Няма шанс издирваните да са живи, призна главсекът на МВР

Мястото на взривовете е като лунен пейзаж
Обновена: 8 юни 2012 16:53 | 8 юни 2012 14:25,
58
Няма шанс издирваните да са живи, призна главсекът на МВР
Калин Георгиев. Снимка: Булфото

Няма дори теоретичен шанс някой от тримата работници, които бяха в неизвестност след взривовете край "Петолъчката", да е останал жив, обяви главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев.

По поръчение на министър Цветан Цветанов Георгиев ще се срещне с близките на тримата мъже.

"За съжаление надеждата умира последна, но вие сами сте се убедили, че положението горе е като лунен пейзаж, кратерът е с дълбочина между 4 и 6 метра. Няма теоретичен шанс хората, които са били вътре, да оцелеят", посочи той.

Още по темата

"По време на огледа са намерени човешки останки, биологичен материал, което означава само едно – изходът е фатален", подчерта главсекът на МВР.

"Единствено назначената ДНК експертиза може да каже конкретно кои части от кои тела на кого са", допълни Калин Георгиев.

Специализирани екипи продължават почистването на района. Пътят за Бургас през "Петолъчката" остава затворен и ще бъде пуснат, когато е напълно безопасно. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
А защо трябваше да ги взривяват ?! Алчни лоени топки, Господ ще ви го върне претъпкано.
37
0
 
4
 
! Отговори
Лиляна Павлова преди 11 години
От другия месец ще гласуваме задължителна специална застраховка срещу бомби и задължителна застраховка живот!Ами трябва да си плащате поне докато сте живи по натам е лесно Калинчо ще се срещне с близките ви и ще ги изслуша с разбиране той срам няма!И премиера раздава телешки пържолки за намерен труп!
36
0
 
6
 
! Отговори
На дали преди 11 години
До 52.Няма колега.Никой не ще да пусне кокала,всеки гледа да вземе по-вече колкото може!Като ги гледам ми приличат на банда ***,събрани на едно място!!!
35
7
 
15
 
! Отговори
jo преди 11 години
Няколко умрели..........и какво от това .......??? Нали една *** е почивала на остров, а сина и е вземал дебела заплата от червените *** пълнещи партийната каса на гей-сергей (БЕЗ ГОЛЕМИ БУКВИ)
34
2
 
6
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
SMARTNI PRISADI NEZABAVNO,ZA UPRAVITELI NA FIRMATA I DARJAVNI SLUJITELI.NEZABAVNO.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този взрив измести присъдата на Калинка Илиева от топ новините...... Странно за тази присъда всички *** журналисти нищо не направиха, не поканиха Цв.Цв. да го питат справедливо ли е и т.н.
32
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шанс за оставки има ли ? Защото едно приказваха от ГЕРБ за Челопечене, а сега са по-ниски от тревата !
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора,какви глупости пишете,какви ***,какво е това чудо,това са от малкото българи престраши ли се да останат в Стралджа все още. Тези мъже имат семейства,децата им са студенти.Явно глупостта не е само привилегия на власт имащите,а и на пишещите коментари.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, ха Калинчо безгласната буква му се е отдало случай на медийна изява.
29
2
 
7
 
! Отговори
топала преди 11 години
защо десислав делев след като има смъртни случаи е още нае свобода или боко тиквата не ти е казал че трябва да бъде задържан
28
0
 
1
 
! Отговори
Пинтията до 22-ри преди 11 години
Са сетиш !!
27
1
 
32
 
! Отговори
djon преди 11 години
В нормална страна при такива случаи падат оставки на високи нива.Ще посоча случая с японския министър на финансите който си отиде само за това, че е изглеждал уморен на една конференция.
26
4
 
20
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 11 години
Станишев е виновен !
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя откъде изплува бе, че не му запомнихме името.
24
0
 
35
 
! Отговори
Мери преди 11 години
Мисля, че още в началото можехте да кажете на близките на тримата загинали, че при тази сила на първия и особено на втория взрив няма никакъв шанс да оцелеят хората, лека им пръст! За назначаването за шеф на такава фирма на показваното многократно лице са виновни МВР, МО и всички членове на комисията, одобрила направо неук човек за такава отговорна длъжност. Та той все още не можеше да схване какво е станало и защо!! Оттам следват другите грешки: назначаване на неподходящ и неквалифициран персонал, направо смешното обучение за работа със снаряди, мини, бомби и неспазването на абсолютно строга трудова и технологична дисциплина. За смешните получавани заплати: некачествена , да не кажа направо разспасана дисциплина и работа. Да не говорим,че снарядите, които изгърмяха, въобще не бяха по брой максимално допустимите при работа със силно избухливи боеприпаси: салютите след двата взрива гърмяха цяла нощ, което означава, че първоначалният брой на подлежащите на дневна утилизация боеприпаси хич не е бил малък и експлозивната им мощност многократно е превишавала допустимата. Това доведе до детониране на боеприпасите в другите погреби. Последствията ги видяхме.
23
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
че кой се заблуждава в това че могат да се върнат? няма такива вече..та това е взрив бе..и е предизвикан от човек..значи той е бил при самото оръжие..няма как да се е изнесъл..преди да гръмнат бомбите
22
20
 
5
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Тук някакъв аматьор цял ден се опитва да ме имитира.Колко е жалък само.Мъртвият ми баща също се опитваше да ми носи сутиена ама беше още по голяма кльоща от мене и му падаше.Като пукна му го подарих като му го налузих на шията
21
0
 
11
 
! Отговори
### преди 11 години
Главсекът? Това като една Компетентна, която обясняваше по една телевизия, че имало АФТЪРТРУСОВЕ! Алоу!
20
1
 
8
 
! Отговори
pege преди 11 години
а добрутро то и дете от 2ри клас по бързо ще прозре това, а на тия тиквочи им трябваха 3 дена.Въпреки че ямболския прокурор се изпусна без да иска и си го каза веднага
19
0
 
10
 
! Отговори
палячо преди 11 години
Щом като и клоунът Калинчо се е появил на мястото на взривовете, значи хаосът ще бъде още по-голям!