Бойковата кака: Не е важно дали брат ми ще е премиер!

"Подкрепям протестите, радвам се на гражданското общество"
Обновена: 26 юли 2013 09:07 | 26 юли 2013 09:05,
42
Бойковата кака: Не е важно дали брат ми ще е премиер!
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото

"Истерията ще продължи до момента, в който всички постове в държавата бъдат завзети от новата власт. Подкрепям протестите и се радвам, че вече има гражданско общество", обяви пред Нова телевизия сестрата на бившия премиер Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова в коментар на нестихващите протести в столицата.

"Мисля, че българският народ, който е преминал през толкова изпитания през вековете, не трябва да е в тази ситуация", обясни тя позицията си.

Според нея правителството на брат й е било свалено от власт, защото е било неудобно на олигархичните кръгове в България.

"Винаги съм подкрепяла по-скоро духовно своя брат. Дали ГЕРБ ще се върне на власт не е най-важното, както и дали брат ми ще е премиер отново. Каквото и да реши той, винаги ще го подкрепям с каквото мога", категорична бе д-р Иванова.

Сестрата на Бойко Борисов обяви още, че подозира постановка за тефтерчето на властта и бюлетините в Костинброд.

"Според мен това беше абсолютно инсценирано. Кой ще направи такова нещо ден преди изборите при положение, че води с 10% според прогнозите. Фидосова има лично достойнство. Дали тефтерчето е истинско или е подхвърлено е друг въпрос. Но тя подаде оставка, за да запази честта си", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мога да гарантирам, че сестрата на Борисов е изключително свестен човек. Никога не се е ползвала с финансови облаги, живее в скромен апартамент. Когато й откриха мозъчен тумор отказа да се лекува в чужбина с идеята да подкрепи българските лекари. И никой да не ми говори глупости, че нарочно не са я утрепали лекарите на операционната, докато ако е бил друг са щели да му направят мозъка на решето, защото така постъпвали към обикновения човек. В нашата клиника ежедневно се правят мозъчни операции
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За теб е по-добре да не е премиер, че Тиквата клетви го не лОвят, а ти покрай него пострада.
33
4
 
2
 
! Отговори
УРОД преди 10 години
МАРШ БЕ *** НЕЗЕМЕН !
32
4
 
2
 
! Отговори
МАЙМУНА преди 10 години
ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗ *** ГРОЗНА ?
31
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стрино, малкото ти братче се опита да унищожи българския народ чрез супер мизерия! За отстраняването на щетите от неговото управление ще трябват доста години !
30
4
 
17
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
абе то брат и й дисертация за малък доктор в Бан има, ама явно някой му я е написал, там имат доста високи критерии, пък той дев приказки не може да отлепи, а то се искат 350 старници минимуми и то МНОГО високо ниво, значи си е платил и някой я е написал.Психо-физическата подготовка на оперативния състав" Като знам как режеше ВАК, пък точон него са го пуснали...освен това има и инжинерна спицеалност...Големия инжинер..Дето е чел само "винету"
29
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Како, какооооо....Ти пък в качеството на кака ли излизаш напред с голи гърди? Я изкарайте цялата рода в защита на този м***лоумен пожарникар!
28
15
 
8
 
! Отговори
Подкрепям преди 10 години
Изказването й с едно възражение: Важно е Бойко да се върне в управленито и да довърши всичките полезни проекти ,които започна.
27
8
 
15
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Хубава професия има жената, благородна.Да беше си останал и брат й с професията, за която е учил - пожарникар, нямаше да има грешка.
26
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената си е като всички нас. Учила е, и то за трудна професия, бачка си. Няма "батко и братко". Не й се дават държавни поръчки за милиони, не строи хотели. Разбирам я, че защитава брат си - и то как? със съвсем умерени интервюта. Ама вие, вие защо толкава се пените за БСП и Олигархски - да не са ви роднина? Те от упор не ви виждат, пет пари на дават за вас, а вие ще се изпотрепете да ги защитавате с пяна на уста.
25
13
 
13
 
! Отговори
защо ва? преди 10 години
защо я давате тая кокушрамба, ква е тая? и кво мнение може да има?
24
12
 
16
 
! Отговори
нимка преди 10 години
Вън тази малка тиква от управлението на болниците. Нахална, некадърна и много арогантна...
23
10
 
11
 
! Отговори
tomahawk преди 10 години
Стига плюхте вече де !На всички е ясно, че ДПС-БСП-бАТАКА ще управляват завинаги !Какво искате още ? Да се обрежем, да си сложим *** и да си сменим имената ли ?
22
7
 
14
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До 6502добре де, как бойко хем премиер, хем червените в анадола, бойко е от най-червените?
21
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО ни занимавате с Бойковата кака или каката на Бойко? Като какъв важен фактор се явява тя в държавата?
20
10
 
20
 
! Отговори
Напротив, докторе! преди 10 години
Даже е изключително важно малоумния ти брат ДА НЕ Е премиер!!!
19
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Празни приказки и излишно напъване да покаже колко много са уникални и незаменими. Споходи ги шанса и прекалено много повярваха в това. Живота е възход и падение.
18
5
 
13
 
! Отговори
GERBerastin преди 10 години
Пак ли ни занимавате с тия?!
17
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ЗНАЕМ КАКВО РАЗБИРА ОТ МЕДИЦИНА, НО МНОГО ДОБРЕ СЕ РАЗБИРА С ПОЛИТИКАТА Е ЗЛЕ, ЗАЩИТАВА БРАТЧЕТО СИ. КАКВИ ИНСЦЕНИРОВКИ ПОДОЗИРА? ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪЖАЛЯВАТ, ЧЕ НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО ДА ИЗПОЛЗВАТ БЮЛЕТИНИТЕ И УНИЩОЖАТ ОЩЕ НЯКОИ, ЧУЖД ИЛИ СВОИ, ДА СЪСИПЯТ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. БРАТЧЕТО СЕ ОЛЯ, ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ, КАКТО И ПОВЕЧЕТО ОТ "ГЕРБ", ДОКОПАЛИ СЕ ДО ВЛАСТТА... ЗА ТОВА, НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА БОЙКОВЦИ, ЦЕЦКОВЦИ И ДРУГИ ТАКИВА...
16
8
 
21
 
! Отговори
123 преди 10 години
Докторката не е от добрите неонатолози, но по времето на брат Борисов оглави Неонатологията на "Тина Киркова". Сега се напъва да става директор на Шейново. Важно е братко да е на власт. Наглостта им е явно семейна черта.