България: Оплюваме Гришо... глобяват ни за дреболии

Станислав от "Хари Потър" с критики за политиците и навиците ни
8 ное 2015 10:50,
41
България: Оплюваме Гришо... глобяват ни за дреболии
Снимка: "Труд"

За да успеем като нация, трябва повече да се подкрепяме. Тук, ако пробие някой, веднага става мразен и започват медийни оплюваници. Тази тъжна констатация за българската реалност направи Станислав Яневски, който стана световноизвестен с ролята си на Виктор Крум във филма „Хари Потър и Огненият бокал“.

Според него има много примери за това.

”Наскоро се проведе една доста гнусна кампания срещу Григор Димитров, а кой друг тенисист така ни е прославял? Кой му е помогнал и му е подал ръка, точно обратното - бори се като вълк сам и сега, за това, че бил отказал да играе на някакъв турнир, се изля такава помия по негов адрес. Както и при мача на Кобрата с Кличко, или сега при добрата игра на волейболистите ни на Европейското първенство - в спорта не може вечно да си победител. В такива моменти ние трябва да ги подкрепим, защото постигнаха огромен успех и те за нас играят. Защо трябваше този негативизъм? Като бием - сме лъвове и първенци, а иначе тотално оплюване”, каза Яневски пред ”Труд”.


Според него най-големият недостатък на политиците ни е това, че не са единни и не мислят за България. ”В Англия например има три партии, а у нас са хиляди партии, партийки и организации и всеки дърпа към себе си. У нас само се чудят как да вземат пари от хората, занимават се с това къде човек си е спрял колата, а не с важните неща”, убеден е Станислав.

”След като в един блок, където живеят 50 семейства няма осигурен паркинг, къде да си паркират хората колите - върху блока ли?”,пита той.


Яневски дава пример за разцвет с Румъния, откъдето се е върнал преди дни.

”Напреднали са много - аз там съм бил отдавна и тогава беше дупка до дупка и релса върху релса, беше голяма трагедия. Столицата им беше разкопана цялата, но сега Букурещ се е превърнал в един красив европейски град”, казва актьорът.

Той е недоволен и от това, че не се хвалим с успехите си и не изтъкваме положителните примери.

”Имаме толкова прекрасни неща. Ето, аз сега се занимавам с организацията на лавандуловия фест - колко хора знаят, че ние сме номер едно по износ на лавандулово масло в света, като вече изместихме лидерите досега Франция?”, казва още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
12
 
! Отговори
мхм преди 8 години
Станиславе, не си в час за много неща , тук там си попрочел нещо за бившата си родина и коментарите ти са доста нескопосани. Все пак ти желая успех.
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подиграват се на Кобрата , че казал "Продължаваме напред" . А какво искате да каже в такъв момент ?? " Бах мааму , ядох бой и спирам с бокса "
29
10
 
17
 
! Отговори
!!! преди 8 години
И тоя говори заучени фрази!Отиде"на вън" и вече стана друг човек!Така и не разбра,че всъщност "плюенето" и по Кобрата и по Григор и по Бербатов,е защото имат потенциал, не просто да бият тук-там, А ДА БЪДАТ НАЙ-ДОБРИТЕ, но заради техни безумия не са на върха,а гравитират около най-големите!Не разбрахте,че псевдо национализма да хвалим всеки,само защото е българин,играе лоша шега!Същото е и при децата-трябва да бъдеш реалист и да хвалиш когато е нужно,но и да казваш грешките-така се стига върха!!
28
5
 
18
 
! Отговори
КПСС преди 8 години
До ЦК на ГЕРБПрав си, само че тогава защо се търси сметка на хората в тази държава дали харесват и подкрепят този професионален спортист? Защо той да бъде превръщан в някакъв национален символ или гордост а не да бъде спортна знаменитост предимно за феновете на даденият спорт и зрителите на платените канали. Получава се така, че той не е длъжен да играе за България, но България и бългаирте са длъжни да го харесват и подкрепят безусловно защото той бил "национална гордост". Не става така.
27
12
 
16
 
! Отговори
сопол преди 8 години
гришо няма цел да прославя българия, ако искаше щеше да ходи на дейвис къп и не само за олимпийска квота. това му е работата на човека, взема си хонорара и кви българии, мългарии. ние не му завиждаме, ние му се подиграваме. то бива мечти и чудо. най добрият бг тенисист е, но въобще не е от най добрите. преди него има поне 1000 спечелили гранд слам и дестки хиляди спечелили мастърс
26
11
 
16
 
! Отговори
пешо преди 8 години
прав е на 100% яневски. жалко че няма кой да го чуе.
25
8
 
11
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 8 години
До ВенелинТе са свободни хора ,а не роби,бе пич!!! Ако искат ще играят,ако искат -не !!! Те са професионални спортисти и с това си изкарват хляба... Никой не може да ги задължи да дават АНГАРИЯ на държавата ,в която са се родили..
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Критика е едно, а злобния, комплексарски хейт, който се лее навсякъде е съвсем друго. Мразим всичко и всички, защото мразим себе си.
23
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четейки коментарите, разбирам колко е прав Станислав!
22
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност това е единствения актьор от последните 25г. постигнал нещо, а фактически и от последните 70, но хайде да кажем преди тези 25г. не са могли да излизат навън. Друг е въпроса, че той не успява да използва птичката, кацнала на рамото му и се върна тук да се занимава с простотии.Мястото му не е в бг, тук той пропада
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е само Гришо - Бербатов също беше умишлено прогонен от националния отбор, благодарение на продажни медии.А пък за волейбола дори нямам да споменавам!
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I TOIA SI NAPALNI GUSHATA I ZAPOCNA DA RAZDAVA SAVETI--BIL V RUMANIA O KOLKO SI IZOSTANAL SHTOM NI DAVASH ZA PRIMER RUMANIA.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз идвам пред Катедралата, но само ако се раздават кебапчета и бира!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мачкай Дришооооооооооооооооо
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ни съ бийти, обичайти съ!
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е Гелето, шофьора на Джаро.
15
3
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 16Идвам! Пред катедралата ще съм в 12.30 със син анурак и синя шапка! А теб как да те разпозная, че да знам кой да бъхтя???
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЪЩОТО ГО ПИСАХ ВЕЧЕ...НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА Е... НЕ ГО ПОЗНАВАМ ГРИШО НО ВИНАГИ ГО ПОДКРЕПЯМ...И ВЯРВАМ ЧЕ ПОЛАГА ДОСТА УСИЛИЯ ...ГРИШО НАПРЕД!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТТурчин, ако до 15 минути не си пред Катедралата.... ще те намеря и ще ти скъсам шалварите.
12
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срам ме е, че съм българин, по-долни сме и от най-долните.Няма друго какво да кажа.

Спонсорирани публикации