Кеч звездата Русев ще спасява Локомотив Пловдив

Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим отбор, написа той
20
Кеч звездата Русев ще спасява Локомотив Пловдив
Снимка: БГНЕС

Българската звезда в кеча Мирослав Барняшев, по-известен като Русев, изрази желание да помогне на любимия си футболен клуб Локомотив Пловдив.

37-годишният пловдивчанин използва личния си профил в Instagram, където има 1,1 млн. последователи:

"Ако някой има контакт с Крушарски или Сотков, моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим Локомотив (Пловдив). Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив.

Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо. Време е за промяна. Има хора, с които заедно сме готови да поемем грижата на клуба и неговото развитие”, написа кеч звездата.

„Боли ме да гледам как моят любим отбор Локомотив (Пловдив) страда поради лоши управленски решения. Благодаря предаварително и САМО ЛОКО“, завърши постът му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Имаме отбор с бюджет дарителска кампания,сега и Локо пд.,да не се счупи клона.А и кеча е театър и чупене на стойки.А тоя ще даде пари през крив макарон.
15
2
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 5 месеца
Не ме учудва, че пишат разни "пакистанци" простотии за Миро. Един ог най-големите БГ кечисти, бих казал даже близо до нивото на великия Дан Колов. И той като него се гордее и винаги се е гордял, че е българин, има татуирана картата на България на едното рамо. Един от най-великите моменти в WWE за мен си остава като Миро взе една верига и я върза на лицето на Джон Сина с лафовете - "къде си тръгнал, момченце".. ВЕЛИК! Но едва ли ще успее да свали с*инята Крушарски в Локото...
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Toзи дето срами България по света и ни прави за посмешище бях сигурен, че е от Пловдив! Само там се пръкват такива селски срамни за България тарикати!
13
2
 
1
 
! Отговори
Айше преди 5 месеца
Да помогне и на малцинстваото. От наще е.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Катеричка се качила на табелка ииии написала с молив ЛОКОМОТИВ.
11
3
 
4
 
! Отговори
Някой преди 5 месеца
Мн странно създание е Българина :). Миро си е един нормален човек(за който разбора се го познава). Това, че успя в Америка какво значение има? в случая? Сега дали точно той е човека за управление на Локо друга работа, особенно като се знае състоянието на БГ футбола :). Но все пак може и да е научил мениджмънт от Америка и да се получат нещата. Те поне знят как да изкарват пари от спорта(а и не само). Хубаво е всички Пловдивски отбори да вървят :)
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 9 аа: Пакистан и някакви. Написах го в коментар едно но другите кючек пакита "български граждани" ми нацъкаха минуси. Естествено е те се зажитават като "шведите" тяхните братя.
9
4
 
4
 
! Отговори
aa преди 5 месеца
аммм извинете кои са тези брадати лигльовци
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А вие пишещи драскачи какво сте постигнали в живота? Напишете нещо за вас, а после осъждайте другите хора. Затова сме стигнали до тука, защото все някой ни е виновен! Пишете смислени коментарии!
7
1
 
5
 
! Отговори
Бероец преди 5 месеца
Има ли по-хубаво от това във футбола,фен да е собственик отбора си?
6
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спасе, той хубаво се гордее, че е българин, но въпросът е дали ние можем да се гордеем с него? Това, че е известен сред американското скотонаселение, зажадняло за всякакви малоумщини, не е повод да се гордеем с него! Този човек е срам първо за себе си, второ за родителите си и трето за нас като негови сънародници. И при такова положение няма как да се гордеем, че той се идентифицира като българин.
5
2
 
6
 
! Отговори
Териториален преди 5 месеца
Русев ще мачка, нищо няма да откраднат , той планира да е мениджър!
4
4
 
9
 
! Отговори
Цветно тото преди 5 месеца
Като знам кои са собствениците в Локо Пловдив, тоя няма да види стотинка.
3
4
 
14
 
! Отговори
Разширител преди 5 месеца
Ше му окраднат парите тези мошеници там.
2
4
 
18
 
! Отговори
Спас преди 5 месеца
Всъщност Миро никога не е спирал да промотира от къде е. Даже първият му кеч прякор беше Bashing Bulgraian и излазаше на химна. Така че айде като не сте запознзати, не коментирайте. Пичът си е един от тези българи, които се гордеят, че са българи и не го крият.
1
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поредният пакистанец пишещ се Български гражданин.