Наченките на джендър идеологията - от САЩ

В едно цивилизовано общество не можело всеки да прави каквото си иска
27 апр 2023 20:41, Екип на Bulgaria On Air
68
Наченките на джендър идеологията - от САЩ

Откакто България съществува, съдбата на българските деца е била в ръцете на техните родители. И така трябва да бъде, и така е било в света, откакто той се помни. За съжаление, през последните 30-40 години се разбра, че контролът върху децата може да се превърне в много мощно оръжие за контрол върху родителите и обществото. Това каза адвокат Владимир Шейтанов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му първите наченки на джендър идеологията възникват в САЩ преди 30-40 години.

"Това е световната сексуална революция, която постепенно измества фокуса на човешкото развитие от неговата същинска част и неговата формална част. Преди много десетилетия бях в Сан Франциско и имах възможност да видя "квартала на гей и лесбо" хората. Още оттогава започва една борба за надмощие между нормалното разбиране за човешкия организъм и неговите патологични изменения", поясни адв. Шейтанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитан къде е границата, той отговори: "Границата е в отношението към заобикалящата ни действителност, живота, природата. Ако това отношение и това наше възприятие се базира на реални факти, реалните условия, които ни заобикалят, тогава ние ще бъдем здраво стъпили на земята, ще можем да управляваме себе си и обществото по един нормален начин. Колко са нормалните хората, които имат нормални човешки сексуални отношения и колко са тези, които с някакво изкривяване? Може би съотношението е 1 към 99. Така че границата е в природните закони."

Той е категоричен, че в едно цивилизовано общество не може всеки да прави каквото си иска.

"Дори във вкъщи ние не може да правим каквото си искаме, ако то е патологично - ние ще бъдем наказани по някакъв начин. А по отношение на институциите, каквито са детските градини и училищата, там трябва да има здраво отношение към човешката личност. Това е чуждо влияние, което е чуждо на българската действителност, на българското възприятие на природата и обществото, това е натрапено отношение към пола и към сексуалността на човека. И то постепенно се насажда изкуствено в нашата действителност от хората, които по този начин градят своята лична кариера и лично развитие", добави адвокат Владимир Шейтанов.

Според него децата трябва да се "оградят" от вредното въздействие на тази идеология.

"Преди 20-30 години такива случаи не се случваха. Сега се случват, защото им е отворена вратата да се случват и защото свободата, правата на човека бяха манипулативни използвани. Трябва да има строг контрол върху проникването на такова влияние в детските градини и българските училища", подчерта адвокатът.

И призна, че започват да събират подписи, като интересът по темата е огромен: "Подписите ще се събират навсякъде, където има българи - от София до САЩ. Законът ни дава 3 месеца. Най-активни ще бъдат българите в чужбина, тези, които са в по-развитите страни, тъй като там състоянието е драматично. Ние не сме така поразени, тъй като съдебната система ни пази от такова влияние, но в страни като САЩ, Италия, Канада обществото е подложено на натиск, техните деца са в много лошо състояние."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: Шейтанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
1
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Шейтанов е един недоубит комунист!
49
0
 
0
 
! Отговори
Греб-ППДБГТ+/&: преди 1 година
"Ама ние не можем да живеем без джендъризЪма,нали сме от различните"
48
1
 
3
 
! Отговори
българина преди 1 година
ами българите гласуват за герб пп и дб, тези които искат да го прокарат.... каквото искат това ще получат българите
47
1
 
1
 
! Отговори
българина преди 1 година
въпросът е да се устиска, кой последен или изобщо няма да изпие отровата, която ще те убие Ако удържим, западните общества ще се самоунищожат, и на света няма да му е мъчно за тях, както и нас. Тези процеси са с дългосрочен характер
46
10
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Преди много десетилетие на излезеш в САЩ, трябва да си бил от ДС. Откъде ги изкарахте тези доносници? Я ги изтупайте малко от нафталина.
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самите сащисани са го закъсали.Тровят ги като пръскат със забранени химии плодовете и зеленчуците.Препаратът,който ги променя се нарича атразин.От него стават ***,а жените раждат преждевременно като в повечето случаи се раждат увредени.Преди беше забранен в ЕС,но от няколко месеца под диктовка на глобалистите вече е позволен.Целта им е да намалят броя на хората на планетата до 2030-та и да печелят на техен гръб максимално.На който не му влияе атразина чрез пропаганда го кастрират.
44
18
 
3
 
! Отговори
Хорейшо преди 1 година
Само че Драги ми Шейтанов, вашата дружинка оплю всеки, които се опита да направи нещо против насилието срещу жените под измисления предлог, че който защитава Истанбулската конвенция, той бил защитавал хомосексуализма.
43
12
 
2
 
! Отговори
без адвокат преди 1 година
а бе я погледнете в какво състояние са децата в България, преди да ми обяснявате колко са зне в Италия или Канада.
42
13
 
6
 
! Отговори
пълни глупости преди 1 година
нищо не се насажда просто колкото повече стават хората толкова повече се появяват хора с подобни отклонения които са около 1-2% от всички хора, цивилизованите общества просто искат да се отнасят към тях нормално не да ги гледат като извънземни, а това че има хора които сами си решават какви са без организма им да го налага това си е вече вид култура познавам други които си мислят че са рицари и така си жеивеят както през средновековието, стига с тия зплахи и опити за контрол
41
0
 
11
 
! Отговори
ШтрауС Жвап преди 1 година
Ще имаме все повече права, и все по-малко собственост, ОБЕЩАНО
40
24
 
3
 
! Отговори
празнословец преди 1 година
тоя за какво приказва изобщо - какво влияние в училищата, какво натрапено отношение към пола и сексуалността? Сиреч, какво е това конкретно натрапено извратено сексуално нещо в българските училища? Соц. носталгици и популисти, дай им да сеят измишльотини на безкритичната маса.
39
0
 
17
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
До УчителОбразователната ни система от 30 години е на ръчно управление от американските НПО-та. Вашият наратив отговаря на този, с който американските НПО-та промиват мозъците на децата ни от десетилетия. Този факт отдавна е известен на всеки нормален българин! Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2023/04/27/nachenkite-na-djendyr-ideologiiata-ot-sasht.567996
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За това ли скачахте по митингите на - сдс навремето , да всеки има право на избор с кой да прави любов , но не и да нстрапва своите щения на всички останали
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Георги, май и ти си на някакви хапчета, че мислиш прогресивно и свободно, ти знаеш ли тия , че имат повече права от нормалните хора, а децата им нож да ти забият, ти ще си виновния, тотална деградация, и не не съм срещу свободата, ама и свободата има някакви морални норми.
36
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джендърите са в Европа... Българите исторически също са джендърска нация. Но всичко ттръгва от най-джендърската държава в света СССР! От там е започнало всичко..
35
0
 
28
 
! Отговори
Майстора преди 1 година
До Георги - Хората със свободно мислене, които не се подават на пропаганда и извратени идеологии, в тази страна отдавна са огромен процент. Леко се увеличават напоследък промитите мозъци, и напънът е да се почне промиването от училище, за да може да хванат повече деца докато са невминни и неподготвени. Свободата да си слагаш онова в която дупка искаш винаги я е имало в България. Сега искате "свободата" да го ппроповядвате пред учениците. Внимавайте, тук може да стане много лошо за вас.
34
9
 
3
 
! Отговори
срамота преди 1 година
Какво плашите гаргите с тия статий? Аре напишете статия за наченките на модерен канибализъм примерно.
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да има някой такова поведение значи някъде в генома му има някаква мутация.Природата е допуснала някаква грешка.Замислете се че те нямат поколение-тоест природата сама си изчиства грешката.Та нека не и се месим.Такова състояние на лечение не подлежи- навремето са се опитали да "лекуват" Алън Тюринг и той се е самоубил.
32
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук някакъв платен сopocoид нарекъл се "Георги" ми пише колко били щастливи шведите. Ние имаме памет и все още си спомняме как благодарение на камерата в един хотел на Слънчев Бряг видяхме колко "щастливи", "отговорни" и "благородни" са шведите. Един такъв щастливец без абсолютно никаква причина по най-жесток начин изрита камериерката в главата - аз дори се чудя как жената оцеля. Всичко ествествено се покри, а западната пропаганда създава модели, които нямат нищо общо с реалността.
31
31
 
1
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Ще трябва да се примирите, хората със свободно мислене прогресивно се увличаваме в тази страна. Учителите, учещи на свобода, са все повече. Искам да вярвам в светлото бъдеще на страната ни.