Балтов: Кацаров позори България пред европейската общност

Кой е той, че да си позволява да представлява народа по този начин, пита той
Обновена: 30 окт 2021 12:30 | 30 окт 2021 12:29,
192
Балтов: Кацаров позори България пред европейската общност
Снимка: БГНЕС

„Стойчо Кацаров позори България пред европейската общност и нагло лъже посланиците не страните от ЕС у нас“, написа в профила си в социалната мрежа Facebook бившият директор на „Пирогов“ проф. Асен Балтов.

Той цитира и прессъобщение от здравното министерство, в което се казва следното: „За разлика от предишните COVID вълни този път ние проведохме предварителна подготовка", заявил той пред дипломатите на среща в резиденция Бояна”.

“Или Кацаров подценява мисиите на европейските страни в България или е загубил всякаква представа за реалността. Със сигурност посолствата в София следят:
- прокламирането на план, който въобще не се прилага на практика
- въвеждането на "зелен" сертификат без никакво време за подготовка
- побългаряването на "зеления" сертификат, за да се успокои общественото напрежение и превръщането му в абсолютно неефективен инструмент за ограничаване на пандемията и нелегитимен документ в рамките на ЕС
провалът на ваксинационната кампания”, коментира Балтов.

Още по темата
“Вместо да признае, че докара здравната ни система до колапс, докато европейските страни вече се връщат към нормалния си ритъм на живот, Стойчо Кацаров обяснява причините за ниската ваксинация у нас "с особености на историята, културата, тоталитарното минало, религията, които са формирали народопсихологията ни".
Били сме се превърнали в модел на корумпирана държава, което водело до деморализация и затова "много лесно проникват сред населението мистични теории, че ще чипират хората, че тези ваксини ще се използват за нещо друго, а не за превенция“.

Кой е Стойчо Кацаров, че да си позволява да представя народа ни по този начин пред ЕС? Чува ли неговият началник Румен Радев какви ги говори?!”, попита бившият директор на „Пирогов“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно нито едно обвинение срещу Балтов не е било основателто,щом човекът си пише преспокойно. Лъжльото Кацаров оклевети добрия човек
145
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Балтов няма ли да го съдят за кражби? Защо му се дава думата? Колко е получил до сега от фарма мафията.
144
3
 
7
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
КОлко ли струват думите на един доносник.
143
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вероятно тоя желая 5 ваксини да,се бие за по-сигурно
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
едно приятелче от израел ми писа,че са ги накарали в завода да си бият трета доза и три дена е бил зле,тея вика нямат спиране,докато не ни уморят,сега сигурно ще искат четвърта,пета,шеста
141
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Усещате ли площадни тали-бани до къде ни докарахте с мало-у-мието си - до разруха , смърт много по-голяма от миналогодишната, до омраза невиждана , до мръсни лъжи за достойни хора с висок морал и истинска грижа за народа , до спиране инвестициите за България , до псевдо политици дошли тук да издоят каквото може , до мръсни политически хватки , до абсолютно неадекватни управляващи , които го доказаха с действията си. Натискайте червения бутон ,от ***-и е без значение.
140
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А герба и ваксини нямаше ,една Зенека ,кога падна Бойко ,ваксини изведнъж се появиха ,я си спомнете
139
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
амчи казал е истината,много хора се съмняват във ваксините и смятат,че не са само срещу ковид а и срещу хората,най-малкото ги смятат за сравнително безполезни, създадени за печалба,това си е така,не е излъгал
138
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Такива "специалисти" като Кацаров не трябва да се допускат до управлението.Некадърен,злобен,отмъстителен,безочлив и злопаметен.Отгоре на всичко страда от деменция.Много бързо забрави какви ги пя в чалгарската телевизия,как критикува действията на НОЩ,а сега прилага на 90% същите мерки.В Радевото правительтво има три ярко комични фигури-Рашков,Кацаров и Комитова.Те са на почетната стълбица сега като го няма Киро-ментата.Него нямаше кой да го стигне в лъжите и театралност.
137
10
 
8
 
! Отговори
Комуновируса преди 2 години
Само за шест месеца България се срина както никога досега. Първо място по смъртност от Ковид, ето днес научих за още един приятел и бивш колега пренесъл се в един по-добър от този на Радев свят. Светла му памет, Бог да пази България!
136
9
 
8
 
! Отговори
ЛУДИТЕ ОТ ЗАПОЯ преди 2 години
ВСИЧКИТЕ ОТ ХУНТАТА НА РАДЕВ СА ЕТО ТАКИВА- КАЦАРОВ ПРЕДИ СЕДМИЦА ПО БНТ- ВОДЕЩА/НАДЯ ОБРЕТЕНОВА/- БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ УМИРАТ БЪЛГАРИ, А ВАКСИНИРАНИТЕ СА МАЛКО- КАРУЦАРКОВ- УМИРАТ И ВАКСИНИРАНИ- ВОДЕЩА- ГРЕШИТЕ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ОТ ПОЧИНАЛИТЕ 82% СА НЕ ВАКСИНИРАНИ, КАРУЦАРКОВ- НЕ УМИРАТ И ВАКСИНИРАНИ- ТА КАКВО МУ КАЗВАТЕ НА ТОВА- СЕГА ПОГЛЕДНЕТЕ ЛУДИЯТ ОТ ЗАПОЯ ДАМАДЖАНКОВ, КОМИТОВА ДЕТО НЕ ЗНАЕЛА КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ФИРМАТА СТРОИТЕЛ ВИДЯХТЕ ЛИ КАК ГОВОРИ КАК СЕ СМЕЕ- ВСИЧКИТЕ СА ЗА ДР ГЪЛЪБОВА
135
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщай откраднатите пари от болестите и мъките на хората че вече не само Баце ще ти мине с 200 стар мазен "доктор"
134
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като сяда Балтонов да опипва седалките да го некой биологичен болт незаболти
133
7
 
17
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Кой о тоя Балтов? Кат го гледам какъв е мазен и охранен сигурно е някой оял се гербераски кадър. Познах ли?
132
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България пикира със страшна сила начело с Радев, и това не е нищо, изчакайте да дойде зимата, всичко ще е леш.
131
12
 
5
 
! Отговори
Иванчо преди 2 години
Лампичкаатаа свеетеше.....хайде Кацаров към психиатрията
130
7
 
20
 
! Отговори
Тулупа преди 2 години
12 години ни позори пред Европа,защото не знае една дума на чужд език.Само козируваше и мучеше.
129
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров - надзирател на концлагер !
128
20
 
13
 
! Отговори
Как Сийка преди 2 години
Ама г-н Професоре,сигурно не знаете,че въпросната личност Кацаров е спусната с парашут от негово превъзгостителство т.н. президент на страната и затова му е позволено да плям па каквото и където иска,я ?! Абе търкулнало се похлупачето - намерило се тенджерката :))) Докато имаме такъв президент и министрите ни ще са такива ха-ха-ха !
127
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е по скоро вик за помощ от запада отколкото обвинение.Ама как да му помогнат,като и те са същите.От там се чува само едно - бълбук,бълбук,бълбук и все още дъно няма.Но скоро и това ще се случи.И тукашните гласове за помощ от там ще са,като гласове в пустиня.И накрая ще видим,когато гръмът удари как ехото (на пандемията) заглъхва.Дано да е по скоро че народа взе тотално да изтрещява.