Шофьор нападна жена на пътя: Ще ти разбия главата, ще те убия!

Тя затворила прозорчето, той потрошил страничните огледала
12 апр 2024 09:50, Петър Бойчев
88
Шофьор нападна жена на пътя: Ще ти разбия главата, ще те убия!
Снимка БГНЕС

Шофьор напада жена, заплашва я с убийство, след което чупи страничните огледала на автомобила ѝ при поредната брутална агресия на пътя. Хулиганските действия са извършени в Пловдив, а потърпевшата е успяла да заснеме случката.

„Правех разрешен ляв завой на зелен светофар. След като завих, той ме изпревари, засече ме и спря пред мен. Слезе от колата, опита се да ме удари. Крещеше: „Ще ти разбия главата, ще те убия!”. Спряха около 20 коли, никой обаче не слезе да ми помогне. Пътувах с моя приятелка в колата. В автомобила на мъжа имаше жена”, разказа в ефира на Нова тв потърпевшата Албена Чавдарова.

Тя поясни, че няма застраховка "Автокаско", а колата ѝ е рядък модел и не знае дали ще успее да поправи счупените огледала.

Агресивният шофьор е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение, съобщиха от Прокуратурата. Той ще бъде съден по бързото производство за хулиганство. Престъплението е извършено с изключителна дързост и цинизъм. Грози го до 5 години затвор, допълват от обвинението.

От МВР съобщиха, че мъжът има и старо провинение, свързано с увреждане на чуждо имущество. Очаква се в събота Прокуратурата да поиска постоянното му задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами тя що не го сгази ? Щеше да плати само двеста лева.
39
1
 
22
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
За този до 5 години затвор, а за рецидивиста бакшиш, който прегази жена и дете в София преди няколко дена и избяга - 200 лева глоба. Няма такава държава.
38
7
 
7
 
! Отговори
3d преди 1 месец
"Агресивният шофьор е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение. Той ще бъде съден по бързото производство за хулиганство. Грози го до 5 години затвор."Tака трява да завършва всяка статия на подобна тематика...
37
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да излезеш да биеш жена на пътя и въобще, като цяло е пълен отказ от мъжество. Има много комплексирани, психопати, които не се чувстват достатъчно мъже или пък достатъчно умни (защото не са) и си го изкарват физически на жените.
36
8
 
28
 
! Отговори
Митака преди 1 месец
Аман от селски бекове - като е направила нарушение - да сигнализира където трябва, а не да скача на бой и то на жена.
35
5
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
Никой няма право да бие и чупи под никакъв предлог. Точка. Така пише в закона. Другото е анархия.
34
14
 
23
 
! Отговори
ff преди 1 месец
Искаме предистория,никой не бие и чупи за нищо.
33
8
 
20
 
! Отговори
един преди 1 месец
Искрено се надявам да го осъдят. Аман от отпадъци!!
32
11
 
28
 
! Отговори
..... преди 1 месец
Забелязвам от 10 жени шофъорки 9 говорят по телефоните,коя го стиснала с рамо и завива без мигач,друга го държи като намазана филия и др. Как не си купиха безжични слушалки или хендсфри и да си говорят.Не следят изобщо пътната обстановка,тя била завивала на зелено,кой знае как му е сякла пътя на човека без мигач и той е побеснял!
31
6
 
25
 
! Отговори
А дано преди 1 месец
Следващия път да се прави на як пред някой мъж, ама надали. Пред жена е по-безопасно...
30
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А до хората, които си мислят, че провокацията е основание да слизаш от колата и да налиташ на бой и заплахи, нека се замислят защо в САЩ не става така.
29
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** някакъв, но добре се е подредил. Всички са му снимали простащините и му е рецидив. Искал е да се покаже пред спътничката си колко е отворен. Продължавайте да ги оправдавате такива неандерталци, че "сигурно е имало защо" и ще гледаме още серии.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5 години затвор, тоест 8 месеца условно, 200 лв. глоба и половин година без книжка.
27
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Половинчат разказ. Чухме края, но не и предисторията.
26
15
 
19
 
! Отговори
Как така преди 1 месец
без нищо не е скочил човека?Кой знае как го е провокирала унижила,така че да вярваме само на стрина Мина без да чуем другата страна е проява на вроден к.ре.тенизъм и пълна духовна тъпота .
25
4
 
23
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 месец
70%, говорят по телефона, гледат като ваксинирани и не знаят, къде отиват. Една такава, голяма бяла птица, ме свали от колелото.....ооопп, извинявай, не те видях
24
1
 
2
 
! Отговори
ДО 20 преди 1 месец
До АнонименТЕ Отдавнба се случват бе колега вие къде спахте досега ...
23
0
 
6
 
! Отговори
до 23 преди 1 месец
До До 18а те отдавна са такива ! не от сега ...
22
4
 
26
 
! Отговори
До 18 преди 1 месец
Не са помогнали, защото са били сеирджии, които са спрели да снимати с телефоните и после да има да споделяне в интернет. Защото българите се превърнаха в бездушени, безотговорени и нечовечени и пак ще повторя сеирджии!
21
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За мен лелка с джип е нарицателно за наглост. Кой знае как го е предизвикала, имам усещането че историята не е разказана изцяло. Навремето карах в една еднопосочна улица, а една такава ми навлезе срещу знака и почна да ми свири и да ми маха да и направя път. Голям шамар изяде. Но вече не става това - пълно е със снимачи, дето търсят популярност.