Поне 30 дни между слагане на ваксина и филъри

Имат ли основание притесненията на хората?
23 фев 2021 16:00, Ния Христова
13
 
Красотата на човешкото лице се променя с времето. Има ли начин да спрем стареенето? И имат ли основание за притеснение хората, които вече имат филъри, или тези, които са си поставили ваксина срещу COVID-19?
 
"Това, което аз имам като информация, касае три случая, които са получили леки подувания в лицето. Това се е случило 2 дни след инжектиране на съответната ваксина. И то само на един вид ваксина. Предвид много хора, които имат поставени филъри, поражда въпроси у мен. Ние препоръчваме, когато решат да правят процедури, да има отстояние от 30 дни между поставянето на филъри и ваксинацията", каза естетичният дерматолог за дермални хиалуронови филъри и апаратен лифтинг д-р Румяна Кожухарова в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Тя подчерта, че най-известните процедури са ботокс, филъри, мезотерапии.
 
"Те са целогодишни процедури. Сезонност отчитаме при лазерните процедури, тъй като при тях има лек възстановителен период. Харесвам естествените резултати, които бих могла да постигна с различните процедури. Има развитие на технологиите, има развитие на инжекционните продукти, те стават все по-безопасни. Не можем да спрем този процес на стареене, но може да го забавим", допълни д-р Кожухарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
За Ботокса преди 3 години
Относно Ботокс филингите, опъване на бръчките и козметичните операции по присаждане на коса,питайте здравния министър - той е специалист по тези работи, изпитвал е лично ботокс върху лицето сии може да ни даде съвети за това.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям проблем за Ангелов, сега как ще си прави ботоксите :(
7
0
 
6
 
! Отговори
един преди 3 години
Докторката си е направила доста несполучлива корекция на носа
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тамън бях тръгнал филър да купувам, и сега това...Или беше филтър, да не бъркам. Онова кръглото, майстора каза че трябва да се смени.Сега ако се ваксинирам пеша ли ще ходя?
5
0
 
10
 
! Отговори
ХМ преди 3 години
Тези разкрасените и с дебелите джуки нямат нужда от ваксина.При тях вирусът се обърква кое е уста, кое е полов орган и къде е белият дроб.Така че те са видоизменени и могат да бъдат спокойни.
4
1
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Колеги, простете невежеството ми, но какво означава думата "филъри" в превод от суахили?
3
1
 
12
 
! Отговори
тадам преди 3 години
криворазбрана красота наложена от телевизия медии за да съществуват козметичните брандове и (не)естетична медицина с цел какво ...пари и ...интереси.
2
0
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
В неделя по обяд се ваксинирах, а вечерта изпих пет ракии и кана вино. На другия ден ме цепеше главата и ми се виеше свят. Явно е от ваксината.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слагат си едно, друго, трето, пето, правят си не знам какви си операции и накрая всичките изглеждат по един и същ начин - като порцеланови кукли, някои дори и като извънземни.