Сестрата на Ким определи Южна Корея като идиоти

Санкциите на Сеул само щели да засилят враждебността на Пхенян
24 ное 2022 08:26, Анисия Иванова
56
Сестрата на Ким определи Южна Корея като идиоти
Снимка: БГНЕС

Северна Корея разкритикува днес стремежа на Сеул да наложи допълнителни санкции на Пхенян заради извършените от него ракетни изпитания, като заяви, че тези  мерки ще засилят "враждебността и гнева на Севера", предаде Ройтерс, като се позова на севернокорейската информационна агенция КЦТА.

Външното министерство на Южна Корея заяви във вторник, че обмисля собствени санкции срещу Пхенян, като сред разглежданите мерки са санкции срещу киберсектора, в случай, че Северът продължи да напредва към осъществяване на ядрен опит.

Критиките в отговор бяха отправени от влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен - в изявление пред КЦТА.

"Ако смятат, че могат да се измъкнат от настоящата опасна ситуация чрез "санкции", то те трябва да са наистина идиоти, щом не могат да живеят в мир и спокойствие", заяви Ким Йо-чен.

САЩ призоваха Съвета за сигурност на ООН да потърси "в един глас" отговорност от Северна Корея за нейните ракетни изпитания и обвиниха Китай и Русия, че насърчават Пхенян, като блокират действията на Съвета за сигурност.

"Още веднъж предупреждаваме наглите и глупавите, че отчаяните санкции и натиск от страна на САЩ и техните южнокорейски марионетки срещу КНДР ще засилят враждебността и гнева ни", подчерта Ким Йо-чен. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
От За мен лично до 7 преди 1 година
Граматиката май не ти е силната страна, а?! Само питам, че сте много такива тук.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
народа на северна корея умира от глад и терор, тая тръгнала да обижда бели държави
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ужасно изглеждащо злобно нещо е тая сестра, те северокорейците са умни, народа им измира от глад и в изолация, а това нещо тръгнало да обижда на глупави и нагли, държави, които могат да ги изтрият от лицето на земята! приличат на рашистите и другите севро македонци ли бяха северосърби ли бяха или североалбанци
30
2
 
5
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Господин Анонимен .я кажи какво точно произвежда Северна Корея .че стана интересно..и наясно ли че южнокорейците са близо три пъти повече от лудите Ким Без Ум***пък ако ще да се одесетяват все тая ..да кажеш че Китай е силна държава ...да съгласна съм..но да твърдиш подобно нещо за Северна Корея Трябва да си два пъти по луд отолкото и техния Ким дим..Еди кой си..и другото което е всяка държава която провокира друга към война в този момент не е добре за никой и за нас също...това не е игра..
29
2
 
6
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Тази сестричка явно и тя луда като брат и...южнокорейците искат и живеят в мир...ама на вас от севера май нещо хич не ви се живее...а на вас двамата с брат ви ви чака един голям.... Сещайте се сами...и не разбирам защо цял един народ ви се връзва на болните ви мозъци...вие ежедневно провокирате сащ ..и си мислите че това е някаква игра..русия умишлено ви бута в конфликт със сащ ..само че сащ не е русия .а вие не сте Украйна .ще ви затрият като нация за неутрално време. ..
28
1
 
10
 
! Отговори
До преди 1 година
Точно така и като събереш пари за китайска кола, Пали към Китай и се заселват там, дрънкач! Телефона ти е китайски, защото не ти се дават пари за хубава техника, а китайска кола няма да можеш да си купиш никога, защото висше нямаш, а средното ти е с успех 4.12 и само и единствено знаеш да дрънкаш и да се оплакваш
27
6
 
5
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 година
Отиди да си купиш кола и телефон от комунистическа държава тогава АЙНЩАЙНЕ
26
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистическата идеология постоянно ражда уRоди- виж за справка Русия,Сев.Корея.
25
3
 
3
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Анонимен Хора стига с тези американци и руснаци. Точно това ни е проблема. Все някой друг спрягаме. Нека започнем да говорим от наше име. Като имате проблем посочете правилното решение. Само с говорене не става.
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
26 вечно на теб са ти виновни другите. Ким е учил на запад. Корея имат 4 спътника в космоса. Произвеждат доста неща заедно с Китай. За 30 години си удвоиха насрлението и неграмотни като теб там няма.
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Фен на Вики Джъстис Е че не бяха ли? Лично др Ким вдигна Купата, а това стана само 30 дни след като се върна от орбита до Слънцето! ;))
22
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да направим анкета: Кое избирате? (+) Hyundai, DAEWOO, LG, SAMSUNG или (-) купичка ориз с ядрена ракета? Гласуването да започне СЕГА!
21
7
 
11
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Вечно другите са им виновни. От 100 години нямат никакъв контакт със света, лъжат и пропагандират какво ли не пред народа си. Да не забравяме, че през 2014 в Бразилия са били световни шампиони.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое ти изглежда ве ***? Лицемерщината на грантаджийските *** край няма. Китайците били такива онакива руснаците корейците тоз оня всеки който посочи фондацийката и после на цели народности и етноси минавате като се провалите в атакуването на единичен човек. Чиста проба лицемерие преминаващо във фашизъм расистки теории и мизатропия. И това под прикритието на "ценности"
19
5
 
12
 
! Отговори
Лейтенант от запаса преди 1 година
С този змийски поглед прилича на надзирателка в нацистки концлагер!
18
3
 
6
 
! Отговори
23 преди 1 година
Ахахахах откъде са ти данните, уа?? *** заминавай там, хем ще живееш повече, хем всичко ще ти е спокойно и подредено. Взимай родата и марш. А тая кака колко зла и луда изглежда, да се надяваме, че няма да вземе властта в някакъв момент.
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И е права. За съжаление ние също се превръщаме в иддиоти колкото повече търпим американските колониалисти. Тук троловете им на грант не спират да бълват по американските опорни точки. А в същото време България губи Македония заради САЩ. Самият факт че им наложиха албанският за официален и в натото вече говорят на "македонски" освен на албански е показателен.
16
3
 
10
 
! Отговори
До Милена преди 1 година
както и всеки комунист
15
21
 
6
 
! Отговори
Спокоен преди 1 година
Само да ми припомня, че средната продължителност на живота там е със 7 години по дълга от тази в България. А, да, и за 30 години си удвоиха населението. Страшен глад ги мъчи, а?
14
3
 
16
 
! Отговори
Милена преди 1 година
Ние може да определим нея и брат й като човешки отпадъци.