Полицаи с протест пред сградата на МВР

Протестът е срещу заповед на бившия министър Демерджиев
10 юни 2023 21:55, Стела Стоянова
15
Полицаи с протест пред сградата на МВР
Снимка БГНЕС

Пред сградата на МВР протестираха полицаи, които охраняват протестите, съобщи БНР.

Те обясниха, че в петък, преди края на работния ден, служители от отдел Специализирани полицейски сили са повикани, за да бъдат преназначени в нова структура със същите функции. Новата структура е с по-малко щатни бройки. Казват, че на част от униформените е предложено да бъдат преназначени в различните районни управления, като охранителни полицаи. Заповедта за това е на бившия служебен министър Иван Демержиев.

Един от протестиращите - Николай Николов, обясни пред Нова телевизия, че в структурата, където сега работи на длъжност командир на отделение, няма място за него. „И трябва да подпиша, да встъпя в длъжност някъде, защото оставам без работа”, обясни Николов.

Протестиращите ще искат среща с новия вътрешен министър Калин Стоянов
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: протестПолицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 10 месеца
Когато излизате по телевизията, поне се бръснете и си сложете шапките. Желателно е също така, говорителите ви, да не носят дебели ланци и да са нашарени с татуси, защото това силно контрастира отрицателно с "реването" ви за пари. Излагация.
9
2
 
11
 
! Отговори
Ба ма му! преди 11 месеца
Защо тези полицаи, които охраняват гей парада не протестират? Защото изповядват евроатлантическите ценности или защото получават нестандартни обещания от участниците в парада?
8
2
 
6
 
! Отговори
Охранителна фирма преди 11 месеца
набира охранители-точно такива млади пенсионери току що от МВР освободени!За графици-дневни или нощни смени,заплати,осигуровки,униформено облекло и други такива екстри-просто забравете!!!И без преструвки,капризи или глезотии-кафета и ободряващи напитки за нощните смени,заплащане на извънреден труд,ползване на годишен отпуск или 20 брутни заплатки,тя и без това държавната хазна е празна и правителството се клати!!!При нас е бач до откат,заплати от време на време и на шефа за вас не му дреме!!!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ушев на вена!
6
6
 
27
 
! Отговори
60 000 паразита преди 11 месеца
60 000 паразита пазят предателите от народа! От време на време оравят голи обиски по заведенията и намират 1 цигара в 400 човека за респект! Всичките сте за уволнение и трудов лагер!!!
5
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ето така се овладява полицията. Прави се уж нова структура и за целта трябва да се назначи нов началник който е удобен на властта. Това е умишлена злоупотреба с власт защото по този начин заобикалят закона като освобождават служители с формален повод. След като някой служител не може да бъде освободен по друг начин правят това упражнение. Такова преструктуриране трябва да бъде забранено.
4
3
 
32
 
! Отговори
Куркапански Индустри преди 11 месеца
Момчета полицай,ако напуснете МВР мога да Ви взема на работа при следните условия 12 часа работа на ден 6 ДНИ седмично ОСИГУРЯВАМ на минимална 4 ЧАСА заплата 560 ЧИСТО Два дни годишен отпуск нощни смени по 2 лв ваучер на нощна !Заповядайте при мен също каня и ваши колежки!
3
1
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 месеца
Очакваше се да има реформи и в държавните структури . По всички час и фирми , фирмички заводи има преструктуриране и някви Америко европейско реформи а реформата е точно това да правиш всичко , НО и не това което трябва или искаш ..
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като сте се продали на държавата,ще слушате,и където ви пратят.Ако не ви харесва,си биете шута от там и живота продължава.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най- накрая. СПС - може би най-проблемното звено на столичната полиция. Назначаха жандармерист за началник та да ги стегне малко, но тези нямат стягане.Добре е да ги разпръснат по районните управления - там им е мястото