От ГЕРБ: Радев иска да раздели хората!

Депутат: Ескалацията не трябва да бъде толерирана!
Обновена: 3 сеп 2020 22:43 | 3 сеп 2020 22:43, Веселина Йорданова
104

След среднощните сблъсъци - ГЕРБ слага край на дебата за оставка и нов кабинет, а според управляващата партия политическата вина за случилото се е на  протестите е на президента Румен Радев.

"Президентът Радев никога няма да бъде съгласен с това, което предлага партия ГЕРБ. В крайна сметка ние внесохме нашата за промяната в Изборния кодекс за машинното гласуване, а не БСП. Прозрачност има, защото ние позволяваме на всеки български избирател да може да гласува както той иска - дали машинно или по традиционния начин", каза депутатът от ГЕРБ Евгения Алексиева за "Денят ON AIR.

Според нея в словото си, което даде по-рано, Румен Радев е обвинил правителството и управляващата коалиция в неща, които не са верни.

"Това е човек, който всячески иска да раздели хората, да всее страх. Той призовава към бунт, протестите. Политическата отговорност трябва той да я понесе. С този вдигнат юмрук и с това говорене, което не отива на нито един политик, камо ли на президент, който трябва да бъде обединител на нацията", добави Алексиева пред Bulgaria ON AIR.

Тя смята, че организаторите на протеста са позволили на протестиращите да направят вандалщините срещу полицаите.

"Това беше ескалация, която по никакъв начин не трябва да бъде толерирана", категорична е депутатът от ГЕРБ.

"Винаги може да се говори за оставка и г-н Борисов, и нашето управление го е показало, защото ГЕРБ е подавал оставка. Но ние в този момент, заедно с нашите коалиционни партньори, да покажем, че това нещо не може да се случва в България. Има избори, има закони. В крайна сметка избиралите са ни изпратили там - над 1 млн. гласоподаватели", допълни Евгения Алексиева.

Тя категорично подчерта, че не може столицата да е толкова дни под блокада, както и да се нападат майки с техните деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокаса не беше ли обещал да подаде оставка ако се съберат 120 подписа? Защо ми се струва, че лекарско-ченгесарската мафия ще го приключи и ще поемат контрола.
72
0
 
1
 
! Отговори
Паметлив преди 3 години
Когато преди 11 години написах в социалните мрежи, че "ГЕРБ е гроб" за България получих хиляди проклятия. Сега всички искат ББ-Т да се маха. Не, няма да се махне. Ще седи до края, до дупка. Като кмет му пречеха Станишев и Доган, чувахме го във всека негова ТВ и радиоизява. Сега пречи той. Но да седи, за да рабере простия народец какво си е докарал. Отделно, че изборите бяха фалшифицирани най-брутално- подмениха чувалите на цели секции. Така е защото когато си т ъ п това е за дълго и ще патиш.
71
1
 
1
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Оценка за Радев - "... и с това говорене, което не отива на нито един политик".Махленските, просташки и цинични изказвания (пък и засега предимно в непубличното пространство) на Министър председателя, които разкриват реално неговото отношение към непокорни на него политици и депутати, отиват много, ама отиват много за Министър председател!
70
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Радев искал да ни раздели,а тиквата,искал да ни обедени,покрай ,неговите чекмеджета и кюлчета.
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е Радев да се мята на самолета и да ви пусне няколко бомби на *** тикви.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази още няма жилище на половин цена! За това така кърти! Дамата е малко кръгла и ако вземе малко да отслабне 25-35кг. може и да получи къща в Барцелона, но трябва да побърза, защото ЕГН-то започва да и личи!Мутри, в това число и БСП вън!За чиста България!Може би нетрябва да избираме българин - имаше един холандец, ама му забравих името!
67
2
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Абе, маце!Вашата разбойническа банда да не би да ги е обединила?С 25% от 50% гласували?Не ви ли писна да лижете г---за на вашия вожд, хлъзгавото мекотело, правещо се на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ?На нас вече ни се придрайфва само като го видим и чуем, защото.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разделяй и владей! Русия това прави на Балканите от столетие. Днес наблюдаваме поредния епизод.
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта да отлита в Сибир.
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 84 АнонименТи от умните ли си ?
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев незабавно да въведе военно положение и да блокира всички граници и изходи. Светкавичен арест на управляващи и парламент и всички участвали в ограбването на държавата, осъждане чрез военен съд при който присъдата е ясна за тероризъм срещу народа и България.
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** управляващи, *** протестиращи , но упорити и едните и другите. Това е държавата Тъпонария на тъпанарите. Простотия и неграмотност в управлението от 09.09.1944г
61
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли цяла тиква да се навре в миша дупка? Нали виждате, че може!
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Бойко?
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е па не всички са толкоз изпаднали некадърници като тая, та да се кланят на мафиоти и мутри...
58
3
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
В случая не Радев, а герП разделя хората - на гербаджии, на които всичко име позволено и на плебса,който трябва да си наляга парацалите, да плаща данъци и да бъде покорен на вожда-Слънце, който да харчи свободно и неотговорно НАРОДНИТЕ ПАРИ, все едно са си негови !!!
57
4
 
11
 
! Отговори
И тая тъповата преди 3 години
Как ги разделя Радев, точно обратното ,той ги обединява против вас.От вчера рейтинга вие е вече 18%,от 20 и няколко падна.Разединителя- е лойко, обърна полицията срещу народа си, и те са простовати като него и го слушат, нямат и капка достойнство, да кажат, няма да бием народа си.Браво ,ще останете като най- позорното правителство в историята.
56
13
 
5
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Само така, метежниците на Радев и Да, България сами се застреляха. Оставка на КУКУВО лято !!!
55
2
 
16
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Тези отдавна задминаха Костовистите по наглост!
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберите имат 2 мантри1 Радев разединява народа 2 Протестиращите са *** С това ни облъчват постоянно при всеки удобен случай. Сменете си пиара ,че за нищо не става