Важно е младите хора да не късат връзка с България!

Кой спечели наградата на Фонд "13 века България"?
Обновена: 9 окт 2020 22:28 | 9 окт 2020 22:27, Веселина Йорданова
13

Кой грабна наградата за млад артист на Фонд "13 века България"?

Нашите огромни очаквания бяха да имаме попадения и това ни се случи. Не съм участвала в журито, но който и да беше избран, всеки имаше своите постижения и заслужаваше награда. Вики е великолепна и изключително талантлива. Това каза за "Денят ON AIR" директорът на УС на НДФ "13 века България" Слава Иванова.

По думите ѝ наградата и първото издание на конкурса са изпълнили целта си.

"Получихме толкова много позитивни отзиви и решихме да даваме наградата всяка година, а не на всеки две години. Финансовите параметри са в размер на 5000 лева, които трябва да се изхарчат в европейско учебно заведение. Тази награда е един от начините да подкрепяме младите хора. Важно е да не скъсват връзката с България", допълни тя.

"Благодаря на човека, който ми съобщи за конкурса, тъй като той не е придобил толкова голяма популярност сред музикантите все още. Никога не мисля за награди и очакванията могат да бъдат залъгващи. Както и по принцип, обърнах сериозно внимание какво се изисква и си изпратих документите", каза за Bulgaria ON AIR младата пианистка Виктория Василенко.

"Продължавам специализацията си в Брюксел", допълни тя.

"Бях много щастлива да спечеля, едва се сдържах да не се разплача. За мен беше голямо вълнение. Възприемам го като знак от съдбата да правя каквото мога за изкуството", допълни Василенко.  

По думите ѝ без такава протегната ръка млади хора като нея не биха имали шанс.

"Аз съм малко човек на света, пътувам много, изнасям концерти. Живяла съм на различни места. В момента съм установена в България. Важно е да привличаме младите българи да се връщат тук и да представят своите постижения", допълни младата музикантка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Фонд 13 века България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,хубаво е да се връщат и да харчат парите си тук,че не остана от кого да вземат политиците,окрадоха държавата,разпределиха си я,дръпнаха заеми,взеха субсидиите,и свършиха свежите ресурси,няма кой да внася данъци,младите навън,пенсионери и малцинства не внасят в хазната
11
0
 
3
 
! Отговори
Охо преди 3 години
Госпожицата откри топлата вода.
10
1
 
3
 
! Отговори
истината преди 3 години
след двайсет години като гледам то няма къде да се върнеш то българи няма да има,ще са само малцинства те ще са коренното население
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важно за кого?
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1 Не си далеч от истината...
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние зрителите на средна възраст отдавна сме разбрали тези неща и е малко странно да бъде откривана топлата вода...
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо трябва някакви случайно и произволно избрани хора да правят изводи по телевизията за общоизвестни общочовешки ценностни идеологеми.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АЩО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА БЪДЕ ДАВАН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА ДА ПРАВИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ИЗВОДИ ОТ ПЪРВА РЪКА СЛЕД КАТО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ УМНИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА ОТДАВНА СА НАПРАВИЛИ ТОВА
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо да! Ако бати Бойко вземе 4ти мандат определено ще се върна! Първите 3 все не намирах време, но сега ще си запиша на телефона.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що, гласоподаватели ли ви трябват? Щото се сещате за младите само покрай избори, а после се чудите що отиват в чужбина и не се връщат.
2
2
 
13
 
! Отговори
Мхм преди 3 години
Вие върнете наборната казарма и гледайте как президентът няма да сколасва да пише укази за освобождаване от бг гражданство.
1
6
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Връзката отдавна е скъсана. Те младите сега не само че нямат никаква връзка с България, те вече нямат и връзка с главния мозък. Живеят си в телефоните и нищо друго не ги интересува. Ни работа, ни учене, ни спорт.... нищо. Вече даже не искат и да се чукат. Зомбита са станали като ония от американските филми за края на света.