Маникюр в шоколадово - няколко идеи, които да опитате

Кафявите тонове са актуални за есента
9 окт 2022 23:40, Иванка Гъркова
8
Маникюр в шоколадово - няколко идеи, които да опитате
Снимка: iStock

Маникюр в кафяв цвят - защо да не си направите именно такъв от новата седмица? Тази есен, наред с оранжево-керемидените тонове, шоколадовите също са доста търсени и актуални. И могат да се съчетаят с какво ли не.

Какво изниква в съзнанието ви, когато ви кажат тъмен шоколад, тофу, капучино, крем? Тези сладки изкушение, идеални за есенните следобеди, се превръщат в вдъхновение за вашия маникюр в кафяв цвят.

„Обичам кафяви лакове, защото те са начин да нося неутрални нокти, но ги направя малко по-уникални“, казва маникюристът Челси Кинг. И добавя, че кафевият маникюр за есен 2022 е намигване към стила на 70-те години.

Маникюр в кафяво е идеалния избор за сезона - хем не е твърде натрапчив, хем е минималистичен. Макар да можете да изберете за него всякаква форма на плочките, специалисти изтъкват, че най-модерната сега е тази на бадем или пък леко заоблената. От друга страна, ако искате нещо по-нестандартно, заложете на по-дълги, тип ковчег.

Маникюр в кафяв цвят - ето какво да изпробвате:
1. Шоколадово блокче

Лакирайте ноктите си така, че да приличат много на парченце шоколад, което току що сте отчупили. За целта трябва да имате по-дълги плочки или поискате изграждане с акрил или гел.

Може да оформят ноктите ви в стил ковчег или балерина, като след това нанесат лак, който е с кафяв цвят като този на любимия ви шоколад. Накрая завършете с бяла лента от всичк страни.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: маникюр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 4 Ааа...правят бе. За пари всикчо правят...
4
2
 
0
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Черен свръхдемон:)))
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо се напълни със сто и кусур кила млади жени, които освен да преживят и да си боядисват ноктИте друго не правят.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Па и я таман са чудех...що па да си не напрайм, а ?
1
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Тротинетка бяга по площада и вика: Шоколад, шоколад ми се завря отзад. Карам бързо все напред и раздавам шоколад безплатен навред. Ха дано всички да са радостни и с шоколад да ме приветстват отзад и отпред!