Как винаги да изглеждате неотразими?

Обръщайте внимание на ноктите си
17 дек 2020 22:30, Михаела Лазарова
8
Как винаги да изглеждате неотразими?
Снимка: Istock

 Всяка жена иска да изглежда неотразимо и винаги в чудесна форма с перфектна визия, но не всяка жена го умее. Не е невъзможно да го постигнете, стига да познавате малките трикове на дамите, които изглеждат винаги добре. На пръв поглед може да изглежда, че им идва отвътре и не полагат усилия за това, но всъщност не е така. Има някои практики, които е добре да прегърнете, за да преминете в отбора на винаги стилните и добре изглеждащи дами. Ето какви практики прилагат те всеки ден.

Измислете си прическа за две минути

За да изглеждате неотразимо всеки ден е необходимо да обръщате внимание на косата си. Не е нужно обаче да прекарвате часове пред огледалото или да посещавате фризьор през няколко дни, за да постигнете този ефект. Достатъчно е да подберете рутина за прическата ви, която отнема само няколко минути и която пасва на визията ви. Така ще изглеждате перфектно всяка сутрин, няма да губите време и ще имате повече самочувствие.

Купувайте дрехи, които не изискват особено специална поддръжка

Ако нямате време да гладите дрехите си сутрин преди работа, избирайте платове, които не изискват подобна поддръжка. Немачкаеми материи, тъкани, които не образуват топчета и изглеждащи захабени, дрехи, които не се развличат при пране са винаги добър избор. С тях ще изглеждате неотразимо и винаги добре.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: маникюрмодастил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжете миришели по - лошо... Ти жена помирисвала ли си??? Вие дори като се изкъпете миришете!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглеждате неотразими ако сте с 10 - 20 кила по - леки отколкото сега. Това е истината. Е ако нигога не сте ги имали тези кила това за вас не важи, но едва ли.
4
1
 
8
 
! Отговори
... преди 3 години
Моята не се гримира особено, не носи лак и не е 50кг и е секси да си е*е мамата. Не знам вие какви жени искате ама аз искам да не ми къса нервите, да не е проста кифла и като се усмихне да ти сгрее сърцето и надуе гащите!
3
5
 
6
 
! Отговори
Истината е че преди 3 години
До Тя има лош дъхТОЙ има ЛОШ ДЪХ ОТВРАТИТЕЛЕН - всеизвестен факт е, че мъжете миришат в пъти по-силно и по-остро от жените. Само комплексарите, които смърдят, ниски са, с ръце като шкурка и ужасен диалект - само такива подобия на мъже плюят жените, защото не им се отваря парашута.
2
3
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Като се напукам с ракия и съм неотразим.Не мога да се видя в огледалото!
1
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Тва според эодията ли, че не ми се чете