Андреа: Кубрат за мен е най-добрият в света!

Заслужава да стане световен шампион, заяви тя
4 дек 2016 15:03, Петя Славова
80
Андреа: Кубрат за мен е най-добрият в света!
Снимка: Булфото

Приятелката на интерконтиненталния шампион в тежка категория Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че българинът работи усилено по мечтата си - да спечели световна титла, а за нея категорично е той е най-добрият.

"Той работи по това да стане световен шампион. За мен той си е такъв - най-добрият в света! Аз не съм толкова навътре в бокса, но смятам, че той заслужава да стане световен шампион и ще стане!", каза Андреа след срещата на Пулев със Самуел Питър.

Още по темата

В първия си мач като професионалист пред българска публика, Кобрата победи Нигерийския кошмар, след като противникът му се отказа заради контузия в ръката. Андреа за първи път подкрепяше своята половинка в непосредствена близост до ринга.

"Мисля, че е време да се промени традицията да не ходя на мачове. Спокойна съм, но отвътре ми трепери под лъжичката. Разбира се, че стисках палци, вълнувах се, но той през цялото време беше по-добрият, така че бях спокойна наистина", заяви тя пред bTV.

Андреа заяви, че е била много впечатлена от начина, по който българската публика посрещна Пулев, а силната подкрепа от трибуните отдаде на искреността на Кубрат.

"Беше уникално. Истината е, че когато видях всички българи, които пееха и подкрепяха... Аз съм била на други боксови мачове, на други боксьори, виждала съм публика на големи спортисти и не са толкова истински, не са толкова емоционални. Като че ли всяко нещо ни докосва и ние показваме вълнението си и това ни прави уникални. Кубрат е искрен и хората го чувстват това. Не можеш да излъжеш публиката. Тя разпознава истинските хора, разпознава когато говориш от сърце, за това мисля, че те го обичат", заяви изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
29
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Моля ви,радвайте се на успехите на всеки българин.Другите народи никога не злорадстват срещу своите герои.Кубрат и Тервел от малки са закърмени с българщината,имената им говорят за това.Да живее България!
29
9
 
19
 
! Отговори
Житан преди 7 години
Може и да го бият Пулев,но колкото пъти и да се изправи ще казва че сме велики българите......А вие които плюете виртуално и злобно , никой нито ви знае,нито ще се изпикае на гроба ви,,,,,защото и той ще е анонимен като вас!
28
1
 
13
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Важното е бой да има....
27
7
 
24
 
! Отговори
socialen преди 7 години
В нашата страна най-големият *** Борисов беше 2 пъти премиерче и не успя и двата пъти да изкара Мандата от простотия. Нормално е, че боксьорът е национална гордост.
26
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да е очаквал друго да каже Андреа........С Кличко спечели 1,5 мил. и сега няма да е по малко.Тя да се напъва цял живот няда и да помирише тези пари.Така че ще му прави метани до земята.Защо ли изобщо го публикуват изказването.................
25
11
 
21
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Чалга. Един боксьор, живеещ на Запад се оказа националната ни гордост. Трагично!
24
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагледахте ли се на бокс? Някакви 9 минути :)
23
6
 
24
 
! Отговори
До Хеви Матъла преди 7 години
И кой ще го вземе тоя и в коя държава ще иде?Не виждаш ли, че в САЩ вече им се изясни, че бокса е като кеча - нагласена работа и вече мачове в Лас Вегас и Ню Йорк няма.Само *** те европейци и най-вече шва бите се вързват на това треторазрядно театро.
22
4
 
14
 
! Отговори
е преди 7 години
Ква България бе,спорта отдавна е една машина за пари . България .Всеки отворко ,когато закъса го раздава партиотар от бизнеса до спорта и политиката.
21
12
 
23
 
! Отговори
художника преди 7 години
На "разбирачите" по-долу ще им кажа, че "Кобрата" добър или лош ще остане в историята на бокса. Не знам обаче от ВАС какво ще остане. Лузъри смотани!!! Сигурно и в работата си сте толкова зле, колкото и в мизерния си живот. Пулев можеше да приеме да се бие от името на Германия, да изкара милиони кинти в повече, но не се отрече от България. И България я има заради такива като него, а не като вас - "РАЗБИРАЧИ" от всичко.
20
12
 
25
 
! Отговори
Lothbrok преди 7 години
Аз слушам хеви метъл и ненавиждам чалгата, но този човек трябва да го уважаваме, че е останал да се боксира за България, а не за друга страна!!!
19
5
 
45
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Е, верно, Кличко го опердаши за 4 минути, но в крайна сметка Пульо си доведе един дебел *** с бирено шкембе и го победи на Арена Армеец! Браво Кобра! Е, не беше кой знае колко интересен мач, но в случая важното е, че е харесало на Андреа!
18
6
 
32
 
! Отговори
Чалгария преди 7 години
Няма такава чалга!Пример за младите са разни ку рви - чалгарки и разни Курбан бабаити.На Курбаните им доведоха две агнета и те едва не ги убиха, за да се покажат колко са велики, а всичко им беше ясно. Сигурно средностатестически аматьор-боксьор щеше да ги надвие тия сланинки.Въпросът е себе си убеждават, че стават?Кличко пак ще го обезобрази за 1 рунд и дано тогава се освести...
17
8
 
28
 
! Отговори
Добре преди 7 години
Уговорен мач и други уговорени има много, но защо трябваше да наранява човека. Бил е 2000 км за някакви 50 хил. Цялата ярост на "кобрата" беше напълно излишна. Селендур.
16
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука много хора не правят разлика между завист и реализъм. Също и между клишизъм и национализъм.
15
8
 
9
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
ПРАВИЛНОТО Е.....,,НА МЕН МИ Е ДОБРЕ,КОГАТО НА ВУТЕ МУ Е ЗЛЕ ''ЩОТО НАНЕ ЗЛОРАДСТВА....КАКТО И ДА Е.....
14
11
 
7
 
! Отговори
До анонимен 14 преди 7 години
Прав си!Девизът на повечето ни сънародници би бил следният:"Не искам на мен да ми е добре искам на Вуте да му е зле!"
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм хеитър но понякога се прекалява със една новинаОчаквам да пишат и какво е казал Бойко за мача
12
0
 
10
 
! Отговори
скънка преди 7 години
Guyz,съгласен съм, че нямаше един с един добър мач.Кобри можеше да го уговори Питър да се контузи в 5-6 рунд, от кумова срама,че толкова хора са платили ТОЧНО за този мач.Щеше да е интересно да влезе една от балтиите му и нашия да сбере пак погледа.НО.ТОВА Е ПЪРВАТА ГАЛА ОТ ПО СЕРИОЗЕН МАЩАБ В БЪЛГАРИЯ. НЕ ОЧАКВАЙТЕ "MGM GRAND" или "MIRAGE" тип гала вечер...не че там Тайсън не приключваше мач за 1 рунд с цени на билетите,някои от които 100 пъти по - скъпи от на Кобри
11
28
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Е КЪДЕ ВИДЯХТЕ ,ЧЕ МАЧА Е КУПЕН БЕ ОТВОРКОВЦИ....И КАКВО Е И ЛОШО НА АНДРЕА...ГОТИНА Е....Е ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,ДА СЕ ОПЛЮВАМЕ ДА СЕ МРАЗИМ И ДА СИ ЗАВИЖДАМЕ....Е ЗАТОВА И ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е В БАТАКА....КОЙТО Е УСПЯЛ И ИЗВЕСТЕН ДАЙ ДА ГО НАВРЕЕМ В КАЛТА.....НИКОГА НЯМА ДА ПРОСПЕРИРАМЕ С ТАЯ ЗЛОБА И ТЯ НАКРАЯ ЩЕ НИ УБИЕ....ПЪК ВИЕ СИ ПЛЮЙГЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ,АЗ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА И ЩЕ ВИ СЕ СМЕЯ....