Гала преболедува COVID-19, връща се в ефир

Водещата все още работи от вкъщи
12 ное 2020 10:45,
34
Гала преболедува COVID-19, връща се в ефир
Снимка: На кафе

Гала се излекува от COVID-19. Това съобщи самата тя в ефира на "На кафе". Водещата все още работи от вкъщи и се включва онлайн в предаването. Колегите й приеха с радост добрата новина и споделиха, че я чакат с нетърпение отново в студиото.

Преди време Гала бе диагностицирана, след като сутринта се почувствала зле по време на предаването.

"Този вирус ме изненада по начина, по който ме връхлетя. Буквално за няколко часа. Отивайки на работа, се чувствах прекрасно. Малко преди ефир започна да ме дразни гърлото, после ме заболя глава и малко преди края на предаването вече бях с ниска температура”, разказа водещата.

Веднага след предаването Гала си прави PCR тест, който се оказва положителен. Симптомите и до днес са болки в гърлото, хрема и силно главоболие, което не се повлиява от медикаменти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 3 години
Ето , видяхме , че ковида не е опасен за върастните ...
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ах тази палавница гала ! Дали ще ми позволи да и сложа език
26
1
 
4
 
! Отговори
Инж.Чукачевич преди 3 години
Сигурно го е поемала нон стоп в денонощието. Още е секси
25
0
 
4
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
ПРЕДАВАНЕТО Е ВЕЧЕ:......"ГалаВИД-19"
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си прекръсти предаването на "На Ковид"
23
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
е,радост за тези,които гледат в захлас Гола...пардон,ГАЛА!Иначе да,тоя "К-19" наистина действа "светкавично",но и в огромната част от случаите си отива също толкова бързо.Аз го изкарах два пъти в продължение на няколко месеца..И двата пъти-за около 12 часа..Толкова трая "зора"....абе,..ПАНИКА да са вменява,РИБА В МЪТНА ВОДА ДА СА ЛОВИ!
22
0
 
5
 
! Отговори
БОйКО преди 3 години
Тая разчепат-ена журналистка...пак ще досажда
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснаха на пазара нов вид сирене с име -"КО"-вид19 , без вкус и мирис .
20
0
 
8
 
! Отговори
bms преди 3 години
Ееее , живота ми отново има смисъл.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България и българското общество са болни, защото предавания като "На кафе" го заразяват с "бактериите" "безотговорност", "безпринципност", "разединение", "завист", "подлост" и още ред други вредни за добрият живот "бактерии", те са по-страшни и от Ковит-19 и по-смъртоносни, защото убиват цяла една нация вкупом !
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На кафе" едно предаване за клюки и мерзост, едно предаване в което всичко чуждо е на почит, а българската беднотия и мезерия причинявани от некадърни и про'сти политици избрани свободно от овце са без значение и никога не са стояли на дневен ред сред мишките участващи в предаването ! Предаване в което липсва патриотизъм в никоя държава от ЕС няма да бъде толкова дълго време в ефир, тези там участващи "пигмеи" потъпкват българските бит и ценности и убиват вековната ни култура ! Срам !
17
0
 
35
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
Досадата е най-лекото чувство изпитвано ,ако случайно попаднеп на предаването "На кафе" . А чувството на гняв и желание да убиваш се появява вднага щом камерата покаже Патрашкова как се пъчи и претенциозно се изцепва като партиен секретар (какъвто е била преди) ! Подобни предавания са бич за културата ни ! Трябва да се спират телевизии,излъчващи такива б.о.к.л.у.ц.и !!!
16
1
 
31
 
! Отговори
Червенобрешки преди 3 години
Галина плевенска,дори една година да не се появи пред зрителите,никой няма да се впечетли от това. Тя е омръзнала на голяма част от българите,някои дори не желаят да я виждат по-вече.Боб чорба,с 4-5 зърна в паницата.
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е държавата в ЕС която единствена е с нечувана и невиждана цензура задушаваща демокрацията и свободата на изказ ! Този сайт е яркото доказателство за това ! Защо са цензурирани Ку...Еврото и Ку...Гала, как трябва да се изрази човек за истината ? "Ку..."-то изчезна и при двете, че какво лошо се видя в това, а как тогава да изпиша "КУКУВИЦА" ?
14
0
 
21
 
! Отговори
Българ преди 3 години
Ей с тоя ковид тия известните ше са праят на герои, докато обикновения беден българин даже умира в линейката...
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой?
12
1
 
35
 
! Отговори
мн зле преди 3 години
Да се маха тая пръдла превзета.
11
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..Еврото,нейният син Сашкото и другата ...Гала са ми най-противните телевизионни същества обитаващи Бг телевизиония ефир,затова когато ги мерна веднага сменям канала,за да не ме дразнят с изказ и маниери!Ако трябва да опиша техните системни про'стотии на екран няма да ми стигне цял ден писане!Това са някакви подобия на човеци достигнали до екран по до'лен и недостоен път,те нямат никакъв професионален усет за водещи и са отврат за всеки нормален Бг-гражданин,подходящи са само за стадо овце
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имала главоболие. Ха-ха-ха....Няма ли кой да я натири от ефира,че замърсява интонационната среда тая плевенска галина
9
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не занимавайте хората с тази и такива като тази. Те са безполезни хора, ***.Живеят от клюки и държението, с манталитета си опростачват и останалите.