"София Прайд" е прикрита политическа кампания

Патриоти за София: Да спрем да внасяме чужди виждания за живота
17 юни 2016 12:32, Анисия Иванова
105
"София Прайд" е прикрита политическа кампания
Архив: Булфото

Българското общество не се интересува кой с кого си ляга. Но когато това се натрапва на хората и се правят политически искания, вече става проблем. Ясно заявихме, че става въпрос за прикрита политическа кампания. Самите организатори признаха, че имат политически искания. Те искат еднополови бракове и карат българското общество да приеме това като модел на поведение.

Това заяви в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR председателят на Патриоти за София в Столичния общински съвет Карлос Контрера. Според него насроченият за утре гей-парад в София е "провокация, която е метод за влияние и силово налагане на подобни мероприятия".

Още по темата

"На останалите хора им се налага да търпят. Този парад е плануван за Черешова Задушница. Провеждането на подобно мероприяти се възприема като откровена провокация. Българите имат проблем с провеждането на парада, особено на тази дата. Това е събитие на едни отчаяни хора", изрази възмущението си Контрера в студиото на Ганиела Ангелова и Симеон Белев.

Представителят на ВМРО зададе два въпроса към организаторите на събитието: "За какви права се борят тези хора и с какво помага този парад на развитието ни?"

Според него никой не им пречи да бъдат такива, каквито са. Контрера е на мнение, че те просто търсят внимание и изява, в резултат на което се създава още една разделителна линия в българското общество.

"Крайно време е да спрем да внасяме чужди виждания за живота. Това, че се провежда в Англия, не означава, че трябва да го има у нас", отсече Контрера.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
9
 
! Отговори
О-СТАВ-КА !!!!!! преди 8 години
Не искам в родния ми град да има гей парад в който и да било ден от годината!Това, че тази година ще го проведат в деня на Черешовата Задушница, го възприемам като агресивен, подъл удар по българските традиции, като опит те да бъдат подценени, омаловажени и подиграни.Който вземе участие в този парад, е национален предател!Който е разрешил провеждането на парада точно в този ден, да си подаде оставката!
70
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз на снимката му личи че е прикрит
69
1
 
5
 
! Отговори
Баба преди 8 години
До Анонимен 56Човече, не си разбрал точно смисъла на този ден. Почистването от бурени е желателно да бъде в друг ден, ако може по-често през годината. Просто, така се получава напоследък, че почистваме в деня, когато трябва да постоим да прекадим и прелеем, да запалим свещ и се помолим за душата на мъртвия, но това не трябва да измести основния смисъл.
68
0
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 8 години
До Българин от 21 векТова, че някой е убит защото е хомосексуалист не означава, че не би бил убит дори да беше хетеро. Колко нехомо са убити под някакъв друг предлог?! Просто малшанс да попадне на убиец! Убиецът си търси повод и той може да е всякакъв ! Вече ако стане практика всеки обратен да бъде убиван, може да правиш такива умозаключения, но с някакво изключение да мотивираш мнение е елементарно!
67
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
кои са спонсорите на парада миналата година не беше ли краварското посолство
66
2
 
15
 
! Отговори
Рада Дълбоката преди 8 години
Радан Кънев ще бъде ли на прайда?
65
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два милиона българи напуснаха страната,а хиляди се изпедера...иха.Кой ще създава деца за тази държава не е ясно.Май ромите останаха най-големите мъжаги.Това ли е нашето бъдеще????
64
2
 
10
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Прайда се провежда под закрилата на Плювналиев и Борисов.
63
1
 
3
 
! Отговори
78 преди 8 години
Пардон, контрапарад исках да кажа.
62
12
 
5
 
! Отговори
Насо преди 8 години
Добре де, хайде успокойте се всички. Нека веселите хора ходят на весел парад и със настроението си и умерената си показност почетат близките си и дедите си. Тези които са консервативни като мен ще си отидем на гробища, ще си кажем две думи на любимите си баби и дядовци, ще се усмихнем. Както се пее в една песен LET IT BE
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се организира един контрапротест със зарин.
60
1
 
20
 
! Отговори
1 преди 8 години
Никак не ми дреме на кого каква му е ориентацията, но да престанат да я демонстрират и да ми я навират в очите!
59
1
 
23
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
Отвори църковния календар и чети внимателно,и ще разбереш,че твоят коментар е неуместен!Има църковни празници,които ги знаят само духовниците,но точно на Задушница да се прави гей парад е в най-добрия случай проява на лош вкус, а по-вероятно умишлена провокация към християните!
58
5
 
3
 
! Отговори
joho преди 8 години
Карлос е секси :-*
57
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 75, всеки ден е църковен празник, така че този въпрос е неуместен
56
2
 
12
 
! Отговори
до Българин от 21 преди 8 години
век Аз също не одобрявам убийствата,но моля,отговори на въпроса без езуитски извъртания-ЗАЩО ТОЧНО НА ЗАДУШНИЦА?Това кой щял да ходи на гробища и кой не,кой колко е християнин в този случай е без значение!Питам пак-защо точно на Задушница решихте да демонстрирате сексуалността си!
55
5
 
21
 
! Отговори
До лгбт преди 8 години
Никога няма да приемем,че сте нормални ,защото не сте! И никога няма да бъдете. Не трябва да бъде допускано да осиновяват деца. Това ще е престъпление срещу майката природа,срещу децата!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 62:*** в Сирия и обясни на цивилизованите сирийци защо ги убиват от четирите посоки на света.Хубаво е да научиш децата си да мислят, а не да повтарят назубрени клишета като теб.Човек или има морал, или няма.
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние и да не го приемаме децата, които го гледат ще го приемат, защото те не могат да разграничат кое на улицата е добро и кое е лошо. Както се казва първите 7 години са важни. Далновидно замислено????
52
3
 
15
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 8 години
НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЕЗИ ХОРА И ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И ВРЪЗКИТЕ ИМ, НО С ТОВА НАТРАПВАНЕ НА ГЕЙСЕКСУАЛНОСТ И СТРАННИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА, ПРИ ФАКТЪТ, ЧЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ СА И ПЕДОФИЛИ ЗАПОЧВА МНОГО ДА ДРАЗНИ!