Живеех и работех на екс, но Господ ми даде спирачка!

Вярвайте в българските лекари, животът продължава, казва сестрата на Борисов
22 дек 2012 13:42,
187
Живеех и работех на екс, но Господ ми даде спирачка!
Красимира Иванова Снимка: Булфото

„Моите лекари, които са едни от най-важните хора в моя живот, направиха чудо, вече се чувствам много добре и съм готова да тръгвам на работа. Надявам се от 3 януари да се върна на работа в нова болница. Искам да участвам в проект за реформа на общинското здравеопазване.” Това заяви в предколедното издание на предаването „Факторът Кошлуков” по TV7 сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, педиатър неонатолог от Втора градска болница в столицата.

Тя си припомни изпитанията на 2012 година, когато претърпя операция от тумор в мозъка. „Преосмислих доста неща в живота си, живеех и работех на екс, желанието ми беше да съм полезна на професията си, но след като аз не можах да си сложа спирачка, Господ ми я даде”, сподели д-р Иванова, признавайки си, че вече е станала много изпълнителен пациент.

Тя се надява всички в къщи да се съберат за Коледа и брат й също да успее да се присъедини към семейния празник.

„Майка ми много държеше да сме вкъщи на Бъдни вечер, към 5 часа следобед разчупвахме питката, тъй като от 7,30 често бях на смяна. Беше много хубаво и мило”, спомни си сестрата на премиера. И тази година тя ще постави стотинка и дренче в питката и ще зареди късмети в баницата.

„Купувам готови късмети и обикновено подбирам какво точно ще сложа – гледам да има здраве, късмет, дълголетие”, разказа Красимира Иванова. Тя смята, че в баницата не е необходимо да има късмет „сватба”, защото „на него трудно ще му се падне сватба, преминахме през този период от живота си”.

Д-р Иванова увери, че с брат си категорично не коментира здравната политика, разговарят само за лични неща и преживявания. „Никога не се е случвало колегите ми да искат чрез мен услуги от премиера, няма какво да поискат от него”, каза единствената лекарка в рода на българския премиер.

Самата тя смята, че не е редно в медицината да има политически пристрастия, защото „няма какво толкова да се воюва на този фронт”. „Ако малко повече се мисли за бъдещето на България, и самите политици не би трябвало да са толкова остри един към друг, защото е Коледа”, вярва лекарката.

Според сестрата на премиера Борисов дори ГЕРБ да загуби парламентарните избори догодина, „нищо чак пък толкова няма да се случи, животът продължава, той е най-важното”. Според нея хората трябва да вярват в добрите дни, в чудесата, които се случват, да вярват в българските лекари и да ги ценят. „Аз съм благословена от Господ за това, че около мен хората са прекрасни. Поклон пред моя екип!”, каза в заключение д-р Красимира Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе вярно ББ не е идеален.Ама па за СерГейко нема да гласувам.Никога!Все пак ББ не се мазни на Доганчето както Сергейчо.С това печели по точки.Е не с туш де само по точки,ама печели.
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Индиец е измислил USB флаш паметта.Той е легенда сред ИТ специалистите.И няма нищо общо с нашите ***.А те са измислили само как да крадат ток а после ние го плащаме.Затова му вдигат цената всяка година по 2 пъти.В техните махали никой ток не смее да отчита.Те имат "права".Затова 2 милиона българи вече не са в България-щото им дойде до гуша!
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя е неонатолог.Така,че всички пишещи отрицателни коментари идея си нямат колко не са прави.
142
4
 
3
 
! Отговори
Честита Коледа преди 11 години
Поклон пред " моя " екип .Брат ми ги награди добре !Господ ми даде спирачка - Брат ми , висока заплата и висока пенсия по болест !Живота продължава !
141
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като на човек и пожелавам здраве ,щастие и късмет. Като на сестра на премиера ,запазвам мълчание ,защото толкова много хора ги умориха лекари , защото всеки лекар те гледа първо в джоба ,защото ако не беше роднина на "величие" нямаше да я погледнат даже ,така както правят с обикновенните българи. Затова нека и тя запази проникновенията си! И отличен лекар ,и прекрасен човек да е ,няма как да бъде обичана!
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
172. Абе *** и ти се пишеш историк . Българите са известни и са направили няколко държави по пътя си от изток по Волга , Украйна , Дунав , Македония и Средна Италия .*** идват чак през 13 ти Век заедно с Турците . Турците са ги вземали да ги забавляват с песни . Водили са чергарски живот и никога не са имали държава !
139
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля , че е редно да бъдем информирани имат ли брат или сестра Цвъчко, Фидосова, Вдянков,и всички звезди от ГЕРБ, барабар с всички калинки.
138
9
 
21
 
! Отговори
С НАМИ БОГ преди 11 години
КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА СЕСТРАТА НА ПРИМИЕРА СЛЪНЦЕ ?!КОЯ Е ТЯ ЗА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА ?!ГОСПОДА ПО-ДОБРЕ НАПИШЕТЕ КОЛКО ДЕЦА БЯХА УБИТИ И ОТВЛЕЧЕНИ ПРЕЗ 2012г.КАКВО НАПРАВИ ЦЕКО И МВР ПО ВЪПРОСА, ЗАЩО СЛУШАМ ПОЛОВИН ГОДИНА КАК СЕ "РАЗСЛЕДВА" СЛУЧАЯ С ЕВРЕЙЧЕТАТА В САРАФОВО, А ЗА ДЕЧИЦАТА СЛУЧАЙТЕ СА ПРИКЛЮЧЕНИ?!А ЗА БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА КОИТО НЯМАТ ВУЙЧО СЛЪНЦЕ ЗАЩО НИЩО НЕ КАЗВАТЕ ?А ЗА ХИЛЯДИТЕ ГЛАДНИ ДЕЧИЦА НА БЪЛГАРИЯ ?ТАЯ ЛИ Е НАЙ-ВАЖНАТА В БЪЛГАРИЯ ?НЕЩАСТНИЦИ !!!ПРЕДАТЕЛИ !
137
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
весела коледа на всички Българи! А на предателите-смъръ, смърт, и само смърт!
136
7
 
7
 
! Отговори
ь преди 11 години
Тъй де, ама мен не ме лекуват ... щото няма клинична пътека ... а някои хора чакат с месеци.... сетих се защо ние сме "матриал" ... ще оцелят избраните
135
8
 
25
 
! Отговори
Дбс преди 11 години
Недорасли,форумци, научете се да пишете. Когато станете грамотни,тогава може и малко душевност да придобиете. Сега сте за присмех. На г- жата д-р пожелавам здраве, спокойни срещи със скъпите й хора и да вярва,че има все още българи ,които признават и уважават старанието ,възможностите на другите с радост!
134
7
 
9
 
! Отговори
Пич преди 11 години
Тези спинозни хептем са превартели ,плюят всичко и всеки .това са *** родени от *** майки и възпитани само в злоба и мрасотий . Живейте си живота и гледайте заблудения серГЕЙ до каде ще ви заведе . Не по далече от Сибир . Хайде с здраве и по скоро да стигнете там.
133
1
 
2
 
! Отговори
ромлянин преди 11 години
багамеш пула нгура латоц даца шмуя даваш муя ла муя фотос майку ле сайфут а пинка майку ле драку ле азънза верейни
132
2
 
18
 
! Отговори
1212 преди 11 години
жива и здрава да си , само не разбирам защо си във всички новини ................
131
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставете жената на мира! Тя не носи отговорност за постъпките на брат си!А какво да кажа за някои по-долу, които я кълнат! Не сте добре!
130
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В случая едно нещо е интересно,каквато и да е сестрата на Борисов е неморално да се злорадстваза болестта и.Но дали относно изборите Борисов не говори през нейната уста?Както често прави с Цветанов,Плевнелиев и Дянков.Ако е така, то герб наистина си заминават.А дано.
129
13
 
24
 
! Отговори
бог ги наказва преди 11 години
Жалко за заболяването на сестрата на боко.Тя няма вина, но изкупва греховете на брат си - бандита и доказан престъпник. Господ за нещо го подсеща, но нали е *** и алчен, няма как да го разбере. А и колкото клетви е отнесъл за погубени животи и съдби-няма как господ да не е милостив към народа ни.Ще видим. Аз вярвам.
128
4
 
37
 
! Отговори
С привилегии ! преди 11 години
Доволна сте от здравеопазването , що се отнася до вашето лечение !Но не виждате , или не искате да видите , как хората умират без необходимата помощ . Дълго е за обяснение ...Ако това сте премислили ?
127
0
 
14
 
! Отговори
? преди 11 години
Защо да няма късметчета за женитба . Хората се женят на всяка възраст ?
126
6
 
26
 
! Отговори
Orda преди 11 години
Ама брат ти ще ни види сметката.