Есенна мода – тенденциите, които ще доминират през идния сезон

За какво да се оглеждате в магазина
10
Есенна мода – тенденциите, които ще доминират през идния сезон
Снимка: iStock

Лятото все още не е свършило, но вече гледаме напред към сезона на топлите кашмирени пуловери, карирани поли и аромат на тиква. Есента винаги е рисувала красива природна картина, независимо от капризното време и факта, че ни кара да се сбогуваме с плажовете и по-дългите дни. Освен че предвещава идването на най-прекрасното време от годината, Коледа, сезонът след лятото е и един от най-подходящите за експериментиране със стила и намиране на свой собствен.

Всяка година модни експерти, дизайнери и инфлуенсъри диктуват правилата при тенденциите за обличане. Цветове, модели, дължина и шарки са основните теми, които се обсъждат при съставянето на сезонен гардероб. Класическите нюанси на кафявото, зеленото и черното са основни за есента, включително и шарки като мечета, листа и тикви.

Тази година обаче бъдете готови да видите малко разнообразие по магазините. От червени цветове до горнища с пеплум, има няколко тенденции, за които е добре да се оглеждате още отсега.

Тенденциите в модата за есента

1. Елегантни обувки

Мокасини, пантофки, маратонки и каубойски ботуши – изборът на класическия североизточен гардероб – всички те са актуални за есента на 2023 година. Може, разбира се, да ги съчетаете и с други елегантни неща, като блейзъри, ризи, полота, прави поли, но също така може да създадете малко повече разнообразие, като ги включите в тоалет с контрастиращи силуети. Опитайте да комбинирате мокасини с карго панталони, маратонки с подходящ кожен комплект или каубойски ботуши с бохо миди рокля за повече забавна атмосфера.

2. Наситени неутрални цветове

Кафявото беше изненадваща тенденция, с която да започнем 2023 година, но стана все по-популярно с напредването на месеците. Сега към него се присъединиха и други наситени неутрални нюанси, като кремаво, тъмнозелено, сиво, маслено жълто и карамел. Най-елегантният начин да ги носите е в монохроматично облекло, но както и да ги смесвате, те със сигурност ще излъчват стилна атмосфера.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха до 8 преди 8 месеца
Оооо, стихове пиша, Аз, по нощите и Ти си ми най-голямото вдъхновение! Научи ме как се познава доброто в тези малки нещица и как се сгрява душата без ракиджос. Бъдете щастливи!:-D:-*:-P
8
0
 
1
 
! Отговори
Бре, какъв уникум :) преди 8 месеца
До До 7 - Ти чрез шутове в еди-къде-си ли сгряваш душите с обич? Между 3.00 и 4.00 ч. през нощта?
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 5 - Ти си вече поне на две големи ракии :)
6
0
 
3
 
! Отговори
Рецидив преди 8 месеца
Не много отдавна ни препоръчаха цвета на препечената тухла като най-модерен цвят за предстоящата есен и някои се впуснаха още в горещините да търсят дрехи и платове в такъв цвят, за да са готови със супер модерна дреха още щом есента започне. Сега обаче ни се препоръчват други цветове. Миналата или по-миналата година се случи същото - препоръчват един цвят преди началото на сезона, а след месец препоръчват съвсем друг цвят.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз, казвам сбогом во всеки и не желая да съм пречка за никой и хубавите Му дни и нека намери пак морските вълни. В замяна не искам много,а да получа искрени слова....че съм била полезна за това....Живейте весели на този свят,:-D
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ооо, миличка, свободен е коя да избере и на мен ич не ми дреме за това. От градината на живота Аз, имам най -прекрасните цветя и на Вас Ви желая това:-D
3
2
 
0
 
! Отговори
е преди 8 месеца
ние няма да ви услужим с нищо
2
2
 
0
 
! Отговори
твои преди 8 месеца
собствен си намери тука не се влачи
1
0
 
4
 
! Отговори
Уолт Дисни преди 8 месеца
а с Барби модата кво става ?