За четвърти път - Георги Кадиев влиза в битката за София

Ще влага лични средства, не приема дарения от бизнеса
Обновена: 24 сеп 2019 14:16 | 24 сеп 2019 14:16, Анисия Иванова
34
За четвърти път - Георги Кадиев влиза в битката за София
Снимак: Facebook

Георги Кадиев, бивш депутат от БСП и лидер на партия "Нормална държава", обяви, че за четвърти път влиза в надпреварата за кмет на София. На страницата си във Facebook той съобщи:

"Скъпи приятели и сподвижници,
След разговори с много от вас реших да приема предизвикателството и да се кандидатирам за кмет на София на предстоящите избори. За мен изборите не са разговор просто за тротоари и градинки, а политически сблъсък за развитието на София и България. Този сблъсък е между леви, десни и либерални идеи, и те имат нужда от своето представителство и защита. Винаги съм бил ляв човек, имам лява политическа биография и съм ляв кандидат за кмет. Не възприемам тезата, че в местната политика няма ляво и дясно и няма политика. Напротив, всичко е политика - и общинските данъци, и общинското здравеопазване, и общинското образование, транспорт и строителство. И като ляв кандидат защитавам леви политики и предлагам леви решения.

Много от моите разбирания и идеи са коренно противоположни на идеите на други кандидати за кметове и това ще проличи в кампанията. Вие имате право на по-голям избор на кандидати, платформи и идеи, затова участвам. Няма нищо по-хубаво от конкуренцията на идеи и тя, убеден съм, ще роди най-доброто за града ни.

През следващите дни ще ви запозная подробно с програмата си. Надявам се да направим умна, интелигентна и смислена кампания, като избегнем личните нападки (макар че и през това съм минавал многократно)."

"Аз съм политик, моята работа е да предлагам решения и алтернативи и да участвам на избори. Това, което за студента е изпитната сесия, за мен са изборите. Ние излизаме с лицата и идеите си пред гражданите и те решават кой печели. Човек се явява там, където вярва, че има какво да предложи. Аз имам какво да предложа и оттук нататък моята работа е свършена“, коментира той пред БНР.

Според него е хубаво в местните избори да има повече кандидати, защото това означава повече конкуренция и по-голям избор за избирателите.

Кадиев посочи чистотата на въздуха и на града като основни проблеми на столицата. Той смята, че веднага трябва да се направи процедура за изработване на нов общ устройствен план на София.

Винаги съм влагал и лични средства в кампаниите, декларира Георги Кадиев и добави:

"Предполагам, че и този път до голяма степен това ще бъдат мои лични средства. Нямам желание да приемам дарения от икономически структури. Ако от нещо съм се опазил през последните 12 години, това е именно зависимост от някакви икономически или политически структури. Независим съм в решенията си и държа да запазя това“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
0
 
! Отговори
така като гледам преди 4 години
тоя ще грабне минимум 1,2%
27
3
 
3
 
! Отговори
Гинка преди 4 години
Добри пари от търговията с елестричество! Защо да не се поразкърши? Сигурно вече се е справил с диалекта си и не прескача трамвайните релси.
26
2
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Как не му омръзна ? Упорити хора , ей ! И оная Нинова същата стока.
25
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 6 -Слави не се крие. Партията ще се създаде па 5 октомври, но няма да участва в изборите. Относно телевизията правят се опити, водят се разговори, но едно е да имащ нещо обещано, друго е да се изпълни. Герб вероятно натискат разни хора, за да стопират телевизията, почти сигурно след изборите ще тръгне и то ако БСП паднат, инак Герб ще натискат да няма силна опозиция, за да не съберат влияние с БСП.
24
4
 
4
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Нали онази Иванчева беше негово протеже.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смея се от сърце! Кадиев създава "Нормална държава", а Слави "Няма такава държава"! Я седнете, та се разберете! И двамата не живеете в "Нашата държава"!
22
2
 
8
 
! Отговори
Ивелин Николов преди 4 години
И за пореден път ще загуби!
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафияат с лява ориентация управляваше през 1992 година с правителството на СДС. Нещо не си в час. Това ЮМОЧА" каквото и да значи, го използвате 2-3 човека и се мислите за оригинални. Е, не сте. По-скоро сте (звездички).
20
3
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Вярно е, че Мафията винаги е бил с лява ориентация. Ерго, не очаквайте да махне ***.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Народът ***, само ти сложен.Не страдаш от излишна скромност.
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болен Сайдеров, Кадъната Кадиева и т.н. са редовните мюрета на ДПС и ГРОБ с коитосе цели разводняване на вота така че твърдият електорат на Боко и Доган пак да изберат Фандупкова.Но нали народа е *** та трудно би схванал такава детска залъгалка.
17
6
 
3
 
! Отговори
и все пак преди 4 години
Той е един от малкото отказали да гласуват за Пеевски за шеф на ДАНС. От тогава и започнаха проблемите му в БСП. Колко от депутатите са имали кураж да се изправят срещу партията си, още повече когато тя е управляваща?
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес по БНР този индивид се хвърли в яростна защита на Топлофикация. Според него възрастните хора с махнати радиатори и без топла вода трябвало да плащат такси, че да не вземе да фалира Топлофикцията.Другарю Кадиев ние знаем, че ТЕЦ-а първо произвежда ток, а парата е отпадъчен продукт. Знаем, че твоята съпруга е от големите продавачи на ток у нас. Нейният интерес браниш ти, не на гражданите, на клетите абонати на крадливата топлофикация.Садиев, срам и позор за теб! Кмет на Кукув ден!
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Кадиев миналия път гласуваха двама души и жена му се разплакала-"Значи си имаш любовница?"
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При всички положения иванчева е много по-подходяща за кемт на София от Фандъкова. ГЕРБ спретна постановка на Иванчева, за да може строителната мафия в Младост да се развихри, а за толкова години управление на фандъкова, мафията открадна над 20 милиарда от София. фандъкова е зам.кмет от 2005 и кмет от 2009 година, като за кратко е и депутат.
13
9
 
6
 
! Отговори
ист преди 4 години
Кадиев е олимпийски кандидат. Важно е присъствието а не победата. Йоло Денев също не пропуска протест. Важно е присъствието.Все пак ще щипне гласове от костинбродската лъжа.
12
8
 
11
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
11
8
 
6
 
! Отговори
ТИНА преди 4 години
Ха ха ха , няма "по-подходящ" от него , както и от неговото протеже , осъдената за подкуп в големи размери Иванчев а !!! В нормалните държави подобно нещо е недопустимо , а тук нямат срам , нито неудобство от такива доказани в съда прояви !!!!?????
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Георги Кадиев лидер на партия "Нормална държава" за четвърти път влиза в надпреварата за кмет на София.От опит глава не боли, но партия "Нормална държава" ...!!!
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оппаааааааа, още един "независим".