Опозицията в БСП пак без успех за Национален съвет

Четири гласа не стигнаха за събирането му
51

За втори път без успех опозицията в БСП се опита да свика Национален съвет. Четири гласа не стигнаха, за да се проведе легитимен Национален съвет без участието на лидера Корнелия Нинова.

Въпреки това на "Позитано 20" част от червените депутати обсъдиха важни политически въпроси.

"Направи се опит да се състои такова заседание. То беше, за да се потвърди вече изказаната позиция с предложените от ГЕРБ промени в Конституцията", коментира депутатът Калоян Паргов.

"Ние отхвърляме опитите на ГЕРБ да предложи свикване на Велико народно събрание и приемане на уж нова Конституция", каза още Янаки Стоилов, предаде Bulgaria ON AIR.

Опозицията отправи и критики към процедурата за избор на нов ръководител на партията.

От столетницата обявиха, че подготвят и план за действие как да процедират на 2 септември, когато е първото заседание на парламента след летния отпуск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бях чел толкова много глупости,родени от неграмотни,прости,но тежко платени герберо-милиционерски ***.Отивате си кучета на Борисов и Гешев.Ще се разцепите по шевовете,но това е положението.Търсете си друг кокал.Само се озъртайте,за да не получите изпращане с бухалка, която Борисов е използвал в първите години на прехода.*** сте вие герберите,*** и крадци.Бай Ставри ви чака с отворени обятия,ду.е да ви е яко!
45
1
 
1
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
В ръководството на БСП мнозинството са млади хора. Корнелия Нинова пенсионира "вечните" депутати и въведе мандатност. Така стана обект на много атаки от "вечните" и от групата на Георги Гергов - стар приятел на Бойко, който получи от него 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която си стои и досега.Така че алтернатива има. За да се отстрани ГЕРБ може да се наложи да се състави едно експертно правителство, а след това да управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.
44
3
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Добре, че имат план! То без план не може!...И какво значи "уж нова Конституция"?...Може би те разбират под нова Конституция нещо по-различно от новата Конституция, която се предлага щом слагат едно "уж", но кой им пречи да предложат своите виждания за промени на Конституцията? Никой! Просто явно искат ТЕ да предложат и направят промените в Конституцията - само те могат и никой друг не може да прави нова Конституция, значи... Защо ли се излагат така тези хора? Хем ***, хем голями...
43
4
 
6
 
! Отговори
ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ преди 3 години
ЕДНО ЧОВЕЧЕ ВДИГНА ЮМРУК И РЕЧЕ МУТРИ ВЪН И НАСКОЧИХА МУТРИ И МАФИОТИ ОТ 90 ГОДИНИ, СЪЗДАДЕНИ ОТ ПАРТИЯТА МАЙКА, КРАЛИ, БИЛИ И ТОРМОЗИЛИ НАРОДА СИ- ИЗДИГНАХА БЕСИЛКИ, ОБЕСИХА ЧУЧЕЛА, НАЛЕПИХА НЕКРОЛОЗИ, СЛОЖИХА СНИМКИ НА ДЕЙСТВАЩИЯТ ПРЕМИЕР, А В РЪЦЕТЕ НА ДЕЦА ПРЪЧКИ ЗА ДА БИЯТ ТОЯ ЛОШ ЧИЧКО ДЕТО СЕ ОПИТВА ДА ВЗЕМЕ ОТКРАДНАТОТО ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ - АКО ГИ НЯМА МИЛИАРДИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ- ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА- НАРОДЪТ МРАЗИ ЧЕРВЕНИТЕ ГАДОВЕ.
42
7
 
6
 
! Отговори
от провинцията преди 3 години
След като медиите и техните *** толкова се пънат да очернят БСП, значи я възприемат като сериозна заплаха, като сила, равна на тяхната. За съжаление не е. Обществото до такава степен е феодализирано, че за хората е важно да се приспособят към местния феодал, курдисан от управниците, че не смеят да покажат принадлежност или симпатия към партия, различна от ГЕРБ и ДПС..
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако "обединената опозиция" начело със Станишко, К.Добрев, Кр.Янков и К.Паргов спечели изборите, половината електорат ще напусне тая партия, след изборите още 1/4 ще избягат и БСП ще стане от вида "много главатар, малко електорат". Време й беше: с тези посочените плюс Свинаря, Пирински и А.Пиринска, Дъбчо, Мерджана, бай Мишо М., Г.Божинов това вече не е партия, а някаква си амеба. Отдавна трябваше да ги изгонят
40
3
 
5
 
! Отговори
ист преди 3 години
Опозиция но не съвсем.
39
3
 
9
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 3 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова пак удари рамо на възлюбения си .
37
3
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
До Анонимен 24 Тези хиляди пъти си ги заври в..... .Сигурно си голям некадърник , щом сега ти е зле.И ние сме живели при соца и ги знаем тези хиляди пъти.
36
3
 
15
 
! Отговори
Червените милионери преди 3 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
35
3
 
8
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 3 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На втори ще *** срещу Бойко, за да му раздухат вълната.
33
2
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До А...18 Ами те за това искат властта ,да не връщат тези 5 милиона.Ако някой вярва че са се загрижили за народа , много се лъже.Единствената грижа на управниците в БСП е как да увеличат милионите си.Много ми е интересно какво собственост имат тези грижовни политици. Само за Гергов знаем.
32
4
 
12
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Ту да му се не види.БСП не може да управлява собствената си партия. Окрадоха и партийната си каса.Как ще управляват държавата ?А *** по кръстовищата де ли крещят БСП. За какво ви е ?
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33Те се нападат един друг колко са корумпирани,но ти като в извадка от соцвремето го извърташ как имали различни мнения и ги изказвали като в демократична партия. Ама какво им е мнението един за друг го премълчаваш. Смех голям.
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бсп са крадливи пумяр.и които след 89 откраднаха над 28 милиарда долара които Луканов и компания раздадоха на бъдещите мутри. Сега децата на тия крадци идват да крадат още пари. Лакомията им няма край.
29
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Показвайки различните мнения в БСП, медиите рекламират нейната демократичност и наличието на интелигентни кадри в нея.
28
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е единствената партия в България. Факт. Другите са, казано меко, вождистки формирования. Някои от семейство луковични.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес Лукашенко има рожден ден. Вашият сайт пуска всеки ден всевъзможни неща на тема зодии. Ето ви жив представител на зодия дева. Актуален и видим.