Българин е осъден за изнасилване във Великобритания

Ще лежи седем години в затвора
Обновена: 22 апр 2024 10:55 | 22 апр 2024 10:55, Елка Василева
68
Българин е осъден за изнасилване във Великобритания
кадър: Нова тв

Българин е осъден на 7 години затвор за изнасилване и доживотно вписване в регистъра на сексуалните престъпници на Великобритания. Престъплението, извършено в Лестър, е било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение, предаде кореспондентът на Нова тв.

25-годишният Емил Емилов е арестуван още на летището на влизане във Великобритания за изнасилване, което извършил през май миналата година. Жертвата е 19-годишно момиче.

Според разследващите, преди да извърши престъплението, той посетил бар. Опитал да влезе в контакт с момичета, които са се намирали в заведението. Никое от тях не пожелало да си тръгне с него. Когато напуска заведението, мъжът причаква 19-годишно момиче, което работело като барманка. Първоначално жертвата помислила, че Емилов иска да я ограби и му предложила да вземе всичко, което има. Той обаче я ударил по главата, тя паднала на асфалта и мъжът я завлякъл в храстите.

Прокуратурата определя Емилов като сексуален хищник и твърди, че той предварително се е подготвил за престъплението. Съблякъл тениската си, с която завързал устата на жертвата.

След извършване на деянието българинът избягал от местопрестъплението, а въпросната тениска изхвърлил в кош за боклук. Маршрутът му бил проследен от полицията благодарение на доброто видеонаблюдение. Още на следващия ден Емилов си купува билет и се връща в България. След като шест месеца не се случва нищо, той решава да влезе отново във Великобритания.

В момента, в който каца на летище "Лутън", българинът е задържан. Направен му е ДНК анализ, който доказва вината му.

Сексуалният регистър, в който името на Емилов вече е вписано, е създаден от властите във Великобритания заради бум на сексуалните нападения. Официалната статистика сочи, че годишно се извършват около 68 000 такива посегателства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от Водещи мобилна
В Китай започва най-голямата военна реорганизация от 2015 г. насам
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
бат Сали преди 2 седмици
Опсаа...опса...АЙ чу карие...!Моя странааа...моя Германияяя...Айшеее...ела да ми свириш мааа..!
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Някога в чужбина свързваха Бг със Стоичков, с киселото мляко , сега заради такива индивиди като те чуят , че си българин и те гледат сякаш си прокажен . Работя като управител в хотел в чужбина и за жалост съм претърпявал няколко акта на расизъм никак приятни . Българи и румънци ни мразят навсякъде .
51
0
 
6
 
! Отговори
След като пуснаха преди 2 седмици
в държавата си за индивиди от бившите им колонии, какво очакват? Там пристигат субекти, в чиито държави жените са омотани от глава до пети в някакви чаршафи и ако някой ги докосне, тълпата ще да го линчува.Според тях европейките са леки жени, защото не са чаршафосани. Кeлeмeтo с нашенски паспорт пък е от вида, който е възпитан тук с представата, че има само права, но няма задължения и че ако сгафи, ще го оправдаят, защото БХК ще докаже, че когато е бил малък са му се подигравали заради произхода
50
0
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Какъв българин? И от самолет се вижда,че е от цветнокожите.
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя на снимката изобщо не прилича на българин. По-скоро е индиец.
48
2
 
20
 
! Отговори
Роза преди 2 седмици
Изнасилвачът е ром,само гражданството му е българско.Има негова снимка в Блиц.Вероятно се е оправдавал в съда,че е бил пиян и не е осъзнавал какво върши.Ама такива приказки имат ефект пред БГ съда,а не пред английския!
47
3
 
9
 
! Отговори
Аз съм преди 2 седмици
Коректно е да пишете "бъргарски гражданин" ако искате добавете и произхода му, но не пишете "българин"! Защото, ако беше американец с българско гражданство, щяхте да напишете...."американец с българско гражданство"
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Риши Сунаците завладяват Англия, а обвиняват някакви си българи за това... Главчев е част от престъпната схема!
45
0
 
2
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 седмици
а он дали е от АЛОКОхолите...___
44
1
 
10
 
! Отговори
Вальо преди 2 седмици
Да гние в затвора този ***
43
0
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
Този елемент е българин,колкото аз съм американец.***,нашите прикети по света,с действията си,определят държавата ни като зловещо място за живеене.
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изтичали мозъци от България. Пък в България бил останал лошия материал. Не може да се приеме за представителна извадка, но по мое субективно наблюдение образованите българи си остават повечето в България, уреждат си прилично живота тук.
41
0
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 седмици
Какъв късмет, че е отишъл пак в Англия! Англичаните явно нямат доверие на нашето правосъдие и са го чакали да се върне там да си го обработят както те си знаят. Не го чака светло бъдеще. Като излезе от затвора сигурно ще си смени пола.
40
0
 
17
 
! Отговори
Нотариуса преди 2 седмици
Mpъсникът си е получил заслуженото! Мислел си е, че британската полиция е като SS клуба...да, ама не!
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Малко му е, *** долен.
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
български гражданин, не българин.....
37
0
 
8
 
! Отговори
Ташунко Сапа преди 2 седмици
Ташунки сопа за тоя и изземване на българския му паспорт за уронване честта да се нарича българин.
36
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Онези с измамите си и точенето на системата във Великобритания, мязаха на некакви араби и индийци, тоз също го обявиха за българин... :))) Направо вече да те е срам да отидеш в Чужбина, ще вземат да те питат, що не си ром :)))
35
0
 
27
 
! Отговори
Хмм преди 2 седмици
Много препечен излязал от фурната този "българин"
34
0
 
23
 
! Отговори
... преди 2 седмици
Това, че има български паспорт, не го прави българин, а само български гражданин.