Девети ден протест, недоволните се събират от следобед

Хората призовават да няма насилие
Обновена: 17 юли 2020 19:40 | 17 юли 2020 19:10, Веселина Йорданова
308
Девети ден протест, недоволните се събират от следобед
Снимка: БГНЕС, архив

За девети пореден ден антиправителствена демонстрация пред президентството.

Исканията на демонстрантите остават непроменени, а именно оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Още по темата
Хората започнаха да се събират още след 16 часа.

Протестиращите скандират "Оставка". Те призовават за ненасилие и носят плакати "Протест и полиция заедно срещу провокаторите".

Ситуацията на протеста към момента е спокойна. По традиция полицейското присъствие е засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Въпреки,че вече 11 г. се ръководим от Лидера на Балканите,ние сме все на последно място по всички показатели. В Румъния минималната РЗ вече е два пъти по висока от нашата,а преди 11 г. Тиквата ревеше ..не ни пришивайте към Румъния...ние сме много по напред....
237
2
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Що няма снимки: Защо ти е снимка? *** ги преброй. И им кажи, че ще гласуваш пак за бат'си Бойко.
236
1
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Питане: За да питаш, първо се откажи да решаваш кои са българи и кои не. Ако беше направо попитал каква е алтернативата, можеше на получиш отговор. Но ти първо правиш политическа спекулация "Говоря за истинските, а не за корнелии, маи, костадиновци...те за мен не са българи....". Е,най-добре гласувай пак за бат'си Бойко. Дотам ти е хоризонта.
235
4
 
4
 
! Отговори
Що няма снимки преди 3 години
От дрон , бре?Щото ще лъсне истинатаНямат и хиляда човекаАре писта
234
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес, защо триете коментари, които не са ви удобни. Вече явно вземате страна и не давате трибуна на различни мнения. Явно демокрацията в Бг още поне 30 години няма да настъпи. Живи и здрави, за мен вече не сте настолна медия.
233
8
 
4
 
! Отговори
до питане преди 3 години
аз пък искам Станишев
232
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
я тролчетата рано рано да по форумите, надницата ли ви вдигнаха, събота е поспете, починете
231
5
 
8
 
! Отговори
Питане преди 3 години
Първо, чест и почитания, протестиращи хора!...Говоря за истинските, а не за корнелии, маи, костадиновци...те за мен не са българи....Значи, все пак имаме гражданско общество, но...искам да ви питам...оставка..добре,но каква и кой са алтернативите?!За мен е важно това...аз не съм за по малкото зло, но и не искам алтернативата да са другите комунисти, не искам и герб....какво ще кажете за БЗНС начело с г-н Николай Ненчев?!...аз мисля, че той е от малцината честни и почтени българи политици.
230
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минеков, един от организаторите баща му беше скулптор и правеше повечето скулптори на социалистически фигури през. Социализма. За заслуги беше издигнат по върховете на БКП. Сега синът му чрез протести иска да се издигне до върховете на държавата.Виждам и внукът на поета Никола Вапцаров. С една дума пълзяща червена реставрация виждам.Парадоксът е че крайно десните от ДСБ им помагат, явно съдбата на България не ги интересува. НПО та, които налагат *** идеологията са активно на протеста.
229
4
 
10
 
! Отговори
До 248 преди 3 години
Ми не, не сме ние тези които врещим. Вие по улиците сте тези които врещите, както може би си забелязъл.
228
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като е само фигурант, защо врещите!? Какво толкова Ви притеснява един фигурант! Ако пък не искате да е само фигурант, настоявайте да му се дадат повече правомощия, да има право да уволнява правителство, ***, самозабравили се чекмеджаци и прокурори, които още си мислят, че прокурор е да атакуваш с бронежилетка и пушка Мозберг бараката в северозападния район на Академията на МВР!
227
6
 
5
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
АМИ ВРЕМЕ Е ЗА ВИНКЕЛА - САМО ТОЙ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА !!!! НАРОДЪТ КРЕЩИ "ОСТАВКА" А ОНЗИ МАСУР СИ ВЕЕ *** ТАМ НА МАЙ....СИ !!!!
226
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои бяха до сега опорните точки на Радев за критика към управляващите:- демографския проблем- беднотията - липсата на кадри за армията- корупцията- емиграцията Какъв е Слогана на сегашния протест зададен от Радев : Мутрите вън ! (от управлението)Кой насъсква протеста- Радев- Черепа- Манолова - Хр. Иванов- Нинова- Бабикян (мото на живота: Мене не ме търсете за работа)Кой от протестиращите виждате да:- реши демографския проблем- е гладен- иска работа- служи в казармата - служи
225
7
 
16
 
! Отговори
Метежник-Фигурант преди 3 години
Оставка на Фигуранта Радев за погазване и неспазване на Конституцията на България!
224
4
 
17
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Интересно как един арменец ,Бабикян, без да е дал дори една стотинка на Държавата България ,командва Фигуранта, командва група от няколко хиляди празноглавци да се хабят по паветата на София ! Това болестно състояние на тези няколко хиляди е по-вредно дори от вируса ! Пазете се!
223
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавите където има здрава икономика,дисциплина,морал и истински ценности има комунизъм.Китай,Северна Корея,до някъде Русия-тези държави няма никой да гътне!А вие като искахте демокрация сега няма да ревете.Не съм комунист,но това е реалността!България деградира,всичко дойде от запад и зад океана.Има в тубата доста видеа за "Спомен от Народната република"младите да гледат каква красота и величие е притежавала България!
222
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Решетников посочи Радев за Президент, Черепа реди пасианси за оставки, Бобоков аранжира посланици и консули - Ало Prezident!, a "Шиши" не можел да посочва министри.Че тук всеки го прави това !Апропо, на Фигуранта кой му посочва секретарите съветниците ?Нали някой е лобирал за някой...не се взимат от улицата.Е на улицата обаче е арменеца Ян Бибиян..ли беше, то е този който ще му посочи някой.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
221
0
 
5
 
! Отговори
ГИГАНТА преди 3 години
До Гост+OT МАСКВА ...
220
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 238Ти тези на протеста за гладни ли ги броиш ?До сега не чух някой да скандира, че е гладен или че иска работа !Жалко за тези млади хора, които се събраха на площада ръководени от чат'овете на Черепа с фотомонтажа с пачките в чекмедже и политическите искания на Фигуранта, чиято цел не са Оставките на Кабинета и Гешев, а премахването на ГЕРБ от властта.Това обаче няма да стане, защото Фигуранта и Зайчарника му нямат ресурс.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
219
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите са преброяване на глу паците!Гласуват според дохода си от бюджета