Мъск се подигра на Зеленски за помощите от САЩ с колаж

Той предизвика коментари и в Украйна
114
Мъск се подигра на Зеленски за помощите от САЩ с колаж
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мъск публикува ироничен фотомонтаж, на който е показан напрегнатият Володимир Зеленски, като надписът към него гласи: "Когато са минали пет минути, а ти още не си поискал милиарди долари помощ".

Публикацията на Мъск е във връзка с исканията на украинския президент за оказване на военна и финансова помощ от страна на западните съюзници на Украйна.

В Киев публикацията не бе посрещната с възторг. "Всяко мълчание или всяка ирония по отношение на Украйна днес е директно окуражаване на руската пропаганда, която оправдава насилието и разрушенията", заяви Михайло Подоляк, съветник на президента Зеленски.

Председателят на украинския парламент Руслан Стефанчук също коментира публикацията на Мъск, като направи иронична забележка, че милиардерът се "е опитал да превземе Космоса", но се е посрамил "за пет минути", предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: Илон Мъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
7
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 7 месеца
Ако Укрите знаят какъв отзвук предизвика това Меме в САЩ ще им стане лошо !
97
4
 
3
 
! Отговори
ТЪп преди 7 месеца
Да внимава Мъск да не влезе в "Миротворец".
96
2
 
12
 
! Отговори
Трагикомедия преди 7 месеца
Мъск ,кривите ракети и всеки който не си е дал заплатата на зеления са виновни ;)
95
6
 
5
 
! Отговори
Hello преди 7 месеца
До ЕмиЗащитава се, като всеки ден умират стотици и като се НАзащитят, кой после ще се радва на "защитеното"? Това не е ли прекалено средновековно да умираш за парче земя, ако се спазваха М2 нямаше да има толкова жертви, а нима им по-ценно нещо от живота. Оръжия за мир ми е, като повече секс за девственост. Ценвте живота си, а не някакви материални глупости.
94
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бай Мъскича захвърли населяването на Марс и се отдаде на политика.
93
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
АЛО, АГИТКИТЕ !!! РАКЪТ Е БОЛЕСТ НА ИЗТОЩЕНИЕТО ОТ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ ! НЯМА СПОКОЙНИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА, БОЛНИ ОТ РАК ! ПОЛИТИКАТА Е РАКЪТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ! НЯМА ПОЛИТИЦИ СТОЛЕТНИЦИ ! ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕТЕ ПРЕДИ ТИЯ, ДЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ПРАТЕНИ НА ФРОНТА, ДОБРЕ Е ДА СИ ОТДЪХНЕТЕ ИЛИ ДА ПРАВИТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО ! АЗ СЪМ СЪНЧО, ИДА ОТ ГОРИЦА, ДА ВИ КАЖА ЛЕКА НОЩ ДЕЧИЦА !
92
4
 
22
 
! Отговори
Ха ха ха преди 7 месеца
А сега Зелененейски трябва гордо да се откаже от безплатния интернет на Мъск, предателя . По доббре да си комуникират с гълъби и димни сигнали отколкото да търпят русофила Мъск . Ахахахахаха.
91
9
 
3
 
! Отговори
до 88 плакалник преди 7 месеца
ПРОИЗВЕЖДАЙТЕ МОРСКИ ДРОНОВЕ, КОЙ ВИ СПИРА ? АВСТРАЛИЙЦИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СГЛОБЯЕМИ ЛЕТЯЩИ ДРОНОВЕ ОТ ПРЕСОВАН КАРТОН, ПРОПИТ С ВОДОУСТОЙЧИВИ СМОЛИ, КОИТО ПОЧТИ НЯМАТ МЕТАЛ И НЕ СЕ ЗАСИЧАТ ОТ ЛОКАТОРНИТЕ СТАНЦИИ !!! С ТАКИВА ДРОНОВЕ УКРАИНЦИТЕ УНИЩОЖИХА ДЕСЕТКИ РУСКИ САМОЛЕТИ ПО ЛЕТИЩАТА И ВОЕННИ ЗАВОДИ !!! ЦЕНИ: от 700 до 3500 долара !
90
18
 
2
 
! Отговори
илончо, знаем те преди 7 месеца
какво представляваш ! Длъжник на банки, производител на самозапалващи се коли, и оператор на недомаслени спътникови връзки, и машаНАкитайИрусия !
89
3
 
25
 
! Отговори
Американопапагалчета преди 7 месеца
пак ли получихте команда "лай!" ?? Сега Мъск ли ви е нещо виновен?
88
19
 
5
 
! Отговори
тоя не е редовен преди 7 месеца
дължи милиарди на кого ли не, не си плаща дълговете, западните банки му отказаха кредити, отиде да моли китайците. Колите му се самозапалват, SpaceX проваля връзките си... И ТРЪГНАЛ ДА СЕ ПРИСМИВА НА ДРУГИ ??? АБЕ, Я СИ НАЛЯГАЙ ПЪРТУШИНИТЕ !!!
87
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички американски помощи отиват не при Зеленски, а при американските оръжейни магнати и корпорации. И ние вземаме, но малко.
86
3
 
19
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 7 месеца
Повече ми прилича на снимката че Путин го е напънал отзад и зеления се опитва да поеме удара мъжки
85
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мъск е получил милиарди помощ от държавата и безплатно всички технологии на НАСА.
84
5
 
20
 
! Отговори
Илон Мъск преди 7 месеца
е прав.......................зеления наркоман от Киев само реве за пари...............вместо да седне на една маса с руснаците и да се разбере за края на войната..Украйна ще отстъпва територии....................това е ясно...............а Крим да го забравят украинците..................Крим си е руски и остава руски поне още 1000 години, както и териториите в Донбас-ДНР и ЛНР!!!
83
19
 
3
 
! Отговори
илончо, илончо, преди 7 месеца
затънал си до уши в десетки милиарди заеми. По добре си трай. Китайците те командват, всички го знаем.
82
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лигльо *** . Изобщо няма грам идея от геополитика, идеологии, ролята на САЩ в света. Един богат клоун ,който мисли само за г1заа си. Сякаш на него не са му давали помощи да строи ракети и заводи ?:)) Бра долари по дърветата. Поне коли да се беше научил да прави...
81
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мъск се омъскари....
80
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най влиятелният човек на планетата! Това яко ще наклони везните! Милиарди хора ще се опомнят! БРАВО!!
79
2
 
11
 
! Отговори
ххх преди 7 месеца
До вой на червени бокл//разкарай се, вониш на физиологични отпадни продукти.