Кафеджиите си посръбват и освиркват депутатите

ГЕРБ влязоха за втори ден в парламента след дългия си бойкот
Обновена: 26 юли 2013 09:22 | 26 юли 2013 09:22,
96
Кафеджиите си посръбват и освиркват депутатите
Снимка: Булфото

Около 30-40 души се събраха на пореден протест “На кафе“ пред парламента, докато депутатите идват на работа.

Около десетина души седят пред централния вход, но движението в района е отворено.

Повечето хора седят пред задния вход и освиркват идващите депутати. Плакати почти липсват, но се чуват свирки.

Още по темата
Само един самотен плакат седи пред парламента. На него пише: "Достатъчно клептокрация!".

Дежурният участник - мъжът с мегафона, е отново тук и подвиква по "любимката" си Мая Манолова. Днес той нагаждаше песента "Чело коте книжка" с името на зам.-председателя на НС.

На този фон депутатите от ГЕРБ влязоха за втори ден в парламента след дългия си бойкот. Днес депутатите ще обсъждат парламентарната ваканция, на която от партията на Бойко Борисов ще се опитат да се противопоставят.

Вчера той обяви, че ГЕРБ ще останат в НС въпреки първоначалното обявление, че ще бъдат в пленарната зала само за разискванията на актуализацията на бюджета.

Сградата на парламента продължава да е обградена с широк периметър метални заграждения. Има засилено полицейско присъствие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
9
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Не знам какво става тук, но явно преждепишещите не са чували за гражданско общество и живота им е спрял в края на 1989 год. Неуважаеми бузлуджани,бъдете сигурни, че ние не подкрепяме нито Тиквата нито който и да било друг, просто сме против на пагубния начин на мислене и действие, проводник на което е червената идея, която нескрито проповядвате. И тук не говорим за полицейско насилие, а говорим за изплашените и гузни лица на крадците, които видяхме в парламента онази нощ. Не им давайте сили ...
14
9
 
8
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 17Ти бабаита, довечера върви да мяташ камъни пред НС, та да ти начупят кухата кратуна ченгетата.
13
6
 
10
 
! Отговори
Joro преди 10 години
do AtakistKuha i piqna tikva si ti,boklu4e.Mnogo si otvoren v internet,ama navun sigurno si s pampers :)).Internet mi6ka.
12
13
 
16
 
! Отговори
Въпрос за нормални? преди 10 години
ГЕРБ се върнаха в Парламента и протестиращите рязко намаляха!Никой не освирква депутатите от ГЕРБ.В такъв случай, протестите от ГЕРБ ли са организирани или не?
11
11
 
7
 
! Отговори
деси преди 10 години
До Анонименама ти луд ли си бе *** там да виждаш 4ервени платените сте вие гербадйии сма4кани и противни целият народ се отврати от вас вие не спите постоянно сте пред парламента на работа не ходите ли бе еее то ви плащат да сте там как ще ходите на ба4кане *** вън
10
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати профаните, ако сме нормална държава да са ги разкарали да протестират на 5 километра от парламента, а ако правят проблеми да са в карцера!
9
16
 
18
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
На тоя *** с плаката може ли да му дам един друг плакат..."Камъни и павета по автобус може, а палка в кухата пияна тиква не може?!"
8
6
 
11
 
! Отговори
деси преди 10 години
махайте се *** стига сте пре4или вижте колко тъга има по света защо правите насила поразии идете си мирно и оставете хората да работят а ако не го не го направят тогава протестирайте ама вие сте дегредирала *** така 4е не можете да мислите рационално давайте то *** и луди умора нямат само си просят боя
7
6
 
13
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До АНТИМУТРА"На всичкото това му текат лигите за власт и изобщо не им пука какво са показали изборните резултати щом не са по тяхта угода!"А да не би изборните резултати да показаха победа на БСП??!!!!!! Правителство закрепено с купени *** и фалшиви турски гласове за пореден път!!!! Аз не съм гласувала за ГЕРБ, но не съм и гласувала за еничари и руско-турски поклонници!!!!!!!!!!!
6
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе платени ***, вие не спите ли никога?
5
11
 
11
 
! Отговори
Тоя кокошкар преди 10 години
що не си гледа добитъка на село, ами е дошъл тук с абитурентския костюм акъл да дава на гражданите
4
3
 
15
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До ха хаПо-поръчково писание досега не бях чела!!!!
3
8
 
17
 
! Отговори
pun преди 10 години
СЛЕД КАТО СЕГА И ГЕРБ ОСИГУРЯВАТ КВОРУМА (КАКТО ДОСЕГА ТОВА ПРАВЕШЕ АТАКА) ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ И ХОРАТА НА БОКО СА ЧАСТ ОТ УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО
2
21
 
34
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
По-жалки и гнусни протести досега не съм виждал! Тенденциозни, поръчкови и вандалски - без искания, без ясна визия, срещу правителство, което не е работило още! Протести на олигарси и калинки,които една дума на кръст не могат да кажат пред микрофоните!
1
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, плакатът кърти :). За съжаление тройната ни коалиция няма никакво чувство за вина и не й пука...