Пуснаха срещу 5000 лева журналиста Димитър Стоянов

Той извади пистолет срещу служител на НАП
23 апр 2024 20:55, Нели Христова
40
Пуснаха срещу 5000 лева журналиста Димитър Стоянов
Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишен мъж за хулиганство и за закана с убийство с боен пистолет.

След подаден сигнал за възникнал конфликт между две лица, в Пето РУ - София е образувано по неотложност досъдебно производство. В хода му е установено, че на 22.04.2024 г. около 18,00 часа на ул. "Васил Петлешков" в столицата обвиняемият Димитър Стоянов се заканил с убийство на П.Л., като е насочил боен пистолет към главата му. Заканата възбудила основателен страх у мъжа.

Установено е, че действията на Димитър Стоянов са непристойни, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като освен, че е извадил боен пистолет на обществено място, същият е нанесъл и множество удари с крака и ръце в областта на главата и тялото на П.Л. Обвиняемият е отправял и множество обидни квалификации по адрес на мъжа, като се е заканил, че "ще му разбие главата".

Досъдебното производство е образувано за престъпления по чл. 144, ал.3, т.1, вр. ал.1 от НК и по чл. 325, ал. 1 от НК. До момента в хода на разследването са разпитани свидетели и са извършени претърсвания в дома на Димитър Стоянов, при които са установени и иззети два броя бойни пистолета и една карабина. Наблюдаващ прокурор е дал указание за изготвянето на три експертизи - видео-техническа, балистична и съдебно-медицинска.

Спрямо обвиняемия е взета мярка за неотклонение "гаранция в пари" в размер на 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от Русия
Сталин е чудовище? Музеят в Гори разказва различна история
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Вече са повдигнати преди 1 седмица
две обвинения на Димитър Стоянов. Да насочиш пистолет на оживено място, и то за забележка за паркиране, е огромно престъпление. Помня случай от соца, как един младеж на сватба стреля във въздуха, никой не загина, но той си лежа 10 години в затвора.
33
0
 
1
 
! Отговори
Ванчо Капитанчо преди 1 седмица
Вагабонти
32
0
 
2
 
! Отговори
Господи закрий преди 1 седмица
България държавата на червените ушеви микимауси
31
4
 
3
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 седмица
Шиши я събори по заповед на Путин.Тоя грабеж от 4 милиарда остава ненаказан. -----...------- След което Боко плати загубите от бюджета и замаза кражбата.
30
4
 
12
 
! Отговори
Емо преди 1 седмица
Ако Димитър Стоянов го беше бил този в магазина, щяха да пуснат запис, няма начин в магазин да няма камери. Напълно скалъпена история, но даже от краткото 12 сек. видео се вижда кой кого напада. няма нито заплаха за убийство, нито нарушаване на обществения ред. нарушаване е примерно гърмеж с газов пистолет или гърмене на пиратки. Поредния зле скалъпен ченгераско-прокурорски сценарий.
29
2
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 седмица
БПЦ изгони служителите на НАП, не им даде да проверят приходи-разходи, гушкат си милиони, а ни е им гледаме сеира, заедно с цялата държавна администрация. Тлъстите митрополите са недосегаеми.
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трябва да се вземат незабавни мерки срещу преследването на независимата журналистика в България. Иначе ти чака съдбата на Русия или в най-добрия случай Унгария.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато не стана Руски поток 2014г,Путин беше дал пари на Шиши да лобира за тоя поток,щото му трябваше да изолира Украйна и като не стана после си ги поиска и Шиши събори банка по заповед от Москва ,зо да върне парите с лихвите. После го биха в Дубай и го ощавиха финансово до просяк.После Тиквоний сервира на Путин Руский поток за 3 милиарда.И 1 милиард от отказа от транзит до 2029 на газопровода от Украйна.
26
3
 
3
 
! Отговори
за 24 преди 1 седмица
КТБ е била банка на руските капитали в България. Защо е била банка на годината при управлението на ГЕРБ сам се сети. За КТБ всичко се знае на запад.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименШИШИ И БОЦИ КРЕПЯХА КТБ
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КТБ беше банка на годината няколко пъти,Цветан Василев банкер на годината няколко пъти/Номинирани от БНБ/.После Шиши я събори по заповед на Путин.Тоя грабеж от 4 милиарда остава ненаказан.
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВСИЧКИ РАЗБРАХА ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕДАЛ БЪЛГАРИЯ, РАБОТИЛ Е ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, БИЛ Е ДИКТАТОР И СЕГА СЕ ДЪРЖИ КАТО ДИКТАТОР В СЯНКА - ГОНИ ЖУРНАЛИСТИ, ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, ПОДТИСКА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ПРЕЧИ НА ЗАКОННОСТТА И Т.Н. ТОЧНО КАКТО ПУТИН В РУСИЯ.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименПречи ли ти Америка, а гербав предател?
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КАЛИН СТОЯНОВ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ АРЕСТУВА И БРИТАНСКИЯ ПОСЛАННИК СЛЕД КАТО МУ ПРАТИ НЯКОЙ СВОЙ РОДНИНА ОТ НАП ДА ГО НАБИЕ.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
нападателя на кой депутат е синче :)))
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОДЧИНЕНАТА НА ГЕРБ ПОЛИЦИЯ АРЕСТУВА РАСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ РАЗСЛЕДВАЩИ КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА МВР И НАП.
18
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какъв сайт е бърд... Американски опорки, спуснати отгоре и наивниците фенове на Кирчовци и Костовци им вярват до гроб. Същата работа като руските опорки на Волгин и Карбовски, само че не руски, ами американски. То ако напишат в Бърд, че жена им е руски агент, ще се разведат още утре, без дори да са я питали.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Антиамериканските дрисливци от гербдпс са се разциврили против раследващите журналисти.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гледах видеото.Ами хора,виждайки някой Бягаш срещу мен Вярвайте ми и аз бих извадил пистолета!!! Но явно " бягащият" срещу журналиста се е " представил" бързо бързо и човека Веднага си прибра Оръжието! Което Ми направи Приятно впечатление! Ще го пуснат!-:)
15
2
 
3
 
! Отговори
ЗА 11 преди 1 седмица
До АнонименНЕ ГОВОРИ ЗА АМЕРИКА ДА НЕ ТЕ ПРАВЯТ ПРИ ДРУГИТЕ ВРАГОВЕ НА АМЕРИКА. ТЕ ГИ УМЕЯТ ТЕЗИ РАБОТИ, ЯСНО ЛИ Е ГЕРБЕРСКИ ***.