Признаци на кармична любовна връзка

Показвате най-лошите си черти
22 юни 2024 22:30, Михаела Лазарова
6
Признаци на кармична любовна връзка
Снимка: Istock

Ако искате да разберете дали сте в такъв вид взаимоотношения, нека първо да изясним какво е кармичната връзка? Това е вид романтична връзка, която често е нестабилна и се отличава с небалансирана динамика на отношенията. Въпреки че кармичната връзка вероятно изглежда вълнуваща и страстна, и понякога предлага възможности за важни житейски уроци, такава връзка може да бъде също толкова вредна. Това е така, защото може да се окажете необяснимо привлечени от този нов човек и да ви е трудно да дадете нужното пространство на него или на себе си.

Вижте в следващите редове кои са признаците на кармичната връзка:

Във взаимоотношенията ви има много драма

Малко връзки вървят напълно гладко. Но с кармичните връзки можете да очаквате непрекъснати сътресения. Има и много възходи и падения като и не е изключено да се чувствате като на влакче в увеселителен парк, както и да усещате общо чувство на неуравновесеност. Може никога да не разберете къде точно се намирате и каква е точната посока на една кармична връзка, както и да откриете, че постоянно поставяте под съмнение партньора си.

Забелязвате съмнителни знаци

От контролиращо поведение до гневни изблици, кармичните взаимоотношения са склонни да бъдат изпълнени с предупредителни сигнали. Истината е, че тези страстни връзки изваждат най-лошото в хората. Може да ви е трудно да контролирате собствените си действия или да започнете да правите неща, които са напълно нехарактерни за вас. Разбира се, когато една връзка е нестабилна и трудна, това не е здравословна ситуация за нито един от вас. И двамата ставате зависими.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Пълна луна!