Засичане с джип, самоотбрана: Нападнат от сириец – без дело

Случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма
Обновена: 14 окт 2018 08:38 | 13 окт 2018 16:12, Екип на Bulgaria On Air
194

Преди две седмици Николай Ценков е нападнат на кръстовище в столицата и при самоотбрана удря 40-годишен сириец. Оказва се, че заради бюрократични спънки Николай не може да заведе дело срещу нападателя си.

Сириецът засича с джип Николай Ценков, който пътува в автомобила си със съпругата и 8-месечното им бебе. Младият шофьор прави всичко възможно да избегне физически сблъсък, но буквално е изваден от колата. Следва размяна на удари. При падането нападателят наранява главата си и е откаран в "Пирогов", а Николай е привлечен като обвиняем.

За да заведе контрадело срещу сириеца и да получи обезщетение за ударената кола, той трябва да изиска от полицията протокола от инцидента. Това обаче се оказва невъзможно. Причината - случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма, съобщава Bulgaria ON AIR.

Междувременно от "Пирогов" заявиха, че състоянието на 40-годишния мъж е стабилно и той вече е изписан от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
8
 
! Отговори
До коце шмадката преди 5 години
Ако имаше свободно носене на.оръжие, сега нашия нямаше да го има! Сириеца или българина щеше да го е гръмнал!
12
0
 
37
 
! Отговори
Ченгел преди 5 години
Взехме пари от сириеца и затова сме в негова полза.Ако нашия беше дал нещата щяха да са други. МВР
11
0
 
42
 
! Отговори
баба преди 5 години
Службите и прокуратурата са тръгнали по лош път - поощряват разюзданост у мигрантите.
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая Божана от ВИП Брадър определено страда от биполярно разстройство - или се смее и подскача като обладана, или реве и се тръшка като изтървана
9
0
 
48
 
! Отговори
losI преди 5 години
И а добър ляв! Браво! Добре го нокаутира.
8
0
 
53
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Стига сте лаели първосигнално.Полицаите са прости и толкоз си могат.Проблема е ,че има запис,които го гледахме по всички медии.Родната прокуратура,какво прави в случая?Има едно нещо там"самосезиране" се казва.Най-малко от патриотична нотка,трябваше вече да има обвинения сириеца.Доказателства и факти бол.Не става с тая независима съдебна и това е.Много закъсняхме с разстрелите на прокурори и съдии.Адвокатите са за бесене,другите за разстрел...
7
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи за следващия път ще знаем и ще бием повече.
6
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Война в Сирия свърши.Сирийците да се изнасят от България и да поемат обратно към родината си да я изграждат.Гостоприемството ни приключи.
5
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Родната полиция ни пази" се пееше в една песен. Въприда само е кои са пазените в случая. Също така искам да знам ще бъде ли уволнен некъдърникa който е писал акта и кой ще поеме щетите по колата на потърпевшия?
4
1
 
49
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Български за-кон !Затова се казва за-кон , а не за човек ! Законите в България са за коне , а не за хора !Сега какво се оказва ,че един сирийски кон ще бъде оправдан , а български човек ще бъде обвинен ! Но браво на българина ,че го е ударил и го е повалил на земята ! Следващият път арабския кон ще си помисли дали да посегне на българин !
3
0
 
76
 
! Отговори
истината е една преди 5 години
Полицията у нас е пълна щета,некадърна,разпасана не работеща,вместо да помага на хората те са в тежест на народа,вярвайте всеки който се е сблъскал с полицията знае това.
2
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно сте прав и невинен, Николай! А този сириецът, със сигурност е бивш джихади.ст с протекции. В София има само такива. Тук нормални не идват.
1
0
 
88
 
! Отговори
БеГе Мутра преди 5 години
Браво на нашето момче. Добър тупаник е вкарал на агресора. Колкото до сириеца, народа го е казал: "да би мирно седяло, не би чудо видяло"