Ким Чен Ун ревнува Тръмп от Южна Корея

Изстрелването на ракети ще спре, когато приключат ученията с врага
10 авг 2019 18:40, Нели Христова
15
Ким Чен Ун ревнува Тръмп от Южна Корея
Снимка: Reuters

Ким Чен Ун изпратил писмо на своя приятел Доналд Тръмп, в което обещал, че ракетните изпитания ще спрат, когато приключат съвместните учения на САЩ и Южна Корея.

Самият Тръмп се похвали в Twitter с писмото, в което Ким се оплаквал от "нелепите и скъпи" учения и изразил желание да се срещне с Тръмп, за да започнат преговори веднага след приключването на съвместните учения.

"С нетърпения очаквам срещата с Ким Чен-ун в близко бъдеще!", потвърдил отново държавният глава на САЩ и подчертал, че отказът на Пхенян от ядрено оръжие ще превърне Северна Корея в една от най-успешните страни в света, допълва ТАСС, цитарн от БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Отказът на КНДР от ядреното оръжие ще я превърне в една от най-успешните страни в света!Педофила Доналд си мисли,че ще изиграе Ким...*** вашингтоски надайсе на пияна Мелания...Ванигопоклонника Доналд си мисли,че ще излъже момчето с дръпнатите очи..Доналдчо стои си в солариума и не смей да се мислиш за равен с жълтите...74г. след Хирошима и Нагазаки *** ако си мислиш,че японците са забравили,лъжеш се ционистко маонска подлига!
9
3
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Анонимен Двете кареи никога няма да се обединят. Всяка страна си държи на обществения строй и няма да отстъпи.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп проби в Северна Корея. Това е началото на края на Русия.Това пък откъде го измисли?Утре ако се обединят СК и ЮК и станат и двете капиталистически, това как ще попречи на Русия? Може и да има някакъв износ от Русия за СК но със сигурност е много малък като сума, Русия да зависи от някакви технологии и доставки от СК - абсурд! Геополитически Корейският полуостров не е заплаха за Русия, военно пък съвсем.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ким казал, че ракетните изпитания ще спрат, когато приключат съвместните учения на САЩ и Южна Корея.Бай Дончо казал, че отказът на Пхенян от ядрено оръжие ще превърне Северна Корея в една от най-успешните страни в света.Всеки си гъне своята линия като се прави, че не чува другия.
6
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
а аз пък лъскам пред портрета на джуджи и спермата ми хвърчи навсякъде. Нали съм евроатлантически гендар и аналноподатлив с црно дилдо
5
0
 
2
 
! Отговори
Знае му цаката преди 4 години
По-скоро Ким като малък си е играл с петли и е научил психологията им, която е същата като на Тръмп,како и гривата и визията му.Тя е,че колкото повече се правиш на мъж пред петел той толкова повече си ежи гривата и може да те клъвне, но после като поотихнат нещата те уважава за мъжеството ти,и колкото повече си го предизвиквал толкова повече те уважава.Обаче ако му се направиш на мъж и отстъпиш, тогава хуква обезателно след тебе да те кълве по главата,защото презира страхливците.Взема те за мезе
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не забравяме,че рано сутринта Ким му изпрати и две "телеграми"ей тъй да му напомни за голямата "либоф"между двамата!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През това време Боце плени сърцето на красив арабски принц.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като има да хаби ракети по рибите да стреля ко да направим сега...
1
9
 
2
 
! Отговори
Само САЩ преди 4 години
Тръмп проби в Северна Корея. Това е началото на края на Русия.