Цар Киро нямал "тефтерче" с политици и митничари

"Почеркът не е мой, това е атака на ГЕРБ"
Обновена: 22 яну 2014 14:02 | 22 яну 2014 09:39, Камелия Цветанова
32
Цар Киро нямал "тефтерче" с политици и митничари
Цар Киро отрече да има контакти с политици и митничари. Снимка: Булфото, архив

Скандалното тефтерче, публикувано вчера, с описание на давани пари на политици, данъчни и митничари, приписвано на Кирил Рашков, не е автентично. Това заяви  ромският бос по БНТ тази сутрин.

Рашков е категоричен, че става въпрос за политическа атака на хора от ГЕРБ, които са го вкарали в затвора, без той да виновен за каквото и да е.

По думите му той не е притежавал такъв тефтер и почеркът не бил негов.

„Там пише някакви цифри и имена, първо почеркът не е мой и не знам как е попаднал този тефтер от преди 4 години сега  в телевизията и защо се погрижиха толкова много за мен и кои са тези хора. Аз нямам такива контакти, ако имах, нямаше да бъда в затвора. Мен не ме вкараха прокуратура и следствие, а мен ме вкара един човек“, каза Рашков.

Вчера на електроните пощи на някои издания бяха изпратени сканирани страници, за които се твърди, че са от личния тефтер на Цар Киро, изписан ръкописно с бележки.

Посочени са много лица за контакти в "спешни" случаи" - от митниците, полицията, НАП, както и много обекти за доставки на алкохол.

Авторът на бележките е раздавал щедри суми в левове и евро, подаръци, карти за мобилни телефони и GSM-и, става ясно от ръкописа.

Фигурират и бележки, озаглавени "Юли. БСП. Избори", а под тях са изброени имена и суми: "Избори!!! Важно Организ.: Татяна Лачева, Захари Георгиев, Стефан Драганов, Деян Тодоров, Явор Гечев".

В разпратените копия пише още „На Димо Б. са дадени 500 лв. за документна проверка в "митницата", а на друга страница е записан номерът на "Димо Боев" от Митница Пловдив.

Има списък от фирми, през които са пускани фактури за ДДС.  Посочва се името "Иванка Тенева, НАП" и дадени 500 лева.

Таня Л. е получила 1000 евро за „доклад за Ангел“. На следващата страница, вероятно на същата служителка, която е записана този път като Татяна Л. стои „Нокиа 1200“. Името на същата служителка седи и срещу надписа: „Проверка??? Цеха Йоаким Груево – Таня Лачева – 1000 евро, Ангел“.

На 17 април, без да е уточнена годината, е записано: Татяна: Офис БСП партията – 500 евро.

ГЕРБ също фигурира в тефтерчето. Под графата „Май 2009“ е записано: Митница свободна зона среща ??? ГЕРБ /Таня/ и БСП Захари. Да носи за Татяна нов номер + 2000 лв.

На една от страниците е вписано: "Явор Гечев - 500 канцеларски материали". Под него пише "Деян Тодоров - 12 000 брош. плакати".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
13
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Ееее, тая тройна коалиция се оля... Значи вече 10 месеца го крият това тефтерче!
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама то това си е чиста истина ве комунистически изчадия,че то ако не е ви Киро *** да купува гласове за БСП вие и 10 % няма да вземете.Ама като излезе предишното тефтерче квичахте на всякаде а сега мълчите и се оправдавате че нямало такова тефтерче много сте жалки.Ако не са *** вие сте една кръгла нула.За това гласуваш за БСП получаваш 5 *** на гърба си да гледаш.
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На *** вяра не може да имаме,за съжаление вече не вярваме и на българи.
23
9
 
7
 
! Отговори
ОЛЕЕЕ/.. преди 10 години
ТАЗИ СУТРИН АНА ЦОЛОВА И ВИКТОР СЕ ЗАПЕНИХА ДА ЧЕТАТА "ТЕФТЕРЧЕТО" КАК ПЪК НА ТЯХ И НА БТВ ГО ДАДАХА - БЯХА ТОЛКОВА СМЕШНИ И ЖАЛКИ СЪЩО И ПИСКЛИВАТА ГЕНА - "ГОЛЯМА"НОВИНА И "ГОЛЯМА" ЖУРНАЛИСТИКА - ЖАЛКО ИМА ТОЛКОВА УМНИ И НЕ КОРОМПИРАНИ ЖУРНАЛИСТИ
22
0
 
22
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
*** си плащаше навсекъде, и на БСП и на ГЕРБ и на прокуратурата и на МВРи на НАП.... много други *** и престъпници правят към днешна дата същото... затова държавата ни е на това дереже...
21
17
 
3
 
! Отговори
днес преди 10 години
Какво още ще им дойде на ума да изкарат тези глупави гербаджии.Веднъж номера с разни тефтерчета минава,втори път просто е кич.Абе защо сте толкова прости,бе г-да гербаджии,няма ли там някой да ви даде акъл.Разберете мутренските номерца вече отминават,идва ново поколение,в очите на което вие сте едни пропаднали далавераджии,бивши мутри и тарикати.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
очаквам заглавие: президента на пес купува избори
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всеки който краде в БГ. ГЕРБ са му виновни. - смешници
18
0
 
32
 
! Отговори
Ром преди 10 години
Уважаеми журналисти,спрете да наричате този мазен *** "ЦАР".
17
0
 
26
 
! Отговори
> преди 10 години
Абе какво ни занимавата е с тоя мазен ***.........ГОЛЯМАААА НОВИНА ..........
16
3
 
20
 
! Отговори
Читател преди 10 години
Поредната партенка.Занимавка за електората.Докато четем за тефтерчета, а не сме на улицата - все същото ще да е!!
15
3
 
10
 
! Отговори
Беселина преди 10 години
Че той сигурно не може да пише този човек, как така ще има тефтерче :-)Но сега като се замисля, то и аз имам тефтерче, в което си пиша най-различни глупости, да не вземат сега да ме опандизят и мене?!?! :-)Що за глупости, с които ни занимават?!?!
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mdaaaaaaaaa.........Някой ми се изака в гащите.......
13
6
 
17
 
! Отговори
Даааа !!! преди 10 години
Изпята е песента на БСП !!!Ликувай Българио, живота ще стане по-хубав!!!
12
0
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Като не е неговият почерк то тогава е на сина му Ангел,нали учи в Англия и се готви за бъдещ политик.Като го гледам на снимката ми мирише на застояла лой,лъже ,маже и се ослушва накъде ще задуха вятъра.Малко му беше в затвора ,той е за пребиване,никой не си направи труда да разбере от къде са му парите,затова *** ще се котят като зайци през три месеца,а ние се топим като сняг на припек.
11
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много ми е инетерсно как герб се сдоби с това тефтерче (изключвам възможноста Станишев да подхвърля сам тефтерчета срещу себе си) и ка Бойко знаеше че среущ него се размахват флашки - значи има внедреин кадри в МВР и (или) в ДАНС. това си е углавон престъпление
10
0
 
13
 
! Отговори
Николай преди 10 години
Да бе нямал . Айде стига може да се направи експертиза !!!Искайте отговор от МВР не от него !:)
9
6
 
19
 
! Отговори
Г-н Цацаров преди 10 години
Сега е момента прокуратурата:- Първо да обвини постановчиците на Костинбродската афера -- Манолова, Пеевски, *** и услужливите Прокурори.- Второ да се разследват всички, които са взимали пари от *** Цар КироАйде бузльо, докаже, че не си ПОРЪЧКОВ ПОРКУРОР НА БСП И ДПС.
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това тефтерче е явно скалъпено и уж с идеята да бъде посочен герб като партията подклаждаща компроматната война, всъщност показва тоталното падение на бсп и дпс.Ако си мислят,че хората трева пасат,много се заблуждават.
7
2
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Тоя е човек на всички партии от прехода, спокойно. Вдишай през носа и издишай през ***.