Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила

Барикади няма да бъдат премахвани с насилие
Обновена: 10 авг 2020 17:40 | 10 авг 2020 13:11, Веселина Йорданова
638
Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е раазпоредил да се разговаря с протестиращите и да се търси диалог.

Той каза по повод протестната ситуация, че има политически формации, зажаднели за власт и няма да ги коментира, но на протестите "има и деца 15-16-17-годишни".

Още по темата
Възхищавал съм се на генералите, които връщат децата на майките живи, здрави и не бити. Затова съм разпоредил с добро, с убеждаване, спазвайки закона, да се разговаря с тях, подчерта Борисов, сравнявайки нашите протести с тези в други държави.

Той посочи, че барикади няма да бъдат премахвани със сила, съобщава Bulgaria ON AIR.

И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставка на някой, коментира още премиерът. По думите му затова Конституцията и правовата държава е казала, че се провеждат избори, на които се явяват партии и те правят правителство според реда, по който са подкрепени.

Премиерът каза още, че тези, които са дошли да пречат на партийното събрание на ГЕРБ, са провокатори.

Ако на мач на Левски отиде публиката на ЦСКА, кои са провокаторите, попита той журналистите. Те това целяха, ние отидохме ли на "Позитано" или при Христо Иванов да провокираме, каза още Борисов, според когото целта е била именно сблъсък.

Премиерът отиде в Хасковско, където горят силни пожари. На място той заяви, че всички се справят прекрасно със ситуацията и "са свършили работата както трябва да я свършат". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
532
0
 
1
 
! Отговори
Ти ще си преди 3 години
До Обесен или убит?Ако те изкарат на светло, дали ще си толкова кръвожаден, а мишке?
531
1
 
2
 
! Отговори
до Народен съд преди 3 години
За какъв Народен съд мечтаеш бе Сър! При Новия световен ред, който ще бъде установен след Космическата война срещу враговете на Свободния свят ще има Военен трибунал, който ще се занимава с националните предатели, а Народен съд е сатанинско творение на кремълските тирани, по чиято заповед беше избита българската интелигенция и заменена с чалгарите на кич-комунизма. бг
530
2
 
3
 
! Отговори
НЕШО преди 3 години
ТОЙ *** до ушите лъжец застава и само злобно плюе другите.Какви тежки решениякакви глупости говориш.Само раздаваш пари на който ти падне на калпак ,за да те обичат,ама се видя,че никой не те обича.Ти братиньо на МАДЖО сикаджията,на АНТОН ПАШАТА сикаджията се качвай на корабчето на ЦВТЕЛИНА и дим да те няма!8
529
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най лошото че полиция и ГЕШЕВ прокуратура охранява мафията ГЕРБ,такова нещо не се случва и в банановите държави Африка и т.н.СРАМ.
528
7
 
4
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Ръцете на Баце трябва да целувате бе мутри с мутрите ! Ако беше твърд и изпълняващ закона досега и помен нямаше да има от вашите сигански катуни ! Събирайте се събирайте се Прецедента се оказа много добър сводник на Короната ! Колкото по малко лентяйстващи *** толкова по добре за България !
527
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига си искал оставката на Радев,спрете се,спрете да действате силово,с насилие, народа масово ви мрази,ако свалите Радев си заминавате веднага със сигурност!
526
6
 
4
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.
525
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са в капан!Ако протестиращите победят,ще има отмъщение за страданията причинени от ГЕРБ на хората,ако Бойко победи,ще има насилие и терор,срещу протестиралите и осмелилите се да казват истината в лицето на управляващите!И в двата случая,губещи и страдащи,ще са хората!
524
7
 
5
 
! Отговори
Народен съд преди 3 години
Народен съд за всички.Радев е за затвор като останалите!
523
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искаме революция, така не се правят промени. Така се създава анархия.Искам реални промени, а не постоянно плюещи протестъри, платени или заблудени да ми казват кое е право и кое не е.Президента в това отношение доказа, че работи не за България. За всеки друг само не и за народа.
522
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен558 *** дерас, бързаш да си кликнеш сам палец нагоре.
521
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не подкрепям протеста. Тези хора са агресивни и нагли. Нищо хубаво не очаквам от тях. Напротив по-лошо ни се пише. В тези компромати срещу Бойко може да повярва само малко дете. Има си избори и ако не можете да направите програма и да убедите хората, да гласоват за вас значи нямате право да искате оставки.
520
8
 
13
 
! Отговори
100% преди 3 години
Абсолютно сигурно е, че между протестиращите няма нито един протестър, който да е българин-европеец.
519
4
 
2
 
! Отговори
бай Ставри преди 3 години
мъдуратуре, като си отиде в *** мутрата и ти пътуваш за там! Ще преживееш народната любов. Все някой ще те издаде кой си
518
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чeбурашкамного дълъг сериал. докато завърши забравяш началото.
517
1
 
3
 
! Отговори
МЕЧО ПУХ преди 3 години
сутрин като се събудя сътворявам света, вечер го разтурям ,за да мога на сутринта пак да го сътворя.
516
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ за какви генерали говори: та това са полицейски шефове, които не могат да се сравняват с генерали от армията: обучението на офицерите може да се сравнява с това на студентите, учещи в "цивилните" ВУЗ-ове и те безболезнено отиват на работа в "цивилни" предприятия. Обучението във ВМШ, сетне преименувана в Академия на МВР е строго специфична: курсантите още в началото се привикват да гледат на хората като на "улицата",която може да се мачка и да се бие, пребива и осъжда.
515
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притеснителното поведение на Хр. Иванов при разговора за Маджо показва, че все още не е станал изпечен лъжец като бат Бойко, но натам е тръгнал.
514
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Значи работата е свършена както трябва....това е чудесно, ...... а как трябва .....това е втори въпрос , а той май се таксува по друга тарифа, щото отзад не виждам нещо оцеляло, а да не би така да е и другата работа....!?!
513
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пребивава в някаква своя, паралелна реалност.Хората го заплюват, той вика - утринна роса пада.