Марин Димитров не познавал Петя Банкова, нито пък разговарял с нея

Съдът го остави в ареста
23 апр 2024 20:05, Нели Христова
19
Марин Димитров не познавал Петя Банкова, нито пък разговарял с нея
Снимка: БГНЕС

Съдът даде ход на делото за мярката на Марин Димитров, обвиняем за участие в организирана престъпна група, предаде репортер на БГНЕС.

Съдията по делото заяви в началото на заседанието, че има изрично желание от страна на обвиняемия да не бъде сниман в съдебната зала.

Защитник на Марин Димитров е адвокат Любомир Таков.

Прокурорът по делото прочете доказателствата срещу обвиняемия, като посочи, че има доказателства за участие на Марин Димитров в организирана престъпна група, заедно с обвиняемите "Николов, Банкова, Стефан Димитров и Живко Коцев".

Прокурорът поиска най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража.

Адвокат Любомир Таков каза пред съда, че от изнесените данни на обвинението някъде изрично не се споменава, че Димитров-старши е участвал в организирана престъпна, както и наличието на каквито и да е отношения с Никола Николов и Петя Банкова.

Защитата подчерта, че няма опасност за извършване на престъпление от страна на обвиняемия и поиска от съда мярка, различна от задържане под стража.

Адвокатът отбеляза и здравословното състояние на Марин Димитров, като посочи, че той трябва да се яви на преглед в "Пирогов" в края на месеца, както и че "има запушване и на друга артерия".

Обвиняемият Марин Димитров каза пред съда, че ще окаже пълно съдействие. Той е категоричен, че нито познава, нито е разговарял с Петя Банкова, както и че никога не е разговарял с никого относно контрабандни канали.

"Имам проблеми със здравето и искам да се излекувам", заяви Марин Димитров.

Въпреки това съдът го остави в ареста. Марин Димитров обаче има право да обжалва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Русия
Сталин е чудовище? Музеят в Гори разказва различна история
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Марин без бой не казва, с бой забравя. Синът само може да пропее.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този ли е ходил при бойко рашков с дамаджани с ракия
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо Бойко Рашков не е арестуван
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Днес Рашков удряше журналисти. На един удари ръката и му изблъска телефона. На друг спретна криеница с асансьор и накрая започна с чадър да го удря. Явно работата е дебела и покрай Димитрови е загазила Дамаджаната.
13
0
 
4
 
! Отговори
Србин преди 1 седмица
Не познавал никого, бил болен ... бабината му трънкина. Тоя е арестуван за да "казвам ти дъще, сещай се снахо". На определени хора се показва, че няма недосегайми - да си знаят. През 90-те за това изтрепаха сума ти борци, че онези от намеци и знаци не се сещаха. Тая "мен никой неможе да ме пипне" отдавна е лишена от смисъл в БГ.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стига вече сте писали за тези хора. Всеки ден за сем. Димитрови.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще минат изборите и ще го пуснат поради липса на доказателства.Важното е сега повече хора да се окалят,за да спечели пак един.А между другото,на снимките на първа линия е г-жа Ангелкова.Този факт защо се неглижира?
10
1
 
1
 
! Отговори
Феро преди 1 седмица
Най-хубавото е това,че и аз не го познавам!Нямам от него часовник, даже и негова снимка нямам! Кръг от невидими крадци!
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов въртя държава и канали 20 години. Сега се сетиха да проверяват някой, и то точно държат да ги свържат с Рашков, който арестува Борисов!
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трябва от това ОПГ едно птиченце само да пропее, но не да се спаси, просто да изпее шефовете си от Промяната след което да му кажат сори майна и то с тях в затвора да си гукат, Киро, Асеня, Рашков и подалия оставка по лични причини Коцев!
7
1
 
4
 
! Отговори
Е,бравос преди 1 седмица
- Ало ,Банкова? Димитров се обажда! - Ама каква Банкова търсите? Грешка имате! Аз даже нямам телефон...:-)))
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Контрабандата с цигари процъфтяваше от 2014 до 2018 г.Някой да е бил подведен под отговорност през това време?Аман от поръчкови арести и обвинения.Никога няма да станем правова държава.
5
1
 
6
 
! Отговори
БеГе папуаси преди 1 седмица
Не разбрахте ли че тоя никой не познава и никой те го познава него и благодарение на късмет и чиста случайност е контрабандист от 30 години.В България нема срастване на мафията с държавата и нема корупция като и никога не е имало.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ОПГ ГЕРБ кога?
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе знаем, че у нас никой никого не познава...кога се налага...и всеки е наш чуек на наш чуек...кога се налага...
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На тоя човек вината му е че каза преди време че Бойко Борисов е заплашвал свидетел че семейството му ще го изяде във вид на колбаси без да разберат че го изяждат. Като кажеш подобно нещо за капи де тути капи на България трябва да си понесеш последиците, а за купените от ГЕРБ-ДПС съд и прокуратура ще те вкарат в средта и без доказателства.
1
0
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
В тази пародия на държава съм забелязал, че никой никой не познава и винаги са болни :)))) По-болнава нация няма на света. А не са хич бедни, да нямат пари да се лекуват да кажеш.....ахахахахахаха :))))