Оградиха МОЧА, полиция пази, Манолова с призив: Спрете се!

Кордон от полицаи е заградил оградата около монумента
25 авг 2023 09:48, Нели Христова
672

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Загражденияга около Паметника на Съветската армия вече са поставени.

"Вчера, благодарение на усилията на полицията, нямаше инциденти. Но днес същата тази полиция ни информира, че по заповед на обласния управител ще започне заграждане на паметника и махане на палатковия лагер", заяви във видео, публикувано във Facebook Мая Манолова.

Кордон от полицаи е заградил оградата около монумента. По думите на лидера на "Левицата" издигането на оградата е започнало без заповед, за да се забави внасянето на обжалване от страна на партията й.

"Спрете се, ще направите гражданска война", заяви Манолова в живо включване във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


672
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
502
7
 
4
 
! Отговори
До 512 преди 9 месеца
Не е така! Байдън каза, че Путин е дагубил войната в Ирак! Не в Украйна! Аз вярвам на Байдън! Лидерът на свободният свят ;)
501
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако всички паметници, история, празници и учебници на една държава ти пречат- значи строиш чужда държава върху земята ни!
500
16
 
4
 
! Отговори
Русия преди 9 месеца
Русия с теб е българският народ останалото е фашистка ***
499
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Путин загуби в Украйна, също като Брежнев в Афганистан.Фашистите се познават по делата.Рептилите в Русия са готови да започнат ядрена война ако продължават да губят, това го знаят и децата в яслите, затова ревът толкова много.
498
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Я каква хубава ограда са измислили!! Дано се кротнат !!!
497
3
 
4
 
! Отговори
До 512 от Берлин преди 9 месеца
Не е така! В борбата срещу фашизма и нацизма през ВСВ загиват 50 милиона души!27 милиона са само гражданите на СССР!8 милиона евреи, 11 милиона войници на СССР, 3 милиона от тях украинци!
496
4
 
16
 
! Отговори
До 508 преди 9 месеца
За което съжалявам.И всички ще си платят.Но едни да ми обясняват ,че едните са фашисти ,а другите са "божи кравички",това ме дразни.Гадните комунисти избиха повече хора от Фашистите.
495
8
 
9
 
! Отговори
Берлин преди 9 месеца
Тек има много паметници на Съветската армия!Най голямият е до Бранденбургската врата с два съветски танка и оръдия отпред! Германия НИКОГА няма да ги махне..никога! Само в битката за Берлин са загиняли 500 000 съветски войника! За да не се повтори историята, не трябва да я забравяме!!
494
6
 
5
 
! Отговори
Еврейка преди 9 месеца
Бабите ми и братовчедите им са били в Дахау и Червената Армия ги освобождава! Първи Беларуски Фронт..никога няма да го забравят!!
493
8
 
16
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
Комунистите са избили целия елит и всички евреи в СССР ,България и цяла Източна Европа. Избивали са спортисти,пилоти, писатели , учени, учители ,а са оставили партизаните и глупаците.
492
3
 
6
 
! Отговори
До 507 преди 9 месеца
Като еврейка ще ти отговора- нацизма и фашизма! Те избиха нашият народ в Европа!!
491
7
 
10
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
Един въпрос към всички.Кое е по - голямо зло? Комунизма или фашизма.Според мен е комунизма.
490
6
 
13
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 9 месеца
ТАЗИ КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА Е НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ,ЧУДИ СЕ САМО КАКЪВ ТОАЛЕТ ДА ОБЛЕЧЕ И КАК ДА СЕ ИЗТЪКНЕ.ДА ЗАМИНАВА ПРИ ПУТИН И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА.
489
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
С оградата добре, но трябва и второ действие - да хвърлят един бризент върху окупатора с шмайзера до демонтажа. Стига е сквернил столицата!
488
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До МарксВойната в мрежата е на центове срещу копейки. Общият им знаменател е, че са евтини стотинкари-продажници, които упражняват най-древната професия срещу трохи. Надявам се, че на улиците ще излезнат истински българи да пометат целия *** по жълтите павета, ама тая надежда с всеки изминал ден спихва. Останали са само центове и копейки, гледащи си дребнавия мижитурски интерес и не виждащи на повече от метър пред носа си.
487
19
 
7
 
! Отговори
към 509 Маркс преди 9 месеца
Кои наричаш българи обаче? Тия дето подкрепят НЕкоалицията? А НЕкоалицията пък от своя страна е скрепена от посолствоТО. Това ли са ти българите? ***.
486
7
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 178 преди 9 месеца
Какъв цар предател бре, замъглен разуме?Царят успя да съхрани българите, за да не воюват през ВСВ. Тези, дето паметникът им стърчи в небето на София подгониха нашите мъже като овце, да минават там, където има германски обстрел, а руснаците да гледат отстрани и да преценяват откъде да мине ТЯХНАТА войска.Това ли одобряваш, бре? Благодарение на царя чрез договори си взехме всички етнически територии, а всичко, предлагано за продан, да го купува Германия! Европа е гладувала, а у нас - благоденствие
485
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Махат паметника за да има повече място за евроатлатическият гей-парад..
484
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сирийските имигранти ще водят гражданската война
483
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Редакторите на този сайт явно накланят везните на общественото мнение и това не е демокрация.