребиваване в кукувиче гнездо.
209
4
 
10
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Този да си плачи в очакване на долината на плача,ако иска и предварително,негово право си е,но ако бе букмейкър щеше да разори работодателят си.След като намаляват е на затихване според мен и не бих заложил на прогнозата му.
208
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ни се размине само до 10 дни ще е голям късмет. Много е вероятно вълната на неваксинираните да се покачва до края на ноември и да стигнем до около 12000 нови случая на ден и 500-600 починали на ден.
207
4
 
6
 
! Отговори
мсичко що е болест преди 2 години
- това е ковид-19
206
3
 
4
 
! Отговори
??? преди 2 години
До 229 За размисъл. Кое предлагаш за размисъл. Твоите манипулативни твърдения за Израел, САЩ и Великобритания или истинските факти за ситуацията там. И в трите държави предишната вълна имаше пик през януари, а не през април, когато вълната беше отминала. Следващата вълна и в трите държави е по-ниска от януарската и сега спада. Общото е, че и в трите държави починалите в пиковите дни сега са 8-10 пъти по-малко в сравнение с пиковите стойности от януари.
205
11
 
4
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Следете резултатите в следващите 10-на дни!----Не вярвам да греши!----Ако излезе прав, то това ще единствения изход за отърваване на антиваксърите и чегъртачите-протестъри, които са от едно котило.-----Още една две вълни и сте готови!!!
204
6
 
12
 
! Отговори
Този "проф" преди 2 години
Разбира от вируси едно нищо. Вероятно и от математика толкова разбира. Проф. в Бг е съкращение на профан
203
8
 
30
 
! Отговори
Торквемада преди 2 години
Затворете този пияница и му ударете 50 тояги на голо, за радоста с която пророкува трагедии...
202
5
 
18
 
! Отговори
За размисъл преди 2 години
Гледам страни в който населението е в много по-голям процент ваксинирано - Израел, Великобритания, САЩ, имат над 60 % ваксинирани, Почти във всяка от тези държави броя на заболелите в момента е почти равен на броя на заболелите през Април. В Израел е дори по голям. Никой не обявява колко процента от заболелите са ваксинирани. Броя на починалите е сравнително малък, но така беше и преди да има ваксини. Тези размисли все още не ме убеждават да си сложа ваксина.