БСП решава за промени след изборната загуба

Ще се върнат ли социалистите в Народното събрание?
Обновена: 28 май 2019 08:30 | 28 май 2019 08:30, Веселина Йорданова
82
БСП решава за промени след изборната загуба
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националният съвет на БСП заседава днес. Той трябва да реши какви промени ще настъпят в партията след загубата на евроизборите.

Още по темата
Част от мерките са нова процедура по избор на председател и възможност за смяна на всички общински и областни ръководства в страната.

Председателят Корнелия Нинова обяви, че също ще участва в надпреварата.

Освен това социалистите ще решат дали да се върнат в парламента, където ще искат промени в законите, регулиращи работата на Комисията за противодействие на корупцията и на главния прокурор.

А информацията, че благодарение на преференциалния вот Сергей Станишев отново пренарежда листата на БСП и от пето минава на второ място, Нинова обясни с демократичния характер на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Крушовица мисли да не здава поста!Малко краде, та иска още. Нямала да подава оставка, защото нямало регламент за избор на председател. Щяла да се яви наравно с другите кандидати. Тая съсипа партията, сега иска да я довърши.Искаме модерно ляво, председателят да е Най-малкото транссексуален ***
19
5
 
3
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
До СТРАНДЖАТАИ ,,Уеффски-Лаффчис ,, умре в 1992 г...
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП трябва цалостно да осмисли поведението си. Да търси приятелства, да обяснява икономически политики, да бъде конкруктивна опозиция, а не само да се заяжда.
17
5
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Гоуема offca си Нинова !
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
11 - БСП извади нож и от нож погина. Тя не се извини за атентата срещу църквата св. КРал. Не се извини на жертвите на Народния съд. Вместо това тръгна да обяснява как в България е имало и има фашизъм и БСП се бори с него.Не обясни как точно ще повиши икономиката а хвърляше някакви "бомби" от типа - средна заплата 1400 лева, и вадеше записи. Това не е начинът. Не със зъбене и с перчеен, ще достигенете до масовия избирател.
15
6
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
преди 1 минута 0 2ГЕРБЕРИ, КАТО СТЕ ПОБЕДИЛИ, ЗАЩО ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ СДС ви наля 10 процента от гласовете, иначе БСП ви минаваше с един процент... Победихме ние, ако не бяхме ние, вие щяхте да сте на второ място.Ние не знаем, че СДС е култова партия и за това и дадохме две места. Ако беше се явила сама и едно нямаше да вземи. Горещ пример обединена десница, вкараха само Радан Кънев.
14
3
 
7
 
! Отговори
Здава? преди 5 години
До Гледна точка: Здава си Бойко поредните герберски спекулации, сега за президента. А иначе се пише "сдава". Чети правописния речник, та да не се излагаш.
13
13
 
8
 
! Отговори
седесар преди 5 години
ГЕРБЕРИ, КАТО СТЕ ПОБЕДИЛИ, ЗАЩО ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ СДС ви наля 10 процента от гласовете, иначе БСП ви минаваше с един процент... Победихме ние, ако не бяхме ние, вие щяхте да сте на второ място.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видя се ,че Нинова не се е изчистила от гнилите ябълки,които прокараха серГЕЙ в листата за евродепутати,не се ли отърве от тях чака я оставка.Ще подаде ли оставка серГЕЙ ,след като пес загуби 25 депутата и партията му се срина катастрофално,но от *** какво да очакваш.
11
14
 
8
 
! Отговори
герб-рома-СИК-ИПОН преди 5 години
Традиционно БСП никога не е печелила евроизбори. Гербери това са вашите избори - джендърската ви ЛЕ СБО ЛИСТА ГО ПОКАЗВА.Наесен ще изгубите кметовете си - бандити. И ви остава агонията на предсрочните парламентарни избори напролет. Айде бегайте да крадете като за последно. БСП и Радан Кънев са подписали споразумение да играят обще срещу вас.
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Нинова и опърпаха оперението, но тя продължава бодряшки да се перчи. Нагла до безочие. Нулево разкаяние. Нулево чувство за вина за последния провал. Типичен комунист
9
8
 
13
 
! Отговори
Нищо не е приключило преди 5 години
БСП получи един депутат повече на тези евроизбори от предишните. От 30% гласували 30% гласуваха за ГЕРБ , общо 10% от избирателите. И това е "голямата изборна победа". Нека се порадват гербаджиите, ще им гледаме сеира.
8
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бсп е единствената партия, която не е патерица на ГЕРБ. Затова омразата към Корнелия Нинова е безкрайна. Защото тя разгроми мутроуправлението на президентските избори. Заляха я с компромати, пробутаха и Станишев в листата, огромен брой застъпници на БСП в секционните комисии са се продали на ГЕРБ и броят бюлетините по герберски.
7
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите много си бяха повярвали ама за пореден път показаха че живеят в заблуда. Естествено че няма да бият, все пак бабите измират и в един момент няма да има кой да гласува за тях.
6
7
 
17
 
! Отговори
Гербаджия преди 5 години
Ама не МАХАЙТЕ Нинова, бе...!Ние от ГЕРБ си я харесваме.С нея ни върви на избори!!!!
5
11
 
13
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
На тези избори ГЕРБ се опита да разцепи и БСП, съюзи се със СДС. Включи медии, изборна технология на макс. Резалтат - Гергов наля 3 хиляди преференции на Станишев, изпълнява гербави строежи във Варна. Иска оставката на Нинова.ГЕРБ И СДС имат 100 хиляди гласа по-малко отколкото само ГЕРБ на предните евроизбори, ако подвадим и 40 хиляди на СДС, значи са 140 хиляди надолу. .БСП има 30 хиляди гласа повече. ГЕРБ се приближава до последното си средство - патерицата Славиии Трифоноооов ДОЛУ ГЕРБДОЛУ
4
7
 
11
 
! Отговори
комунист преди 5 години
В БСП трябва да има само честни трудови хора които не са богати. Няма как да си богат и да си социалист. Само хора с имущество за не повече от 20000 лева. Само това са истински социалисти.
3
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП има шанс да се реформира с рязане на гнили клони, но за ГЕРБ не съм сигурен, там по-скоро проблемът е основното дърво.
2
8
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 години
Нинова е далеч по- добре от Станишко. БСП трябва да се отърси от олигарси тип Гергов.
1
8
 
17
 
! Отговори
Дофтора преди 5 години
В коя от къщите за гости на Милиончева ще се съберат?