Пак скандал: Деца поругават азбуката

Снимка предизвиква недоволство в социалните мрежи
Обновена: 3 дек 2012 14:35 | 3 дек 2012 10:25,
523
Пак скандал: Деца поругават азбуката
Скандалната снимка. Снимка: мРепортер

Пореден скандал с поругаване на български ценности се завихря във Facebook, наш читател ни сигнализира в мРепортер.

Снимка на две деца – момче и момиче, които показват среден пръст пред портрет на български будител, под който са изписани стиховете на Стоян Михайловски “Върви, народе възродени“, се разпространява в социалната мрежа.

Кадърът явно не е скорошен, защото учениците са в летни дрехи и все още не е ясно кога и къде е правена фотографията. Децата са доста по-мънички от тримата роми, които разбуниха духовете със снимката си с непристойни пози с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

“Това не е монтаж и гордите персонажи не са цигани. Те не са облечени зле. Те са добре отгледани, не са гладни. Те не са позирали за пари. Те не са неграмотни! Но те нямат ценностна система“, пише един от възмутените под снимката.

Още по темата
“На прост робски народ свободията му идва в повече. Резултатът се вижда не само от тази снимка, а е навсякъде около нас“, пише друг.

Снимката на двете българчета се появява само около месец след като фотография на трима роми, позиращи в непристойни пози с портрети на български възрожденци, взриви интернет.

Малко преди това пък снимки, на която се вижда как група роми оскверняват гробове в гробищен парк в пазарджишкото село Звъничево, разтърсиха за часове социалната мрежа Facebook.

Можете да ни споделята интересни за вас новини в рубриката ни мРепортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
33
 
! Отговори
снимката говори преди 11 години
Обърнете внимание на снимката. Фотографа е висок човек, не е дете. Снимани са отвисоко.Децата са малки, по-важно е кой ги е снимал и защо.
30
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИДНО Е, 4е децата не знаят какво правят ... не бих се у4удил някои *** да ги е накарал.Освен това СъС СИГУРНОСТ - *** е този, които вдига шум за тази снимка, демек - видите ли ...А тази снимка няма НИщО ОБщО с озверелите ***, които МНОГО ДОБРЕ знаеха какво правят с портретите на Ботев и Левски.
29
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Пурко- A TI RODITEL ILI U4ITEL SI, TA SI TOLKOVA PROST?????
28
4
 
24
 
! Отговори
4efo преди 11 години
Това са 7-8 годишни деца, които очевадно са манипулирани от по-възрастен да го направят.Хванете истинският провокатор!
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно че е манипулативна снимката, но жестовете са недвусмислени. Наистина ли не съзнават какво правят, все пак не са пеленачета ? Наказанието трябва да е за родителите, а за децата все ще се измисли нещо - не поощрявам боя.
26
6
 
6
 
! Отговори
спец преди 11 години
тия лапета никой не им обръща внимание понеже са уродливи и сега търсят внимание.
25
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На ВИ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕБИЛИИИИ!!! ЕТО това е новото герберистко бъдеще !!! Намерете приликите , Хитлер е горил книги ,а Боко ни води към светло бъдеще !! Подигравай те се още с Българските учители , медици ,военни , полицаи и пенсионери !!! Това ли е бъдещия цвят на нацията ???
24
5
 
11
 
! Отговори
g преди 11 години
Ето, че не само *** са склонни да поругават. Тука вече става дума за манталитет и възпитание, не за цвят на кожата и раса... Което идва да покаже, че проблемите са много по-сериозни и с набиването на няколко *** канчета няма да се намери решение за този въпрос. Народа МАСОВО ДЕГРАДИРА!
23
3
 
10
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
И на теб ли демокрацията ти е виновна, че си *** и неграмотен и пишеш "немогат"?
22
21
 
2
 
! Отговори
Барозу Ван Ромпопой преди 11 години
Някой да ми обясни как така вашето президент плюе против Русия и същевременно продължавате да пишете на руска азбука и да изповядвате руско православие?
21
3
 
17
 
! Отговори
pl преди 11 години
Бас ловя, че децата са накарани да направят това от родител, без да знаят изобщо какво правят.
20
4
 
9
 
! Отговори
perekly преди 11 години
до 7- да манипулирани са от възрастен-да, ама този възрастен дали е ***?Вероятно не е!Този сигурно е от онези дето искат главите на трите момчета , но сам не застава пред камерата.По лесно е да си "мъж" и "патриот" , като се скриеш зад някого.А зад деца- направо супермен!
19
4
 
5
 
! Отговори
аман преди 11 години
от манипулации и изкуствено отвличане на вниманието от провала на властта!
18
2
 
11
 
! Отговори
демокрация!!!! преди 11 години
Ами какво може да се каже по случаят?Обществото като цяло е болно,и за жалост децата ни немогат да избягат от това положение!
17
5
 
11
 
! Отговори
гага преди 11 години
9 а израснали в някоя ромска дупка 15 годишни неорентирани *** много добре разбират за какво става въпрос а?
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
друг факт- обърнете внимание къде се намира портрета?!! Потънал в мръсотия и прах, а до него за фон и една метла... Жалка картинка като цяло....!
15
17
 
12
 
! Отговори
Хакерчето преди 11 години
Като спец ви казвам че е МОНТАЖ над 129%
14
8
 
11
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
MALKI, DREBNI, GNUSNI GOVEDCA....
13
10
 
7
 
! Отговори
по един шоколад преди 11 години
Тези деца едва ли разбират за какво става дума. Най-вероятно някой педофил им е подарил по един шоколад и те правят каквото той поиска!
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търсете отговорност от родителите. Крайно време е да разберем,че семейството създава човека.Децата са такива,каквито са родителите. Моите деца никога не биха направили такова нещо,освен ако не ги заплашват с пистолет.