Бойковата кака: Не е важно дали брат ми ще е премиер!

"Подкрепям протестите, радвам се на гражданското общество"
Обновена: 26 юли 2013 09:07 | 26 юли 2013 09:05,
42
Бойковата кака: Не е важно дали брат ми ще е премиер!
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото

"Истерията ще продължи до момента, в който всички постове в държавата бъдат завзети от новата власт. Подкрепям протестите и се радвам, че вече има гражданско общество", обяви пред Нова телевизия сестрата на бившия премиер Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова в коментар на нестихващите протести в столицата.

"Мисля, че българският народ, който е преминал през толкова изпитания през вековете, не трябва да е в тази ситуация", обясни тя позицията си.

Според нея правителството на брат й е било свалено от власт, защото е било неудобно на олигархичните кръгове в България.

"Винаги съм подкрепяла по-скоро духовно своя брат. Дали ГЕРБ ще се върне на власт не е най-важното, както и дали брат ми ще е премиер отново. Каквото и да реши той, винаги ще го подкрепям с каквото мога", категорична бе д-р Иванова.

Сестрата на Бойко Борисов обяви още, че подозира постановка за тефтерчето на властта и бюлетините в Костинброд.

"Според мен това беше абсолютно инсценирано. Кой ще направи такова нещо ден преди изборите при положение, че води с 10% според прогнозите. Фидосова има лично достойнство. Дали тефтерчето е истинско или е подхвърлено е друг въпрос. Но тя подаде оставка, за да запази честта си", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важно ти е, како, важно ти е. Точно колкото и на нас ни е важно никога повече братчето ти да не види власт.
14
19
 
24
 
! Отговори
kk преди 10 години
Е друго си е Зорка Първанова ...с лукс-хотел на Белчин баня ...или братлето на Станишев дето половин Черноморие е негово... Да. В сравнение с тях ,докторката е много смотана.
13
29
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво ме занимавате с бъртвежите на тая ***?! Боко сам каза, че тефтерчето е петно за герб а тая кокошка просо сънува. Мразя *** много.
12
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
към 13 - а бе ти какво си се прехласнал към тази докторица. ТЪПИТЕ ЖУРНЯЛА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ПЛАТЕНОТО ОТ БОКО, да ще ни сервират тази *** докторкаайде бе, работя няма, пари няма, точно тъпата докторка ни е нужна да ни дава акъл
11
17
 
20
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 10 години
"Дали ГЕРБ ще се върне на власт не е най-важното, както и дали брат ми ще е премиер отново."Струва ми се, че малкия брат ще дърпа нечии уши, ама да видим на кой. ;)
10
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Достойно е да защитаваш своите близки.Определено в нейните очи Борисов е добрия премиер.Думите и звучат прекалено наивно и добронамерено имайки предвид долнокачествения ни политически и властови живот.Много хора се надяваха Герб да изчистят Авгиевите обори.Но това не се случи.Отново погубени надежди.Да,време е да разберем,че гражданите на тази държава трябва да се заемат с нелеката задача да почистят онова,което една престъпна каста остави след себе си.
9
20
 
30
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Вие г-жо/г-жице, като медицинско лице би трябвало да го освидетелствате като невменяем и да му назначите съответното лечение в посочените за това лечебни заведения. Ако това не ви е специалността, то поне го насочете към съответните специалисти, които да си свършат работата.
8
13
 
27
 
! Отговори
Aбе тая преди 10 години
зашо не вземе да обясни как от обикновен лекар стана управител на най-модерната частна болница и колко закона се преомениха заради нея. Да обясни, че не е и неин собственик, щото на такова миреше от офшорките дето я построиха
7
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лъжеш, Како, лъжеш!!!За Боко само това е важно. Той иска да харчи нашите пари за избори толкова пъти колкото са достатъчно за да спечели той.Нали той организира тези избори с негова избирателна комисия, с негови областни управители, с негови полицейски началници... защо не ги признава???Само защото той не е премиер. Познай колко пъти няма да ги признае,- докато спечели.Да бъде премиер за него причините са две:- МАНИАКАЛНОТО МУ САМОЛЮБИЕ;- ДА СКРИЕ СЛЕДИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ
6
12
 
28
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Тиквата преди малко го бъзикнаха *** докато се изказваше от трибуната за тена му."" Не съм стъпвал на морето, моят баща ми го е дал" Всички *** и *заци в бурен смях.
5
4
 
7
 
! Отговори
УВАЖНУЙ - преди 10 години
ЗЪ ПИНСИУНЕРИТИ - БА МОМЕ - ПАК ШИЙМ ИЗЯДЕ ПЕНСИОННИТИ ЮРОПЕИНСКИ НЪДБАФКИ -БА.
4
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКАТА и тя взе да си вре дългия нос в политиката. Оти си не гледаш докторлъка, ами се ръгаш да ставаш началник, па и политик. Показа си рогата дяволската семка.
3
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе кво ни е еня каката на бокотова ли са ни проблемите ами то всеки си има някаква кака, която маже да е много по-важна от тая каказащо точно тая ще ни показвати после не ни обработвели - айде стига
2
24
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама тая вещица докога ще се изказва?
1
9
 
36
 
! Отговори
Обаче преди 10 години
"малчо" е по-красив от кака си...