Три станаха жертвите на катастрофата с шофьора без книжка

Открита е и жена, която се возела на мотоциклета
21 юли 2023 18:58, Стела Стоянова
24
Три станаха жертвите на катастрофата с шофьора без книжка
Снимка БГНЕС

Три станаха жертвите при катастрофата на пътя Плевен-Ловеч. При инцидента неправоспособен водач блъсна и уби моторист.

При повторен оглед обаче  на мястото е открита мъртва и 34-годишна жена, която се е возила на мотоциклета. И двете жертви са носили каски.

По-късно през деня, в следствие на тежки наранявания, почина и 28-годишен спътник на неправоспособния шофьор.

Още по темата


Автомобилът с немска регистрация навлязъл в насрещното движение при завой и удари идващия отсреща 45-годишен мотоциклетист, който издъхна на място. Има данни, че причинилият катастрофата е употребил алкохол, взети са му кръвни проби. Той има два акта за шофиране без свидетелство, предаде NOVA.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
До №5 преди 10 месеца
Забитото шише в земята е маркера, при изравняване с който задействащия устройството пуска сигнал към взривното устройство и обикновено забавянето на детонирането позволява на целта да измине още няколко метра, затова биреното шише е било преди взрива. Подозирам че 5 е вдлъбнат доста, след като и в екшън филмите ги има тези похвати за маркиране на целите, а той не ги е гледал. Да не говорим че човек може да се досети, как се прави засада на движеща цел и без да е гледал екшъни.
14
0
 
0
 
! Отговори
Фитьо преди 10 месеца
Черен гологан се не губи.
13
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Много,много жалко.Единствено оттпаадъкът е останал жив.Дано съдбата се коригира и в бъдеще го накаже.
12
6
 
3
 
! Отговори
Холандски съдия преди 10 месеца
Пък в Холандия кат убиеш човек в амстердам на тротоар без книжка (залавян за 7ми път) и с превишена скорост ти дават 40 часа обществено полезен труд. Факт.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега ще му напишат трети акт за шофиране без сумпс,да му е за урок.
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не закачайте евроатлантика.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Едно от най-рисковото шофиране, след безотговорно изпреварване е "сечене" на завой с намалена видимост и висока скорост. Поне половината от катастрофите ще намалеят и ще се изключи субективизма, а и бързо ще се установява истинската причина, ако задължително се поставят видеорегистратори с две камери. По поръчка. Всички еднакви, пломбирани, а и при сигнал лесно ще се провери и установи. НО...ние не искаме това. Защо? И познайте кои яростно се съпротивляват за това въведение.
8
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Може и 10 акта да има, но също така има и кола която да кара. Ако още при първия случай му бяха отнели автомобила сега най-вероятно трима човека щяха да са живи. Ама нали тук има много като него и те не искат да се отнемат автомобили защото ще са потърпевши и хората ще си ***. В Италия мина на първо четене законопроект предвиждащ ако те хванат 2 пъти пиян доживотно отнемане на правото да шофираш и така трябва. Като не можеш да караш ще ходиш пеш или ще си викаш такси.
7
2
 
30
 
! Отговори
читалище заря преди 10 месеца
ква марка е автомобила? немските номера транзитни ли са? български гражданин ли е неправоспособния водач? читалищна работа
6
0
 
26
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 10 месеца
да не видиш втора жертва требва бая да те е втресла командосията
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ясно е какви огледи правят нашите момчета (които искат увеличение на заплатите). При псевдо атентата на Гешев пък бяха забили едно шише от бира в земята, за да обозначат мястото на експлозията.
4
1
 
22
 
! Отговори
Яна преди 10 месеца
Във Франция тези дни правителството на Макрон внесе предложение за промяна на закона за катастрофите. Вече ще се определя като убийство на пътя, ни повече, ни по-малко. И присъдите ще са като за убийство. Те и сега лежат в затвора за катастрофи с жертви, но хитри адвокати ги и измъкват.
3
0
 
50
 
! Отговори
Оглед преди 10 месеца
Какъв ли е бил първия оглед, щом са пропуснали убитата жена. Трябвало е втори оглед за да я видят. Ех професионалисти.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 2.Закона с ,който се дават от 15 до 20 години затвор на хора убили на пътя след консумация на алкохол или карали с над 50 км над допустимата скорост беше приет на първо четене.От това което разбирам в момента закона се прецизират между първо и второ четене и до септември трябва да е приет.
1
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия нашите депутати... поглеждат ли се понякога в огледалото и запитват ли се "Аз тььпп ли съм?" Няма такава смоттана и сккапана държава никъде по света. Тези неща на пътя се решават точно за 1 седмица. Но в България по институциите никой не работи и не ще да работи. Всеки ден убийства по пътя, докога? Докога за едно и също ще си говорим....при все че сме с най-много полицаи на глава от населението и с най-раздутата администрация.