Става ли за пиене чешмяната вода у нас?

В нея има тежки метали, а хлор се сипва безразборно
Обновена: 26 авг 2012 15:56 | 26 авг 2012 12:51, Екип на Dnes.bg
208

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
5
 
7
 
! Отговори
до 181 преди 11 години
Зависи коя вода, старата част на София (центъра) е с така наречения 'рилски водопровод' и водата наистина идва от Рила планина, малко над Боровец - местата които царя си приватизира.Водата е супер студена целогодишно, вкусна, 'твърда' и утолява жаждата. Иначе останалата част от София се водоснабдява от язовир Искър и не е кой знае каква стока.
153
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепям напълно 181.Изобщо не пия минерална вода-с нея не мога да си утоля жаждата, а и излиза скъпо.Как ли пък не-при качествена вода от крана да давам пари за минерална такава!Пиене,готвене,всичко правя с вода от чешмата и досега не съм умрял!
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
platena statiq
151
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мога да кажа,че Соъфийската вода е една от най-качествените питейни води в целия свят.Никъде го няма това,в половин Азия водата е отвратителна и не достига,а софийската е прекрасна,на вкус е като минерална.
150
7
 
13
 
! Отговори
умиращ българин преди 11 години
Кемтрейлс са химически следи оставяни в небесното пространство от военни самолети разпръскващи над нищо неподозиращото население вредни химикали - Етилен дибромид, Алуминий, Бариев оксид ... В България започват да ни посипват с химикали малко след влизането на страната ни в НАТО ... разпространяват зарази и епидемии, понижава се имунната система и енергийният баланс на човека. Оказват влияние върху психиката ... Гледайте и документалният филм към статията - "Аерозолни престъпления"
149
5
 
14
 
! Отговори
до 176 преди 11 години
Къде ги видя тези "стотици хиляди ниско прелитащи самолети" бе, психо?
148
6
 
4
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Аз чешмяна вода не съм пил от 8 години. Ами че тя мирише на гад, даже айран не си правя с нея.
147
6
 
9
 
! Отговори
САЩ ни убиват... преди 11 години
КЕМТРЕЙЛС...И НАШЕТО БЪДЕЩЕ! Химични отрови в атмосферата!Бариев оксид, Al-прах, етиленбромид, титан, магнезии...1990 г-НАТО прилага разпръскване на полимери и неизвестни съставки в атмосферата под предлог за абсорбиране на радиоактивност.НАТО не крие обаче, плановете си за "климатично оръжие"!Но това ли е истината? Насищането на атмосферата с психоактивни вещества /модификанти, блокатори, адаптатори, транквилизатори, коректори.../ влияе на човешката психика, на моторната му динамика, т.е. човек се уморява, адаптира, бързо се елиминира съпротивителната му перспектива, изпада в еуфория, необичайна радост или задоволеност. Хората изглеждат немислещи!Не е ли това съвременна, завоалирана химическа обработка на народите? Дали това не е пъклен план на световния елит за съвременен MIND CONTROL с възможности за въздействие във всяка гореща точка? В комплекс с идеологическа експанзия и финансови лостове не е ли това нова форма на колонизация и масово подчинение по биохимичен път? Дали някога ще проумеем истините за това? Дали единственият начин на противодействие на тази мерзост не е индивидуалната борба чрез фитонциди, фитобиология и фитотерапия, която трябва да води всеки, сам за себе си? И не сме ли обречени в ръцете на таен световен елит, прокламиращ за население на планетата, не повече от 500 милиона и редящ футуристичния пъзел на Земята?
146
14
 
19
 
! Отговори
Chemtrails преди 11 години
Повече от 3 години над Бг денонощно стотици хиляди самолети сипят кемтрейлс! Какво е кемтрейлс? Биологично оръжие, разпръсквано от голям брой ниско летящи самолети, оставящи дълги следи след себе си от опашките!!, които се сливат с време в голяма хим. пелена! Съдържанието му - наночастици алуминий(силно канцерогенен), вируси, бактерии, бариев оксид, диетилен бромид, влакна Моргелон и др. Те стоят известно време на небето и се утаяват върху хора, растения, животни, вода! Голяма част от тях се ВДИШВАТ ОТ ЧОВЕКА, а друга отива във водата за пиене като барият идеално разтварящ се във вода! И го разболяват от всякъде, съкращавайки земния му живот. Кемтрейлс ПРОМЕНЯ КЛИМАТА и прави растенията зависими от алуминий. Нано частиците могат да проникват в клетките и ДА ГИ ИЗРАЖДАТ В РАКОВИ! Във водата за пиене ще откриете завишени нива в десетки пъти на алуминий, стронций, кадмий. МОСВ не прави мониторинг и тези данни не се съобщават. От време на време съобщава за замърсен въздух с финни частици над 400 % в София, но не уточнява произхода им и от къде са дошли!?!?. Самолетите се виждат, но официално това не е кемтрейлс, а следи от горивото. Чудно защо предни години не сме виждали подобно нещо. Всичко това става в разрез с Конституцията на БГ и е престъпление! Защо го търпим?
145
1
 
16
 
! Отговори
Помачко от Девин преди 11 години
Браво ! Ей така се прави агресивен маркетинг. Очаквайте в в следващия брой на, иначе безпристрастния, Днес.бг новината че на есен мин. водата ще поскъпне с 20-30% поради огромното търсене. Аз обаче се обзалагам че 70% от течащата вода у нас е по добра от повечето бутилирани в полиетилен незнайно кога , къде и от кой води.
144
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази статия кой я е поръчал? Девин или Михалков?
143
2
 
36
 
! Отговори
до лай преди 11 години
Има елемент флор - Fl. Той е нещо средно между хлор и флуор. В чист вид се среща в главите на персонала на Днес.бг.
142
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А колата по ли е полезна? Във нея няма вредни вещества така ли?.... Каквото и да слагат аз съм уверен, че водата е по-полезна от сокчетата и колите......
141
0
 
15
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Доуточнение : Елемент ФЛОР в Менделеевата таблица няма. В добавка към водата има ХЛОР-Cl, или ФЛУОР - F . Предполагам, че грешката е техническа.
140
5
 
15
 
! Отговори
а преди 11 години
Тя скоро водата и за миене няма да става,какво говорите за пиене.
139
2
 
10
 
! Отговори
Мара преди 11 години
Спомням си Б.Борисов веднъж каза,че пие само чешмяна вода и че гарантира за качеството и(още беше кмет).
138
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Платено съобщение...т.е. реклама
137
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я па че си пием вода с флор от чушмята!!!
136
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен160-poneje ima mnogo apa6i s poturi zatova 6te kibi4im tuka,jenite vi imat nujda ot nas.
135
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на доста места по света даже бутилираната е по-лоша от тази в София. За съжаление по-голямата част от страната има варовита вода за пиене, но все пак достатъчно добра. Малко като промиване на мозък е тази статийка