10 пострадали от бомбички в новогодишната нощ

Няма тежко ранени като в предишни години
Обновена: 1 яну 2021 14:53 | 1 яну 2021 11:36, Александър Попов
10
10 пострадали от бомбички в новогодишната нощ
Снимка: БГНЕС

10 души са постъпили в "Пирогов" тази нощ след наранявания с бомбички. Нямаме тежко ранени от пиротехника като в предишни години, инциденти които налагат ампутации, заяви на брифинг проф. Николай Габровски, началник на клиниката по неврохирургия в болницата.

Още по темата
Той обобщи данните за травмите в новогодишната нощ.

400 души а преминали през "Пирогов" за денонощието, 78 пациенти са останали на лечение. 90 души са преминали през нощта на новата година. Напливът е бил след настъпването на 2021 г.

10 души са прегледани в токсикологията след употреба на алкохол, като по-голяма част са били младежи, разкри проф. Габровски.

През болницата са преминали и прегледани 50 души с COVID симптоми. 5 от тях са хоспитализирани с кислородно дишане.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
от сутринта търся катеричките които живееха около блока в люлин или са избягали или са умрели от страх от пиратките това в люлин не са граж общество цяла годинатрещят и плашат животинките и птиците
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова малко ?! Като гледах какви опашки се виеха пред магазините за пиратки, сякаш там раздаваха диаманти, просто не е истина !Всичкото коплексар с наномозък бързаше да избие комплексите си, да демонстрира npocmomuяma си, щото С НЕЩО НОРМАЛНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЯВИ !Че може да предизвика инфаркт у някого, дa пукне тъпанче, да подпали кола - на кой му пука , важното е да се задоволи uзвpaтeнuя първосигнален нагон !Но и 10 000 да бяха пострадали, пак нямяше да им светне лампичката - откъде акъл?
6
0
 
9
 
! Отговори
х преди 3 години
И това заслужават. Не давам пари за бомби, предпочитам за храна или друг вид по-нормално забавление като плейстейшън игра, абонамент за Нетфликс и т.н. А не като някой *** да гърмя и да плаша хора, животни и да активирам алармите на колите.
5
0
 
5
 
! Отговори
Мехмед преди 3 години
Дано да са с откъснати крайници и повече да не могат да правят звуков терор да дразнят хората!
4
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вадя Макаровия и стрелям с него,ако навредя ще е на друг по нещастен случай...с пиратки ще се занимавам тук!!
3
0
 
16
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Пустиняци, сър!
2
2
 
21
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 3 години
Гсня дотам му стига акъла. Върне се от гурбет да се напие, нагрухти и нагърми. После реве по тиливизора "пандемии, мандемии..."
1
3
 
18
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 3 години
Какви нежни времена дойдоха... Едно време кво беше : ръце, крака, уши... Па в изтрезвителя леглата рязко свършват... То преяли, препили... Чудо! А сега... Вече нищо не е както едно време...