13-годишно момче бере душа в "Пирогов", пребито от съученик

Лекарите се борят за живота му
20 мар 2024 11:27, Петър Бойчев
119
13-годишно момче бере душа в "Пирогов", пребито от съученик
Снимка БГНЕС

13-годишен ученик е настанен в тежко състояние и с опасност за живота в "Пирогов" след побой, нанесен му от съученик. Сигналът за инцидента е подаден от бащата на пострадалия младеж, съобщи БНР.

По непотвърдена информация нападението е извършено на улица "Тодорини кукли", в близост до хипермакет.

Полицията е задържала 14-годишно момче за побоя. Той не е познат на органите на реда.

По случая се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Пациентите от ТВУ- преди 1 месец
Бойчиновци и 4-км.сега раздават порции на мигранти и 100люпеНОВОто население.
46
0
 
10
 
! Отговори
Бившите пациенти преди 1 месец
Преди да затворят центъра за престъпници,влязоха в парламента и съсипаха държавата.Никъде по света,отайката на обществото да управлява държавата, вместо да са излекувани във Белене с АК-47.
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 45 "Мечка" може да са ти правили на тебе, кравар. Аз защо не съм чул нито за един такъв случай? 5 години съм бил ученик по времето на социализма. Що не съм чул някъде за такъв случай бе, фантазьорски кравар?
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според мен най-добре е малкия побойник да го пратят на стаж в Пирогов като санитар. Като се нагледа на другата страна на живота много бързо ще му дойде акъла.
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брейк, и при бай Тошо е имало бунтари и отворковци в училище, но бяха наистина много малко всравнение със сега. Сещам се за великия филм Маргарит и Маргарита. Вярно филм но е на 100% отразява действителността тогава. Маргарит беше един от малкото такива. Хвърли си бележника в лицето на учителката, След това разби вратата на директора, тръгна да му посяга и накрая хвърли кърпата в лицето на учителя по физическо, изтръгна му машинката за подстригване и счупи с нея джама на директорския кабинет.
42
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Киро Брейка "Ще скочиш на учител при бай Тошо ли бе?" Ко? Не! В грешка си пич, ще ти напомня, че по бай Тошово време имаше един популярен начин за превъзпитаване на самозабравили се учители - събирате се няколко момчета, чакате го като се прибира вечерта и му правите мечка, един му мята якето си върху главата и го държи, а другите го бият. След това учителят е превъзпитан и започва да се държи вежливо и съвестно да си върши работата. Като милееш за онова време, помни, че имаше и такива неща.
41
4
 
7
 
! Отговори
Киро Брейка преди 1 месец
до 43 Истината те заболя, а кравар? Такива като теб "отворени" ги пращаха в ТВУ да им набиват канчетата при бай Тошово време, кравар!
40
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Киро Брейка, разкарай се с продънените ти разсъждения. Ако не ти харесва марш в русия!
39
7
 
17
 
! Отговори
Киро Брейка преди 1 месец
Видяхте ли докъде я докарахте с вашата демокрация, кравари? Ще ревете един ден за бай Тошо, ама не става...Не го заслужавате, кравари! Сега пикльoвцитe скачат даже на учители. Ще скочиш на учител при бай Тошо ли бе? Това е все едно да скочиш на милиционер по негово време.
38
1
 
13
 
! Отговори
До 30 преди 1 месец
ТВУ / трудови възпитателни училища/ са били създадени по съветски модел и наричани " макаренко/ на името съветски учен. Там са били настанявани деца - ученици,системно извършващи противообществени прояви/ престъления/, но поради това,че са малолетни не носят наказателна отговорност,включително и извършили убийства.Там/ТВУ/ политически репресии няма.Друг е въпросът дали е имало възпитатекен ефект от тези учреждения.
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом е на 13 години, значи родителите му са родени след 1973 година, най-вероятно между 1981 - 1990 години и са възпитавани при сегашния див капитализъм. До 1990 в България средната възраст на майките при първо раждане беше 22 години и 24 на бащите. Сега е много по-висока.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учудващо как не е било момиче. Те сега момичетата по-често се бият отколкото момчетата.
35
2
 
10
 
! Отговори
До олигофрен26 преди 1 месец
АбеТъпир, щом побойника е на 14г значи, че е раждан 2010та, макс. 2009та от същия, като тебОлигофрен раждан 90те. С други думи сте все рожли на демонокрацията. Ако имаше поне малко рабогно вещество в тъпатаКутия щеше да го разбереш. По соц.време,такива,като теб бяха в ТВУ, където им е мястото.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв руски режим ве вие луди ли сте. . .
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А сега някой да отиде и да набие родителите на това 14 годишно момче, че не са го възпитали както трябва
32
0
 
9
 
! Отговори
До Василев преди 1 месец
Ще бъде, ама не дай Боже момчето да почине. На извършителя по закон ще му редуцират присъдата на 3-4 години. Ще ги изкара в интернат и преди да навърши пълнолетие ще излезе като убиец. После ще чакаме да убие и друг, защото според умствения му капацитет все ще му се разминава, че да получи 20 годишна или доживотен.
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да точно така именно в либералната демокрация трролове пишат мнения с малки букви.....
30
0
 
5
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 месец
и кои са "неудобните" в НРБ. сигурно желю от село дето взимаше заплата директно от цк на бкп или куп артисти и музиканти дето почиваха по 6 месеца на морето с пари пак от цк на бкп, отдел културна политика. да не говорим за писателите членове на ловната дружинка на бай тошо те пък са най неудобните
29
0
 
6
 
! Отговори
Василев- до 28 преди 1 месец
След като е с опасност за живота детето,то това означава минимум средна телесна повреда.Недай си боже да се случи нещо лошо,то наказанието ще бъде до 10г.лиш.от свобода.Това е най- тежкото наказание, което може да се наложи на непълнолетен.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма значение по времето на кой режим са израснали родителите на побойника! Важно е, че са го научили, че проблемите се решават с бой! И в това е трагедията на тази нация! Насилието поражда насилие! Докато битува "врътни му един шамар за да се вразуми" все така ще е! Децата ви ви гледат какви ги вършите и са точно ВАШЕ копие!